mjmj Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Πως? Οταν ειναι ενεργοποιημενο, οχι απλα δεν μπορω να κανω connect απο το web panel του modem, αλλα ουτε καν να εχω προσβαση σε αυτο! Πχ πληκτρολογω στον browser την διευθυνση του modem(ip address-ειναι συνδεση ethernet) και δεν μπορει ο browser να συνδεθει! Αυτο παρα το οτι εχω δηλωσει στην trusted area την ip του modem/καρτας δικτυου. Οποτε αναγκαζομαι να απενεργοποιω το kerio. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να μπορει το kerio να λειτουργει αλλα χωρις να παρεμποδιζει την dsl συνδεση?
Tenshi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δοκίμασε απο Configuration>Web να απενεργοποιήσεις το web filtering.Ισως αυτό σε βοηθήσει. Επίσης δοκίμασε απο το Network security>Packet filter>Ip μήπως πρέπει να κάνεις και έκει κάποια ρύθμιση
mjmj Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Το web filtering-υπευθυνο για πολλα προβληματα-το ειχα εδω και καιρο απενεργοποιησει. Στο packet filter ξερει κανεις αν πρεπει κατι να ρυθμισω?
Mithrantir Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Den exw doulepsei pote to Kerio alla gia kane enable (i oti allo exei antistoixo gia to enable ekei) to tcp port 80 (HTTP) kat arxas kai pes mas an vlepeis kati diaforetiko.
headbanger Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 kati etheses lathos sta rules..egw to dulevw mia xara ed wkai kairo kai dn xw kanena apolitws prob
mjmj Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Καμια βοηθεια ρε παιδια? Κανενας με παρομοιο προβλημα?
Power21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Καμια βοηθεια ρε παιδια?Κανενας με παρομοιο προβλημα? Pigene apo to Administration ton rule kai bgaze ena ena ta rule mexri na pexei kai na deis pio apo ola fteei. Genika na xereis oti to kerio den kanei tou kefaliou tou, einai ena apo ta kalutera firewalls kai sunithos otan exoume provlima fteme emeis pou tou exoume dosei ta rule.
mjmj Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Οταν λες απο το 'administration των rules' μπορεις να μου πεις που ακριβως να κοιταξω? Δεν θυμαμαι να εχω φτιαξει rules, εκτος αν εννοουμε αυτα τα yes/no που δινουμε οταν μας ρωταει.
Power21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Οταν λες απο το 'administration των rules' μπορεις να μου πεις που ακριβως να κοιταξω?Δεν θυμαμαι να εχω φτιαξει rules' date=' εκτος αν εννοουμε αυτα τα yes/no που δινουμε οταν μας ρωταει.[/quote'] nai auta leo, des ena ena, apo auta pou tou exeis pei na thimate to Deny sou. Ta block diladi.
mp3GR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Μηπως εχεις προβληματα τυπου registry (Install-Uninstall)? Για δοκιμασε να την 'καθαρισεις' (συνιστω RegistryFirstAid & RegSupreme). To Kerio και καθε προγραμμα δουλευει σωστα αν εγκατασταθει σωστα....
mjmj Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Ψαχνω μες το kerio αλλα οσες αλλαγες κι αν εκανα, δεν γινεται να παιζει το kerio. Να διευκρινισω κατι μηπως μπορει καποιος να καταλαβει: το θεμα ειναι οτι δεν μπορει καν να δει ο browser το dsl router. Γραφω δηλαδη την ip του και δεν την φορτωνει. Οποτε αφου δεν βλεπει το modem, λογικο ειναι να μην εχει και dsl internet. Κοιταξα στην καρτελα network security, trusted area, αλλα εκει ειναι ολα τσεκαρισμενα. Εχετε καμια ιδεα που αλλου να κοιταξω?
mjmj Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει? Εξακολουθω να αναγκαζομαι να εχω το kerio απενεργοποιημενο για να μπορει το pc να βλεπει το dsl router και συνεπως να μπορω να σερφαρω.
mjmj Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Οριστε κι ενα σχετικα παρομοιο προβλημα (ο χρηστης εχει nick kalitexnis-ελληνας προφανως...) http://www.dslreports.com/forum/remark,13937642
Mithrantir Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Eisai sigouros oti vazeis ti swsti ip? An nai ti minima sou vgazei ston browser?
mjmj Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 δεν βγαζει μηνυμα. η μαλλον βγαζει αυτο που δειχνει οταν δεν μπορει να ανοιξει σελιδα (το λαθος νο 404 ειναι?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.