Dark-Shadow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 re pedia ego eixa to azureus ke ksafnika sta kala kathoumena mou svinei ena torrent pou itan 6gb ke 98%
TSOPK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 to bitcomet gia mena eine to kalytero alla oi default rithmisis den eine kales. mia selida me rithmisis kalh eine ayth -> [url']http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=10626[/url] Φιλε μου η σελιδα δεν ανοιγει. Μηπως ξερεις που αλλου μπορουμε να βρουμε τις ρυθμισεις?
migel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Φιλε μου η σελιδα δεν ανοιγει. Μηπως ξερεις που αλλου μπορουμε να βρουμε τις ρυθμισεις? Καλησπέρα . Μια χαρά ανοίγει σε μένα η σελίδα , για ξαναδοκίμασε . Howto: Bitcomet Bittorrent client ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο Bitcomet είναι ένας Bittorrent client γραμμένος σε C++ με πολύ μικρές απαιτήσεις σε υπολογιστική ισχύ και μνήμη ο οποίος είναι συγχρόνως πολύ γρήγορος στο download και στο hash check των αρχείων και σταθερός. Τον client μπορείται να τον κατεβάσετε από το official site http://www.bitcomet.com/ Η τελευταία έκδοση είναι η 0.60 Οι default ρυθμίσεις του Bitcomet δεν λειτουργούν αρκετά καλά οπότε καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω που είναι δοκιμασμένες και τουλάχιστον σε μένα αποδίδουν. Ρυθμίσεις Bitcomet: Επιλέγουμε Options -> Preferences Στο Connection: Global Max Download Rate: No Limit Global Max Upload Rate: 10kB/s Max Simultaneous Download Tass: 1 Automatically start a new task if download rate below: No limit Listen Port: 10334 (Aποφύγετε την 6881 port γιατί μπορεί κάποιος tracker να την έχει κάνει ban. Tην port π.χ. 10334 την κάνουμε forward στο router για TCP και UDP ενώ δεν ξεχνάμε να την ανοίξουμε και στο firewall που έχουμε) Στο task: Τσεκάρουμε Allocate disk space before downloading Τσεκάρουμε Hash-check again when the download task is finished Auto-stop task when share ration reaches 100% Maximum upload rate per task: 10 ΚΒ/s Minimum upload rate per task: 3 KB/s Minimum upload rate per seeding task: 3 KB/s Στο Advanced -> Connection: Ξετσεκάρουμε τρία πρώτα option Maximum connections per task: 100(για το Jetspeed σερφάρεις άνετα για κάποιο άλλο ίσως περισσότερα. Πάντως ορίστε οπωσδήποτε αριθμό γιατί στο auto δίνει λίγα connection) Connections to keep per task: 100 Global maximum upload slots: 3 Global minimum upload slots: 3 Max simultaneus TCP connection attemps: 100(για Jetspeed πάλι) Στο Advanced -> IP Rules: Τσεκάρετε IP filter file και αντιγράψτε από το directory του emule τo ipfilter.dat στο subdirectory rules μέσα στο directory του Βitcomet. Στο Advanced -> Disk cache: Minimum: 4MB Maximum: 20MB (αν θέλετε λιγότερη κατανάλωση μνήμης βάλτε λιγότερα) Με αυτά τα option έχω πίασει 30-32 KB/s στην 256/128 που έχω τα οποία ποτέ δεν είχα δει σε άλλο client. Για σχόλια, παρατηρήσεις και ερωτήσεις για το Bitcomet πηγαίνετε στο: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=16912&page=1&pp=15
EKTELESTES Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 alli 1 pshfo sto bitcomet k apo mena. Rithmiseis peripou tis idies exw k egw me diafora oti ta max connections ta exw sta 200. Vevaia yparxoun torrents pou borei na mhn yparxoun 200 peers , alla k alla pou na xeis k xiliades, opote analoga th taxythta sas k to poso kalo pc exete, rithmiste to
TSOPK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 #migel, σε ευχαριστω για το post που εκανες!!
batatoudis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Bit spirit kai edw. An kai den exw dokimasei polla download managers den xreiastika pote kati parapanw apo auto
Vole Maulder Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 To BitLord δεν το χρησιμοποιεί κανείς; Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε από κανέναν. Προσωπικά το χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα και είναι και αρκετά ελαφρύ. Το ανακάλυψα όταν είχε γίνει εκείνο το update του azureus που κόλλαγε τα πάντα. Είπα να κάνω δοκιμή έτσι για ποικιλία και μετά δε βρήκα λόγο να επιστρέψω στο πρώτο. Αν κάποιος, ωστόσο έχει επιχειρήμητα εναντίον του θα ήθελα να τα ακούσω. Για τις ταχύτητες πάντως παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες. Στην αρχή ας πούμε που κατέβαζα από public sites σέρνονταν τα περισσότερα. Μετά γράφτηκα σε κανα δύο "κλειστά" που με ενδιέφεραν και πάντοτε κατεβάζω με 28-32 (256 έχω).
Sadako Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Για το BitLord απο ότι ξέρω είναι στην ουσία το BitComet, απλά "χειρότερη" έκδοση, με spywares και τέτοια.. Ψάξ'το καλύτερα όμως..
migel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 #migel, σε ευχαριστω για το post που εκανες!! Καλησπέρα . Παρακαλώ :grin:
Vole Maulder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Για το BitLord απο ότι ξέρω είναι στην ουσία το BitComet, απλά "χειρότερη" έκδοση, με spywares και τέτοια.. Ψάξ'το καλύτερα όμως.. Spyware δεν έχει πάντως ;-)
ANEMOS-V Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 ginete na exeis 2 programata torrents anoixta gia d/l ?
Dimitris1975 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BITLORD ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ μTorrent) ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ AZUREUS ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΡΑ... ΤΟ BITCOMET ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ BITLORD ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΤΟ μTorrent ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΤΟ BITLORD ΤΕΛΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ 32-38 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ "ΦΡΕΝΟ".... ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ...
Dimitris1975 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 ginete na exeis 2 programata torrents anoixta gia d/l ? ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟRRENT ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ DRAG AND DROP ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ DEFAULT SETTINGS ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ TORRENT. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΡΥΘΜΙΣΗ.
nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Bitlord κι εδώ, από...πάντα. Σε σχέση με το Bitcomet που έχω δει σε άλλο PC φίλου, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Μάλλον είναι και ελαφρύτερο (τουλάχιστον εμένα αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει και δεν το αλλάζω με τίποτα). Με DSL512 tellas δεν είναι λίγες οι φορές (κυρίως όταν δεν κατεβάζει παιχνίδ...εχμ..) που πιάνει σταθερά 50-55kb/s.
giorgos_rom Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 re guys an einai toso kalo oso letai doste ena link na to dokimasoume ki emeis na doume th paizei.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.