Προς το περιεχόμενο

Virtual memory?

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω προβλημα με το pc σε μερικα παιχνιδια και ενω εχω 1gb ram μου κολανε (μερικα) ακομα και σε παρα πολυ χαμηλες ποιοτικα ρυθμισεις...βλεποντας οτι αναβει συνεχεια το led του σκληρου... δοκιμασα αρκετα πραγματα αλλα τιποτα... Ετσι τυχαια τσεκαρα το virtual merory (δεν εχω ιδεα τι ειναι) και ειδα πως χρησιμοποιουν για ram 1536ΜΒ απο τον σκληρο.Μηπως φταιει αυτο;;

Δημοσ.

Εμ.. δεν νομίζω να υπάρχει παιχνίδι που να χρησιμοποιεί 1536ΜΒ μνήμης και μάλιστα σαν Virtual memory. Μάλλον αυτό που είδες είναι το μέγιστο όριο που υπάρχει στα Windows σου. Από τον task manager μπορείς να δεις πόση μνήμη χρησιμοποιεί το κάθε πρόγραμμα (virtual και physical).

Μήπως έχεις κανένα πρόγραμμα που σου διαχειρίζεται την μνήμη? (πχ για χρήση λιγότερης μνήμης και τέτοια) Αν ναι δοκίμασε να το κλείσεις και δες μήπως άλλαξε τίποτα. Επίσης μπορεί να μην έχεις το OpenGL. To opengl(http://www.opengl.org) προσφέρει 3D hardware acceleration. Εάν δεν το έχεις τότε τα παιχνίδια θα ζητάνε από το λειτουργικό να φτιάξουν τα γραφικά με αποτέλεσμα να πηγαίνει αργά το παιχνίδι. Εάν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις από το site της κάρτας γραφικών σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...