Προς το περιεχόμενο

2 games gia to 360...

gk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

milaw m enan kolito kai theli na pari to xbox 360 me 2 games, egw toy lew Perfect Dark Zero kai to Condemned!

ayto omos theli to pgr 3 kai to fifa 2006!!!

esy ti lete? i poia games tha agorazate prota gia to 360 sas?

Δημοσ.

Το Condemned που θέλει αυτός, και το pgr3 που θες εσύ, καλά παιχνίδια φαίνονται .

To PDZ έχει γίνει καροτσάκι από το σπρώξιμο, ενώ δεν αξίζει άλλο ποδοσφαιράκι εκτός ISS .... (η να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον, κάτι καλύτερο θα βγει για το WorldCup .)

Δημοσ.

iss for ever file BlizardBill akoma thimame to delux toy super nintendo!!! 1994-95 an thimame kala, ala xronia tromeri kairi segakides enantion nintendakides, ti moy thimises twra!!!!

pantos pedia kai ta video poy exw ftikaksi gia o site moy (deytera-triti tha einai etima gia download opoios theli!) to pdz einai parapoly kalo game!!!! emena moy arese para poly!!

kai to kameo kalo itan alla poly pediko moy fanike!

Δημοσ.

Εγω θα παρω Condemned k PGR3 ......και............βλεπουμε !!!

Αντε να ψησουμε τους videoclubαδες της γειτονιας να φερουν και xbox360 games !!!

Δημοσ.

1. PGR3

2. Kameo

3. Codemned ???μπορεί.

και απο 3/2/2006

1. ΝΒΑ2κ6 2.oblivion 3.capcom dead rising(δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα)

Δημοσ.

to dead rising (oyte egw to thimame akribos!) prepei na einai best of...

apo kati video poy exw di, i fasi poy perni ti mixani toy gkazon einai ola ta leyta!+ pos exeis (opos fenete ) xiliades antipalous na skotosis me oloys toys tropoys!

Δημοσ.
Εγω θα παρω Condemned k PGR3 ......και............βλεπουμε !!!

Αντε να ψησουμε τους videoclubαδες της γειτονιας να φερουν και xbox360 games !!!

Το Imagine της γειτονιάς μου (είναι franchise) είχε φέρει PSP παιχνίδια απτην πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!!! :D

Μην αγχώνεσαι, έρχονται και τα χριστούγεννα, εγώ σου λέω χαμός θα γίνει...

Εγω πάντως δεν το παίρνω. Αν το έπαιρνα θα ήταν ΜΟΝΟ για το PGR3, αν και το 2 δεν με ενθουσίασε, ενω το 1 το είχα απλά λιώσει, όπως και το Metropolis Street Racer στο dreamcast που ουσιαστικά ήταν ο προάγγελός του..

Αρκετά ακριβο ρε παιδιά, και δε νομίζω ότι έχω τόσο διαθέσιμο χρόνο ώστε να πώ οτι θα τα βγάλει τα λεφτά του... Δηλαδή με ενα παιχνίδι και 2ο χειριστηριο είσαι κοντά 500?...!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...