Προς το περιεχόμενο

Εξαφάνιση του system32

grstillman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα windows λειτουργουν κανονικα. Για ποσο ακομα δεν ξερω. Το πρόγραμμα που εφτιαξες takis εμφανίζει τη διαδρομή του system 32 δηλ.

C:\WINDOWS\system32

Έβαλα και τις εντολες στο cmd και πηρα το screenshot

To shortcut του cmd στο start δίνει target:

%SystemRoot%\system32\cmd.exe και εκτελείται κανονικά!

Τι καταλαβαίνετε απο τα παραπάνω? Εγω δυστυχώς μπερδεύτηκα...

post-19548-12906292676_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα(WinXP pro SP2) αλλά δεν έχω παρατηρήσει τίποτα να δουλεύει λάθος στο pc μου. Η εντολή που παραθέτει ο dali13gr δουλεύει...Ευχαριστούμε Δημητράκη!

Δημοσ.

Το πρόγραμμα καλεί μια κλήση συστήματος για να σου εμφανίσει το system folder.. μπορεί να στο είχε αλλάξει και να σου είχε αλλάξει όνομα στο φάκελο.. αλλά από το screenshot φαίνεται καθαρά ότι ο κατάλογος system32 υπάρχει.

Ενδέχεται να τρέχεις κάποιο πρόγραμμα που στο κρύβει.. Για δοκίμασε να κλείσεις "παράξενες" διεργασίες από τον task manager και δες μήπως στον εμφανίσει ξανά..

Επίσης δοκίμασε να μπεις απο safe mode για να δεις εάν από εκεί μπορείς να τον δεις..

Δημοσ.
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα(WinXP pro SP2) αλλά δεν έχω παρατηρήσει τίποτα να δουλεύει λάθος στο pc μου. Η εντολή που παραθέτει ο dali13gr δουλεύει...[b']Ευχαριστούμε Δημητράκη![/b]

Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια! :razz:

Δημοσ.

Λογικά κάποιο πρόγραμμα (ή ιός) είχε κάνει customize τον φάκελο C:\Windows\System32 ώστε τελικά να εμφανίζεται στον explorer με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ όνομα.

Δες λίγο αν υπάρχει C:\Windows\System32\Desktop.ini, και αν ναι ανέβασε τα περιεχόμενά του να ελέγξουμε μήπως προέρχεται από ιό.

Δημοσ.

Desktop.ini den uparxei sto system32. Nomizw pantws oti apla kapoio programma eixe apokripsei kai oxi metonomasei to fakelo. Pithanotata na einai kai ios an kai to norton antivirus de briskei tipota upopto.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...