Dark-Shadow Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Gia sas pedia pios eine o kaliteros download manager gia torents ego exo to bitcomet alla den ta katevazei me megali taxitita to poli me 17kb eno kanonika prpei na eine 40kb ke pano ke mou varenei poli to pc ke otna kleino to bitcomet to internet mou eine poli xamilo ke prepei meta na kano restart pio eine to kalitero ke se taxitita ke na min sou varinei to pc ke to internet
De@th L0rd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Ta torrents genika sou varenoun thn syndesh,to lew giati asxoloume apo to bittorrent to 1.0 to beta.Azureus kaloutsiko alla 8elei to java.Alla pistevw pws to Bitcomet einai to kalytero.Dokimase na anoi3eis ta swsta ports gia to router sou gia to bitcomet kai MHN xrhsimopoieis NETLIMITER giati kovei para polu thn taxythta oxi mono tou upload pou to vazeis esy alla k tou download. ;-)
migel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Gia sas pedia pios eine o kaliteros download manager gia torents ego exo to bitcomet alla den ta katevazei me megali taxitita to poli me 17kb eno kanonika prpei na eine 40kb ke pano ke mou varenei poli to pc ke otna kleino to bitcomet to internet mou eine poli xamilo ke prepei meta na kano restart pio eine to kalitero ke se taxitita ke na min sou varinei to pc ke to internet Δοκίμασε το μTorrent (105kb) .
kakli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Αρχική Δημοσίευση από Dark-Shadow Gia sas pedia pios eine o kaliteros download manager gia torents ego exo to bitcomet alla den ta katevazei me megali taxitita to poli me 17kb eno kanonika prpei na eine 40kb ke pano ke mou varenei poli to pc ke otna kleino to bitcomet to internet mou eine poli xamilo ke prepei meta na kano restart pio eine to kalitero ke se taxitita ke na min sou varinei to pc ke to internet ----------------------------------------------------------------------------- Chrisimopoiise ton bittornado http://www.bittornado.com/,ine poli kalos den sou epibarini to systima kai mporis syghronos na serfaris auto pou les pos prepi na katebazis pano apo 40kb to blepo adinaton ,i grammi mou ine ayti Kai katebazo me 105kb/s ,alla pezi rolo kai posoi sou dinoun kai apo poso
Shinta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Xrisimopoio to Azureus giati me dieukolinei otan exei Nat prob i sidesi mou.Me to prob to azureus vriskei poli grigora tous seeders.Antitheta me ola ta alla (μTorret,bittornado ktl) Omos san java exei kai ta probs tou opos resourse drain kai astathia(pou ego den exo dei pote kai ta 7 clients tou bittornado pou anoigo mou trone perisotera res.)
Exoskeletor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 to bitcomet gia mena eine to kalytero alla oi default rithmisis den eine kales. mia selida me rithmisis kalh eine ayth -> http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=10626
Mandragoras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 συμφωνώ με τον migel μtorrent. Δεν τρώει RAM, πολύ μικρό σε μέγεθος, δεν θέλει καν installation! Γιώργος
kakli Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ine exakribomeno oti to Azureus sou kolai olo to pc.Ego tin kaliteri tachitita tin echo me to bittornado ta echo dokimasi ola kai to μtorrent mpori na ine poli elafri alla den briski eykola tous seeders kai den piani megali tachitita
Dark_son20 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 to azureus einai aimatoroufixtra alla an exeis ena kalo sistimataki den exeis provlima kai fisika den sou kolaei to pc... proin kolimenos me to ABC kai nin me to azureus(akoma ABC tha mouna alla thelo tis treles epiloges pou exei to azureus )
D-Lux Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 To azureus einai poli kalo alla sou liwnei to sistima ektos ki an exeis dinato sistima. Apo kei kai pera μTorrent. Para poli mikro kai den trwei katholou resources. To exw installed sto laptop kai den exw kanena provlima.
user Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 παιδια εγω στο πολυτεχνειο δεν καταφερα τιποτε με το μTorrent παρʼοτι δε θελει εγκατασταση.ουτε λογος βεβαια για ports...ολα κλειστα... κορυφη το προγραμμα ωστοσο το συνιστω ανεπιφυλακτα
tromeros dennis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 το azureus εχει κ'ελληνικα. επισης εχει πολλα καλα plugin, μεχρι και IRC-plugin, αλα δεν ξερω αν ειναι οσο χρησιμο οπως το SafePeer που μπλοκαρει ip.
gherudos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 re paidia apo tote pou ekana install to azureus otan paw na pese gia upno kai kleinw mono thn o8onh meta apo merika lepta kleinei o upologisths!!!! Pws ginetai auto???
kakli Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Basika thelis kapoio pou ine elafri kai kanis kai tin douleia sou,ta epipleon periseyoun,ritmise to pc sou na min klini
ssof Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μετά από 1 χρόνο χρήσης του bit comet, κατέληξα στο bit spirit.To χρησιμοποιώ 6 μήνες τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αποδοσή του.Στο προτείνω ανεπιφύλακτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.