Προς το περιεχόμενο

Kaliteros Download Manager Gia TORRENTS

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia sas pedia pios eine o kaliteros download manager gia torents ego exo to bitcomet alla den ta katevazei me megali taxitita to poli me 17kb eno kanonika prpei na eine 40kb ke pano ke mou varenei poli to pc ke otna kleino to bitcomet to internet mou eine poli xamilo ke prepei meta na kano restart pio eine to kalitero ke se taxitita ke na min sou varinei to pc ke to internet

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ta torrents genika sou varenoun thn syndesh,to lew giati asxoloume apo to bittorrent to 1.0 to beta.Azureus kaloutsiko alla 8elei to java.Alla pistevw pws to Bitcomet einai to kalytero.Dokimase na anoi3eis ta swsta ports gia to router sou gia to bitcomet kai MHN xrhsimopoieis NETLIMITER giati kovei para polu thn taxythta oxi mono tou upload pou to vazeis esy alla k tou download. ;-)

Δημοσ.
Gia sas pedia pios eine o kaliteros download manager gia torents ego exo to bitcomet alla den ta katevazei me megali taxitita to poli me 17kb eno kanonika prpei na eine 40kb ke pano ke mou varenei poli to pc ke otna kleino to bitcomet to internet mou eine poli xamilo ke prepei meta na kano restart pio eine to kalitero ke se taxitita ke na min sou varinei to pc ke to internet

Δοκίμασε το μTorrent (105kb) .

Δημοσ.

Αρχική Δημοσίευση από Dark-Shadow

-----------------------------------------------------------------------------

Chrisimopoiise ton bittornado http://www.bittornado.com/,ine poli kalos den sou epibarini to systima kai mporis syghronos na serfaris auto pou les pos prepi na katebazis pano apo 40kb to blepo adinaton ,i grammi mou ine ayti

img?e=1000001&i=ABO_CI_MIDI4.GIF

Kai katebazo me 105kb/s ,alla pezi rolo kai posoi sou dinoun kai apo poso

Δημοσ.

Xrisimopoio to Azureus giati me dieukolinei otan exei Nat prob i sidesi mou.Me to prob to azureus vriskei poli grigora tous seeders.Antitheta me ola ta alla (μTorret,bittornado ktl) Omos san java exei kai ta probs tou opos resourse drain kai astathia(pou ego den exo dei pote kai ta 7 clients tou bittornado pou anoigo mou trone perisotera res.)

Δημοσ.

Ine exakribomeno oti to Azureus sou kolai olo to pc.Ego tin kaliteri tachitita tin echo me to bittornado ta echo dokimasi ola kai to μtorrent mpori na ine poli elafri alla den briski eykola tous seeders kai den piani megali tachitita

Δημοσ.

to azureus einai aimatoroufixtra alla an exeis ena kalo sistimataki den exeis provlima kai fisika den sou kolaei to pc...

proin kolimenos me to ABC kai nin me to azureus(akoma ABC tha mouna alla thelo tis treles epiloges pou exei to azureus ;) )

Δημοσ.

To azureus einai poli kalo alla sou liwnei to sistima ektos ki an exeis dinato sistima.

Apo kei kai pera μTorrent. Para poli mikro kai den trwei katholou resources. To exw installed sto laptop kai den exw kanena provlima.

Δημοσ.

παιδια εγω στο πολυτεχνειο δεν καταφερα τιποτε με το μTorrent παρʼοτι δε θελει εγκατασταση.ουτε λογος βεβαια για ports...ολα κλειστα...

κορυφη το προγραμμα ωστοσο το συνιστω ανεπιφυλακτα

Δημοσ.

Μετά από 1 χρόνο χρήσης του bit comet, κατέληξα στο bit spirit.To χρησιμοποιώ 6 μήνες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αποδοσή του.Στο προτείνω ανεπιφύλακτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...