IKARIWTHS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 egw pantws exw ton bitlord kai eimai eyxarhstimenos
EPa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Ξέρει κανείς γιατί οι περισσότεροι μTorrent clients εμφανίζονται να χρησιμοποιούν το port 32459 συγκεκριμένα; EDIT: ok μάλλον είναι το default port, απλά ποτέ δεν το κοίταξα, αυτά τα πράγματα τα αλλάζω αμέσως..
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 THNX Pedes epidi ipirxksan para polla posts thelo na vgalo ena teliko apo telesma mporei kapios na mou pei?
skiabox Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Εγω με το Azureus δεν ειχα ποτε προβλημα.Και το εχω παρα πολυ καιρο.Αντιθετως παλια που ειχα το bit comet παρουσιαζε προβληματα με memory leaks οποτε κολουσε το συστημα.Το memory leak σημαινει κακο προγραμματισμο και το εχω συναντησει σε ενα ακομα προγραμμα μεχρι τωρα.Ειναι δηλαδη αρκετα σπανιο(ευτυχως) προβλημα.Βεβαια εχω καιρο να εγκαταστησω το bit comet οποτε μπορει στο μεταξυ να το διορθοσαν το προβλημα.Δε ξερω ποσο συχνο upgrade γινεται στο bit comet.Στο Azureus παντως γινεται update 1-2 φορες το μηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.