grstillman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μόλις πρόσεξα οτι στο φακελο των windows έχει πάψει να υπάρχει ο φακελος system32! Έχει κανείς κάποια εξήγηση??? Δεν υποτίθεται οτι σ' αυτόν υπαρχουν ζωτικής σημασίας αρχεία για το λειτουργικό,drivers κτλ?? Μήπως έχω κολλήσει κρυολόγημα?
Mithrantir Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Ti Windows OS exeis? An den upirxe kai eprepe na uparxei den 8a mporouses na trekseis tipota.
grstillman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 και για του λογου το αληθές... screenshot apo explorer
grstillman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 xp pro εχω. θα τρελαθούμε τελειως μου φαίνεται
Mithrantir Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Ap oti vlepw exeis WinXP (prefetch gar). Poli periergo mporeis se parakalw na kaneis ena search? Kai mporeis na pas oxi me ton explorer alla kanonika me anoigma para8irwn sto fakello twn Windows??
grstillman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 search είχα κάνει από πριν αλλά τίποτα.Άλλο πάλι...ο φάκελος system είναι λογικό να είναι 1mb?
Mithrantir Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 O fakellos system einai peripou 1MB. Alla i eksafanisi tou system32 einai mallon apotelesma trojan kanw ena search sti symantec twra mpas kai vrw kati. PLZ an exeis antivirus kane scan kai elpizw na to exeis updated. 8a kanw post an vrw kati ok?
Mithrantir Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Exeis energopoihsei tin epilogi show hidden files and folders?? Yparxei ena worm pou dinei hidden attribute sto system32.
grstillman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δεν είχα antivirus εγκ/μενο γιατι τρώει μνήμη(σαν να λεω δεν εχω ζωνες ασφαλειας στο αυτοκινητο για το βάρος). Τεσπα βάζω νορτονα τωρα και ευτυχώς έχω dsl *Εννοείται οτι εχω ενεργοποιήσει show hidden folders.
Mithrantir Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Mpes stin Mcaffee kai katevase kai to stinger. Poli kalo mikro se mege8os kai psaxnei gia kapoia sigkekrimena trojans kai worms To link einai gia na to katevaseis http://vil.nai.com/vil/stinger/
mix@lis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 φιλε grstillman γεια σου!!! Δυστυχως και εγω πριν κανα μηνα ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το δικο σου...βεβαια εκτως απο αυτο δεν δουλευε και το CMD..........εκανα και εγω search για να βρω system32 αλλα δεν μπορουσα να τον βρω(βεβαι σιγουρα ειναι καπου κρυμμενος γιατι αν δεν υπηρχε καθολου δεν θα μπορουσες καν να μπουταρεις στα windows...)βεβαια ποτε δεν καταφερα να βρω που ηταν και για ποιον λογο ειχε εξαφανιστει...(μαλλον κανας ιος θα ηταν!)....ετσι αναγκαστηκα να κανω format και βρηκα την υγεια μου.....Ελπιζω να βρεις καποια λυση χωρις να χρειαστει να κανεις format...!!!
takis456 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Από command prompt το βλέπεις? Για πήγαινε Start => Run => cmd.exe και enter Και γράψε: cd\windows\system32 Σε βάζει στον κατάλογο ή σου εμφανίζει μήνυμα λάθους?
grstillman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Το είχα κοιτάξει από την αρχή στο dos.Όυτε εκεί φαινόταν.Δεν το γλιτώνουμε το format μου φαίνεται.O norton δε βρήκε τιποτα(!) παντως
takis456 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Εννοώ να μπεις μέσα στον κατάλογο από το cmd.exe και όχι απλά να δεις εάν μπορείς να τον δεις.. Τρέξε το προγραμματάκι που έφτιαξα και πες μου τι σου γράφει στο κουτάκι. PaeiToSystemMoy.zip
random Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Να κανεις φορματ ενω δε βλέπεις πρόβλημα λειτουργίας στο pc δεν καταλαβαίνω τι σκοπό έχει. δεν βρισκεις το folder, οκ. Υπάρχει κατι συγκεκριμενο που δεν δουλεύει? χωρις system32 δεν θα εμπαινες win (εκτος αν μας γραφεις τις ερωτήσεις απο dual boot system ) με την εντολή SET COMSPEC στη γραμμη εντολών τι σου βγάζει στο ? (εμένα ComSpec=C:\WINDOWS\system32\cmd.exe ) και με την εντολή DIR C:\Windows\system32\cmd.exe τι βγάζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.