_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Aπό χθες το πρωί πάντως, δεν έχω τηλέφωνο.Internet έχω, το τηλ. "νεκρό". Μάλλον ο ΟΤΕ βοηθά τους χρήστες στην αποχή! :razz:
PavelX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Na rwtisw, otan lete apoxi, autoi pou exete adsl vgalate tin priza apo to modem i' apla den anoiksate ton upologisti ? :P :P Osoi kanan apoxi, piran apousia
Acid-Burn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Ma den exei nohma na kanei apoxh kapoios pou exei DSL...Afou outws h allws plhrwnei!!! Gia dial-up exei nohma...
De@th L0rd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μετά από μία βδομάδα αποχής ξαναμπαίνω.Πάντως κάτι κάναμε.Να απαντήσω σε κάποιον.... ΟΧΙ δεν μου έληγε η συνδρομή την ημέρα αυτή.
PavelX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Tote isoun away kapou allou den nomizw na ekanes 1 vdomada apoxi
JiKL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 ekana kai ego 5 meres (taksidi, den tha antexa, pantos apoxi itan)
mjmj Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Τελικα τι εγινε με το θεμα του επακ ρε παιδια? Σημερα, παραμονες του 2006, τι ισχυει τελικα? Περασαν (μακρια απο μας) τα νεα πανακριβα τιμολογια του επακ, ή είμαστε ακόμη με τα παλια? Τι προκειτε να -μας- συμβει?
wert Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Τελικα τι εγινε με το θεμα του επακ ρε παιδια? Μάλλον τίποτα ακόμα. Ετσι θέλω να πιστεύω δηλαδή. Δεν είμαι και σίγουρος. Θα σιγουρευτούμε μόλις σκάσει κάνας λογαριασμός καλός . Τι προκειτε να -μας- συμβει? Πάρα πολύ καλή ερώτηση. Απ'ότι έχω καταλάβει και όπως βλέπω στις ειδήσεις μάλλον θα γίνει το αναπόφεκτο. Δηλαδή.| ..........\/ Πάμε μια κάτω κάτω να μην βλέπουν τα παιδάκια :-P Απλά θα μας ξεσκίσουν. :? Εκτός και τους προλάβει κάνα wimax (αν είναι φτηνό αυτο) και τους χάσει η γη από πάνω της. :grin: Αλλά το γδάρσιμο μάλλον δεν το γλυτώνουμε. Με τίποτα. Αυτή η χώρα δεν πρόκειται πλέον να ανέβει τεχνολογικά με τίποτα και ποτέ. Οτι και να κάνουν πλέον και όπως και να γίνει πάντα θα είμαστε το λιγότερο μια δεκαετία πίσω. Σήμερα έλαβα e-mail από ένα φίλο μου στη Γερμανία και μου έλεγε για την νέα του σύνδεση. Τα συναισθήματά μου; Απελπίστηκα πλέον. Δεν θέλω να ακούω και να βλέπω τίποτα. Μόνο κάνα ντοκυμαντέρ από την Αφρική με τους μαο μαο. Αυτούς με τα τόξα και τα βέλη ακόμα. Μου θυμίζουν έντονα την πατρίδα. :?
mjmj Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Τα πες ολα. Απελπισια... Αλλα βλεπω χαλαρωσε και η αντιδραση των χρηστων ή κάνω λαθος?
wert Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Τα πες ολα. Απελπισια... Αλλα βλεπω χαλαρωσε και η αντιδραση των χρηστων ή κάνω λαθος? Μπα !!!!! Δεν κάνεις λάθος. Μια χαρά βλέπεις ότι βλέπεις. Είναι γενικό το κακό και τώρα το βλέπουμε εμείς ιντερνετικά αλλά έχει και ποιό μεγάλες προεκτάσεις. Τις αφήνουμε στην άκρη αυτές γιατί πλέον πολιτικολογούν και δεν κάνουν για το εδώ φόρουμ. Δόθηκε λοιπόν αρκετό dsl σε μεγάλες πόλεις ειδικά εκεί που η υπάρχει μάζα. Καλό εεεεε !!!!!!!!!! Έκλεισε πλέον η μεγάλη αντίδραση. Γιατί όπως βλέπεις εγώ εσύ και άλλοι δέκα προφανός ούτε τα δικά μας δεν μπορούμε να ξύσουμε όχι να τους κουνήσουμε κιόλας. :grin: Τώρα μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητοι πλέον το ξέσκισμα. Πρόκειται για πολύ ωραία μάλιστα τακτική. Λίγοι θα μιλήσουν αν θα μιλήσουν και θα βγούν και κατηγορούμενοι στον πάτο. Οχι απλά θα μας ξεσκίσουν. Θα μας κάνουν κοματάκια κιόλας να μας πουλήσουν για να κονομήσουν. Ε και καλά κάνουν κιόλας. Τους είπε κανείς όχι; :?
mjmj Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Το θεμα οπως λες εχει προεκτασεις. Κι εγω εβαλα dsl αλλα αυτο που πανε να κανουν ειναι τραγικο απο καθε αποψη, και γι αυτο με ενδιαφερει και αντιδρω. Και εχω και λαπτοπ και οταν ταξιδευω αναγκαστικα μπαινω με pstn. Kαι αρνουμαι να πιστεψω οτι ενας Ποτες μπορει να πηγαινει την αναπτυξη της χωρας μου μια δεκαετια πισω. Και κατι αλλο: και το τελευταιο χωριο της Ελλαδας, εχει δικαιωμα για μια φτηνη (αφου καλη=dsl δεν εχει) προσβαση στο internet. Καποια πραγματα ειναι και κοινωνικη πολιτικη, εστω επιδοτουμενη. Με την ιδια λογικη ας καταργησουν και τα πλοια στις αγονες γραμμες. Δεν ειναι ετσι ομως. Παιρνεις χρηματα απο τις 'πλουσιες' περιοχες, και επιδοτεις και τις πιο 'φτωχες' για να υπαρχει μια ισορροπια και δικαιοσυνη και ισοτητα, οσο αυτο μπορει να γινει.
fotios1tzimas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Kapios ipe an thelis na katastrepsis kati dosto stous ellines. Apo mia varvati idea tin kanate evnouhismeni idea . Geia hara Fotios
wert Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2006 Μπορεί η μαζική αποχή να είναι κάτι δύσκολο να γίνει. Αλλά ένα είναι σίγουρο. Αργά ή γρήγορα θα πάρουμε την εκδίκησή μας από το μονοπώλιο του κύρΟΤΕ. Θα έρθει η ώρα που θα κάνουμε αίτηση διακοπής της τηλεφωνική σύνδεσης μας. Να πάρει τα καλώδια του και να πάει στο καλό. Άλλωστε προσωπικά μόνο για internet το θέλω και πιστεύω και πολλοί άλλοι. Αν κάνω καμιά κλησούλα την κάνω με το κινητό. Εύχομαι να έρθει γρήγορα η ώρα που θα παρακαλάει να βάλει κάνα τηλεφωνάκι.
fotios1tzimas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Μπορεί η μαζική αποχή να είναι κάτι δύσκολο να γίνει.Αλλά ένα είναι σίγουρο. Αργά ή γρήγορα θα πάρουμε την εκδίκησή μας από το μονοπώλιο του κύρΟΤΕ. Θα έρθει η ώρα που θα κάνουμε αίτηση διακοπής της τηλεφωνική σύνδεσης μας. Να πάρει τα καλώδια του και να πάει στο καλό. Άλλωστε προσωπικά μόνο για internet το θέλω και πιστεύω και πολλοί άλλοι. Αν κάνω καμιά κλησούλα την κάνω με το κινητό. Εύχομαι να έρθει γρήγορα η ώρα που θα παρακαλάει να βάλει κάνα τηλεφωνάκι. I ekdikisi trogete kria kai pagomeni toso kalitera Geia hara Fotios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.