Προς το περιεχόμενο

Εξαφάνιση του system32

grstillman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πρόσεξα οτι στο φακελο των windows έχει πάψει να υπάρχει ο φακελος system32! Έχει κανείς κάποια εξήγηση??? Δεν υποτίθεται οτι σ' αυτόν υπαρχουν ζωτικής σημασίας αρχεία για το λειτουργικό,drivers κτλ?? Μήπως έχω κολλήσει κρυολόγημα?

Δημοσ.

O fakellos system einai peripou 1MB.

Alla i eksafanisi tou system32 einai mallon apotelesma trojan kanw ena search sti symantec twra mpas kai vrw kati.

PLZ an exeis antivirus kane scan kai elpizw na to exeis updated.

8a kanw post an vrw kati ok?

Δημοσ.

Δεν είχα antivirus εγκ/μενο γιατι τρώει μνήμη(σαν να λεω δεν εχω ζωνες ασφαλειας στο αυτοκινητο για το βάρος). Τεσπα βάζω νορτονα τωρα και ευτυχώς έχω dsl

*Εννοείται οτι εχω ενεργοποιήσει show hidden folders.

Δημοσ.

φιλε grstillman γεια σου!!!

Δυστυχως και εγω πριν κανα μηνα ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το δικο σου...βεβαια εκτως απο αυτο δεν δουλευε και το CMD..........εκανα και εγω search για να βρω system32 αλλα δεν μπορουσα να τον βρω(βεβαι σιγουρα ειναι καπου κρυμμενος γιατι αν δεν υπηρχε καθολου δεν θα μπορουσες καν να μπουταρεις στα windows...)βεβαια ποτε δεν καταφερα να βρω που ηταν και για ποιον λογο ειχε εξαφανιστει...(μαλλον κανας ιος θα ηταν!)....ετσι αναγκαστηκα να κανω format και βρηκα την υγεια μου.....Ελπιζω να βρεις καποια λυση χωρις να χρειαστει να κανεις format...!!!

Δημοσ.

Από command prompt το βλέπεις?

Για πήγαινε Start => Run => cmd.exe και enter

Και γράψε: cd\windows\system32

Σε βάζει στον κατάλογο ή σου εμφανίζει μήνυμα λάθους?

Δημοσ.

Το είχα κοιτάξει από την αρχή στο dos.Όυτε εκεί φαινόταν.Δεν το γλιτώνουμε το format μου φαίνεται.O norton δε βρήκε τιποτα(!) παντως

Δημοσ.

Εννοώ να μπεις μέσα στον κατάλογο από το cmd.exe και όχι απλά να δεις εάν μπορείς να τον δεις..

Τρέξε το προγραμματάκι που έφτιαξα και πες μου τι σου γράφει στο κουτάκι.

PaeiToSystemMoy.zip

Δημοσ.

Να κανεις φορματ ενω δε βλέπεις πρόβλημα λειτουργίας στο pc δεν καταλαβαίνω τι σκοπό έχει. δεν βρισκεις το folder, οκ.

Υπάρχει κατι συγκεκριμενο που δεν δουλεύει? χωρις system32 δεν θα εμπαινες win (εκτος αν μας γραφεις τις ερωτήσεις απο dual boot system :) )

με την εντολή SET COMSPEC

στη γραμμη εντολών τι σου βγάζει στο ? (εμένα ComSpec=C:\WINDOWS\system32\cmd.exe )

και με την εντολή

DIR C:\Windows\system32\cmd.exe

τι βγάζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...