Προς το περιεχόμενο

To kerio firewall εμποδιζει την σωστη λειτουργια της Dsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως? Οταν ειναι ενεργοποιημενο, οχι απλα δεν μπορω να κανω connect απο το web panel του modem, αλλα ουτε καν να εχω προσβαση σε αυτο!

Πχ πληκτρολογω στον browser την διευθυνση του modem(ip address-ειναι συνδεση ethernet) και δεν μπορει ο browser να συνδεθει!

Αυτο παρα το οτι εχω δηλωσει στην trusted area την ip του modem/καρτας δικτυου.

Οποτε αναγκαζομαι να απενεργοποιω το kerio.

Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μπορει το kerio να λειτουργει αλλα χωρις να παρεμποδιζει την dsl συνδεση?

Δημοσ.

Δοκίμασε απο Configuration>Web να απενεργοποιήσεις το web filtering.Ισως αυτό σε βοηθήσει.

Επίσης δοκίμασε απο το Network security>Packet filter>Ip μήπως πρέπει να κάνεις και έκει κάποια ρύθμιση

Δημοσ.

Το web filtering-υπευθυνο για πολλα προβληματα-το ειχα εδω και καιρο απενεργοποιησει.

Στο packet filter ξερει κανεις αν πρεπει κατι να ρυθμισω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καμια βοηθεια ρε παιδια?

Κανενας με παρομοιο προβλημα?

Pigene apo to Administration ton rule kai bgaze ena ena ta rule mexri na pexei kai na deis pio apo ola fteei.

Genika na xereis oti to kerio den kanei tou kefaliou tou, einai ena apo ta kalutera firewalls kai sunithos otan exoume provlima fteme emeis pou tou exoume dosei ta rule.

Δημοσ.

Οταν λες απο το 'administration των rules' μπορεις να μου πεις που ακριβως να κοιταξω?

Δεν θυμαμαι να εχω φτιαξει rules, εκτος αν εννοουμε αυτα τα yes/no που δινουμε οταν μας ρωταει.

Δημοσ.
Οταν λες απο το 'administration των rules' μπορεις να μου πεις που ακριβως να κοιταξω?

Δεν θυμαμαι να εχω φτιαξει rules' date=' εκτος αν εννοουμε αυτα τα yes/no που δινουμε οταν μας ρωταει.[/quote']

nai auta leo, des ena ena, apo auta pou tou exeis pei na thimate to Deny sou.

Ta block diladi.

Δημοσ.

Μηπως εχεις προβληματα τυπου registry (Install-Uninstall)? Για δοκιμασε να την 'καθαρισεις' (συνιστω RegistryFirstAid & RegSupreme). To Kerio και καθε προγραμμα δουλευει σωστα αν εγκατασταθει σωστα....

Δημοσ.

Ψαχνω μες το kerio αλλα οσες αλλαγες κι αν εκανα, δεν γινεται να παιζει το kerio.

Να διευκρινισω κατι μηπως μπορει καποιος να καταλαβει:

το θεμα ειναι οτι δεν μπορει καν να δει ο browser το dsl router.

Γραφω δηλαδη την ip του και δεν την φορτωνει. Οποτε αφου δεν βλεπει το modem, λογικο ειναι να μην εχει και dsl internet.

Κοιταξα στην καρτελα network security, trusted area, αλλα εκει ειναι ολα τσεκαρισμενα.

Εχετε καμια ιδεα που αλλου να κοιταξω?

Δημοσ.

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?

Εξακολουθω να αναγκαζομαι να εχω το kerio απενεργοποιημενο για να μπορει το pc να βλεπει το dsl router και συνεπως να μπορω να σερφαρω.

Δημοσ.

δεν βγαζει μηνυμα. η μαλλον βγαζει αυτο που δειχνει οταν δεν μπορει να ανοιξει σελιδα (το λαθος νο 404 ειναι?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...