Προς το περιεχόμενο

Dictionary

CarpeNoctum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Ψάχνω ενα λεξικό (Αγγλικα-Ελληνικά και αντιστρόφως και αν γίνεται και Αγγλικά - Αγγλικά , αλλά αν εχει και άλλες γλώσσες ακόμα καλύτερα), το οποίο εκτός από μεταφράσεις να δίνει συνώνυμα, αντίθετα, φράσεις κλπ.

Χρησιμοποιώ μια παλιά έκδοση του ματζέντα και δεν ειναι και πολύ βοηθητικό.

Ψάχνω λοιπόν κάτι περισσότερο "fancy"!!!

Υπάρχει κάτι? Δε με απασχολεί το να είναι δωρεάν. Έχω έναν θείο που θα μου το κάνει δώρο. ;)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

έχω ένα παλιο αλλά καλό κι αξιόπιστο, το οποίο μάλιστα δε θέλει κι εγκατάσταση...Αν το θες έστω και για να το δοκιμάσεις pm me....;-)

Δημοσ.
SysTran έχω υπόψιν μου, με υποστήριξη πολλών γλωσσών.

Θα το κοιτάξω.. Thx

έχω ένα παλιο αλλά καλό κι αξιόπιστο, το οποίο μάλιστα δε θέλει κι εγκατάσταση...Αν το θες έστω και για να το δοκιμάσεις pm me....;-)

Πες μου οτι δεν αναφέρεσαι σε ματζεντα.. Γιατι αυτό το "χωρίς εγκατάσταση" εκεί οδηγεί το μυαλό μου...

Δημοσ.

όχι στο παλιό κλασσικό GWORD το οποίο τόσα χρόνια που το έχω θεωρώ ότι είναι αξιόπιστο και με απλοϊκό interface...Τα Magenta τα απεχθάνομαι κι εγώ....;-)

Δημοσ.
όχι στο παλιό κλασσικό GWORD το οποίο τόσα χρόνια που το έχω θεωρώ ότι είναι αξιόπιστο και με απλοϊκό interface...Τα Magenta τα απεχθάνομαι κι εγώ....;-)

Το θέμα είναι όμως οτι ψάχνω κάτι καινούριο. Το GWORD έχει τα παραπάνω που ψάχνω; Συνώνυμα, Αντίθετα, Φράσεις κλπ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...