Προς το περιεχόμενο

Ανεξήγητο (;) φαινόμενο

monimws_trelamenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρείται πάντα και μόνο όταν μπαίνω στο internet:

Για περίπου 1-2 λεπτά από -ακριβώς- τη στιγμή που συνδέομαι, με pstn, κολλάνε τα πάντα.

Αφού περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, όλα ξαναγίνονται φυσιολογικά. Όσα πρόγραμματα επιχειρήθηκαν να ανοιχτούν στο φοβερό εκείνο δίλεπτο, ανοίγουν όλα μαζί...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως να αδειάσεις τίποτε προσωρινά αρχεία και 'μπισκοτάκια'; Μήπως να κάνεις και καμιά ανασυγκρότηση δίσκου; Και μην ανοίγεις πολλά πράγματα μαζί! Ένα-ένα! ;)

Δημοσ.

Επίσης μπορεί να έχεις κάποιου είδους trojan-downloader που να "κατεβάζει" αρχεία με το που συνδεθείς! Για καλό και για κακό κάνε ένα scan με τα ανάλογα προγράμματα...

Δημοσ.

Παδιά, δεν είναι σίγουρα ούτε ιός ούτε trojan. Οι ανασυγκροτήσεις φυσικά δεν έκαναν τίποτα. Υποψιάζομαι - χωρίς να το στηρίζω κάπου- απλά από ένστικτο ότι τη ζημιά την κάνει το service pack.

Δημοσ.

protou arxiseis kai psaxneis to leitourgiko sou - otan arxizoume kati tetoio kataligoume se format synithos - tha sou elega na kaneis to eksis:

setare ena firewall kai meta syndesou. an sou kanei pali to idio xoris na sou petaksei tipota to firewall tote proxora. dokimase kai to ksanasizitame ;-)

Δημοσ.

Εψαξα λιγο στο google γιαυτο..αρκετοι ειχαν εχουν το ιδιο προβλημα,λυση δεν διαβασα ομως...οι περισσοτεροι το παρατουσαν και επαιρναν νεο μοντεμ...(αντε να ψαχνεις στα τυφλα...μηπως ειναι αυτο η το αλλο κτλ...) ισως τελικα να ειναι θεμα hardware,προσωπικα εφαγα μερες δοκιμαζοντας οδηγους ρυθμισεις κτλ...τιποτα...ευτυχως dialup χρειαστηκα μονο για λιγες μερες στο μαγαζι και δεν σκοπευω να την ξαναχρησιμοποιησω πλεον...αν βρεις ακρη θα χαρω την μαθω..

Δημοσ.

Λοιπών το πρόβλημα αυτό το έχω στον υπολογιστή του αδερφού μου που μπαίνει με μοντεμάκι στο internet. Η λύση που βρήκα εγώ είναι όταν κάνεις εγκατάσταση των windows να κάνεις διαγραφή διαμερίσματος και μετά ένα πλήρες format και όχι το γρήγορο.

Δημοσ.

Λοιπόν επί ένα σχεδόν είχα το ίδιο πρόβλημα στο laptop (κολλούσε η taskbar).

Δοκίμασα κι εγώ ότι μπορούσα να σκεφτώ (drivers update κτλ).

Κάποια στιγμή απεγκατέστησα την McAfee suite (AV, avtispyware, firewall κτλ) και ξαναέβαλα

Kaspersky AV 5 και Zone Alarm Pro (που 8 μήνες μ΄έβγαλαν ασπροπρόσωπο πριν το κ@@McAfee).

Κάνω σκανάρισμα, βρίσκω δύο viruses και ένα trojan.

Από τότε (τρεις εβδομάδες τώρα) δεν μου ξαναπαρουσιάστηκε κάποιο κόλλημα.

Πιστεύω ότι το trojan έκανα την ζημιά.

Ο χρόνος θα δείξει.

_

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια..ιοι και τρογιαν και κανονικο φορματ...δεν τ'αμφισβητω,γιατι ομως δεν παρουσιαζεται πουθενα αλλου το προβλημα παρα μονο στην συνδεση στο internet,εμενα κατ'αλλα το λαπτοπ δεν εχει απολυτως κανενα αλλο προβλημα...???

Δημοσ.

Μήπως φταίνε τα QoS reserved packages(το εύρος της σύνδεση που δεσμεύεται από τα winXP)?Δοκίμασε αυτό Start->Run->Gpedit.msc και enter

Στο Group Policy Εditor που ανοίγει πήγαινε Computer Configuration->Administrative Templates->Network->Qos Package Scheduler. Στο δεξί τμήμα κάνε διπλό κλικ στο Limit reservable banwidth και κάνε το banwidth limit ίσο με 0%.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...