haHa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Αξιζει να βαλω τους Omega Drivers? Οι τελευταιοι ειστηριζονται στους 5.10 της ΑΤΙ. Τωρα εχω τους 5.11 της ΑΤΙ αλλα δε μου φορτωνει το Catalyst control panel και στην εκκινηση του pc οταν μπαινει στα windows μου γραφει "cli.exe error μπλα μπλα". Ξερετε τι φταει? Βαζοντας τους Omega Drivers τι μπορω να κερδισω? Εχω μια x600 pro που την εχω o/c με το ati tool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shumi_m Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 katebase to Microsoft .NET Framework kai ksanaperase tous drivers kai tha eisai ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Πραγματι λειτουργησε κατεβαζοντας to Microsoft .NET Framework, αλλα δε μου αρεσε το catalyst control panel και εβαλα το ati control panel.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 same here, to catalyst control panel mou peftei ligo baru Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.