grstillman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Τα windows λειτουργουν κανονικα. Για ποσο ακομα δεν ξερω. Το πρόγραμμα που εφτιαξες takis εμφανίζει τη διαδρομή του system 32 δηλ. C:\WINDOWS\system32 Έβαλα και τις εντολες στο cmd και πηρα το screenshot To shortcut του cmd στο start δίνει target: %SystemRoot%\system32\cmd.exe και εκτελείται κανονικά! Τι καταλαβαίνετε απο τα παραπάνω? Εγω δυστυχώς μπερδεύτηκα...
dali13gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Σε γραμμή εντολών δώσε: attrib -a -h -r -s c:\windows\system32 και κατά 90% θα φτιάξει. Φιλικά EDIT: Clopyright από εδώ
Periklis120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα(WinXP pro SP2) αλλά δεν έχω παρατηρήσει τίποτα να δουλεύει λάθος στο pc μου. Η εντολή που παραθέτει ο dali13gr δουλεύει...Ευχαριστούμε Δημητράκη!
takis456 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Το πρόγραμμα καλεί μια κλήση συστήματος για να σου εμφανίσει το system folder.. μπορεί να στο είχε αλλάξει και να σου είχε αλλάξει όνομα στο φάκελο.. αλλά από το screenshot φαίνεται καθαρά ότι ο κατάλογος system32 υπάρχει. Ενδέχεται να τρέχεις κάποιο πρόγραμμα που στο κρύβει.. Για δοκίμασε να κλείσεις "παράξενες" διεργασίες από τον task manager και δες μήπως στον εμφανίσει ξανά.. Επίσης δοκίμασε να μπεις απο safe mode για να δεις εάν από εκεί μπορείς να τον δεις..
dali13gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα(WinXP pro SP2) αλλά δεν έχω παρατηρήσει τίποτα να δουλεύει λάθος στο pc μου. Η εντολή που παραθέτει ο dali13gr δουλεύει...[b']Ευχαριστούμε Δημητράκη![/b] Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια! :razz:
grstillman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Telika me tin entoli tou dali emfanistike o fakelos. Thanks se olous gia to endiaferon. Pano pou eixa arxisei na pisteuo oti mono i nikolouli tha ton ebriske.
alkisg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Λογικά κάποιο πρόγραμμα (ή ιός) είχε κάνει customize τον φάκελο C:\Windows\System32 ώστε τελικά να εμφανίζεται στον explorer με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ όνομα. Δες λίγο αν υπάρχει C:\Windows\System32\Desktop.ini, και αν ναι ανέβασε τα περιεχόμενά του να ελέγξουμε μήπως προέρχεται από ιό.
grstillman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Desktop.ini den uparxei sto system32. Nomizw pantws oti apla kapoio programma eixe apokripsei kai oxi metonomasei to fakelo. Pithanotata na einai kai ios an kai to norton antivirus de briskei tipota upopto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.