Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Artists: The Countdown

TheBoyFromSalina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia to topic den einai gia na lisoume tis mousikes mas diafores. to oti mas kanei entiposi pou se kapoious den aresoun kallitexnes i aresoun kallitexnes exei na kanei opos sosta eipe enas me tis empeiries, to koinoniko kai pneumatiko epipedo, tin ilikia kai to xaraktira tou kathenos, kathws kai opos prosfata exei apodeixtei me ta gonidia. Einai ena sinolo genetikwn kai periballontikwn xaraktiristikwn pou kathorizoun ta gousta mas apo ti mousiki mexri to agapimeno mas fagito. Fisika kai den xreiazetai kaneis na dosei logariasmo gi auto pou akouei, apla o kathenas mas mporei aneta na bgalei kai ta simperasmata tou gia kapoion pou protimaei ti stanisi apo ton mozart gia paradeigma. Den krineis apla bgazeis simperasmata, opos tha ebgazes gia kapoion/kapoia pou protima to super katerina apo to National Geographic. Episis, prosopika pisteuo oti otan psifizeis kapoion prepei na exei kai mia diarkeia stis mousikes sou protimiseis, giati os gnoston iparxoun polloi kallitexnes pou mas aresoun gia ena 6mino kai meta tous ksexname.

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Blind Guardian: Η μπάντα που με έκανε να αρχίσω το metal. Τι να πρωτοπώ γι αυτούς. Λοιπόν, γερμανοί που δημιουργήθικαν καπου κοντά στο 1984 και μέχρι την κυκλοφορία του 1ο album τους (Battalions Of Fear - 1988 ) κάναν live shows. Το μεγάλο μπάμ το κάναν με το album "Somewhere Far Beyond" το οποίο περιέχει και τον ύμνο "The Bard's Song - In The Forest" και ακολούθησε το "Imaginations From The Other Side" που τους καθιέρωσε σαν μια απο τις καλύτερες μπάντες του Power/Speed metal.

Είναι απο τις σπάνιες περιπτώσεις group που έμειναν πιστοί στο αρχικό τους line-up όλα αυτα τα χρόνια, μέχρι φέτος που άλλαξαν drummer. Η φωνή του Hansi Kursch είναι χαρακτιριστική και trademark του group. Το album "A Night At The Opera" είναι φόρος τιμής στους αγαπημένους του QUEEN

Χαρακτιριστικό των album τους είναι οι πολλές αναφορές στην τριλογία "The Lord Of The Rings" αλλά και σε γνωστές ταινίες (όπως το "Time What Is Time" στην ταινία "Blade Runner"). Το album "Nightfall In Middle-Earth" είναι ένα concept album που αναφέρεται στο "Silmarillion" του J.R.R. Tolkien και το οποίο το έχουν αφιερώσει σε αυτόν.

official site

Complete Discography:

1988 Battalions Of Fear

1989 Follow The Blind

1990 Tales From The Twilight World

1992 Somewhere Far Beyond

1993 Tokyo Tales (Live In Japan)

1995 A Past And Future Secret (Single)

1995 Imaginations From The Other Side

1996 Mr. Sandman (Single)

1996 The Forgotten Tales

1998 Mirror Mirror (Single)

1998 Nightfall In Middle-Earth

2001 And Then There Was Silence (Single)

2002 A Night At The Opera

2003 The Bard's Song (Single)

2003 Live

2004 Imaginations Through The Looking Glass (DVD)

Δημοσ.
Ααααα!!! Τώρα θα τα βάλω μαζί σου. :lol:

Τον Βασιλιά (από πότε έχει αυτόν τον τίτλο ο Alan Parsons; )...

Τωρα θα τα βαλω εγω μαζι σου! Ποιος ειπε για Alan Parsons?

The King is alive!

Το σχολιο δεν ειναι για το αν εγω με την ψηφο μου θα τον εστελνα στην 100αδα αλλωστε για τις προτιμησεις μου δε θα αλλαζε τιποτα περιμενα ομως να αρεσει σε περισσοτερο κοσμο! Οπως κ παρα πολλα ονοματα που ειναι εκτος 100αδας κ δεν ειναι θεμα αν θα ηταν παραπανω χαρις εμενα απλα μου κανει εκπληξη το ποσο λιγοτερο αρεσουν σε οσους ψηφησαν. Δε το κρινω. επιλογη ειναι απλα το σχολιαζω!

Δημοσ.
Τωρα θα τα βαλω εγω μαζι σου! Ποιος ειπε για Alan Parsons?

The King is alive!

Το σχολιο δεν ειναι για το αν εγω με την ψηφο μου θα τον εστελνα στην 100αδα αλλωστε για τις προτιμησεις μου δε θα αλλαζε τιποτα περιμενα ομως να αρεσει σε περισσοτερο κοσμο! Οπως κ παρα πολλα ονοματα που ειναι εκτος 100αδας κ δεν ειναι θεμα αν θα ηταν παραπανω χαρις εμενα απλα μου κανει εκπληξη το ποσο λιγοτερο αρεσουν σε οσους ψηφησαν. Δε το κρινω. επιλογη ειναι απλα το σχολιαζω!

Δεν έχει σημασία αν ήταν ο Alan Parsons ή ο Elvis. :P

(Δεν είχα προσέξει ότι ήταν λίγο πιο πάνω κι έπεσε το μάτι μου στα bold :lol: )

Το θέμα μας δεν είναι αυτό όμως, όπως θα καταλαβαίνεις. :)

Μάλλον θα πρέπει ν' αρχίσεις ν' ακούς κι άλλες εκπομπές εκτός του Πετρίδη... :mrgreen: :P

Δημοσ.

Tο θέμα είναι ότι είπαμε να κάνουμε ένα top100 προσωπικών μας προτιμήσεων και το topic έχει καταλήξει να είναι σχόλια και μόνο σχόλια των προτιμήσεων μας απο άτομα που δεν ψήφισαν. Όποιος θέλει να κάνει σχόλια ας ψήφιζε πρώτα! Εμάς αυτά μας αρέσαν και αυτά ψηφίσαμε.

Δημοσ.

Ακριβώς Γιώργο....

Λόγο έχουν όσοι ψηφίσανε....

Εξάλλου όπως ειπώθηκε 'είναι μια λίστα για να σπάσουμε πλάκα....άσχετα με τη σοβαρότητα που δείξανε όσοι μπήκαν στο κόπο να τη φτιάξουνε'....

Επίσης η συμμετοχή είναι απειροελάχιστη για να βγούνε οποιαδήποτε συμπεράσματα...για τις γενικότερες μουσικές ανησυχίες των insomniacs...

Και για να κάνω και λίγο πλακίτσα...

Ρε παιδιά τους WATERBOYS δεν τους ψήφισε κανένας???? :-P :lol: :roll:

ΕΛΕΟΣ!!! :mrgreen:

Δημοσ.
Μάλλον θα πρέπει ν' αρχίσεις ν' ακούς κι άλλες εκπομπές εκτός του Πετρίδη... :mrgreen: :P

Σημειωσις: Δεν ειπα ποιος ΕΙΝΑΙ ο Alan Parsons αλλα οτι δεν ειναι ο King!

Δημοσ.
...

Ρε παιδιά τους WATERBOYS δεν τους ψήφισε κανένας???? :-P :lol: :roll:

ΕΛΕΟΣ!!! :mrgreen:

Γιατί είσαι τόσο σίγουρος; Άσε να δούμε πρώτα όλη τη λίστα :lol:

Και γιά να κάνω κι εγώ λίγη πλακίτσα, τον Elton John δεν τον ψήφισε κανείς άλλος; :shock: :P

ΥΓ. Γιώργο, είναι εύκολο να βάλεις τους πόντους που μάζεψαν αυτοί που είναι κάτω από το 100; :roll:

Δημοσ.

Θα ηθελα να γραψω δυο πραγματα τωρα αλλα με εχουν καλυψει ο Γιωργος και η Χριστινα με τρεις φρασεις τους και δε χρειαζεται να επαναλαμβανομαστε. Το αρχικο topic ειναι ακομα στην πρωτη σελιδα και καλο ειναι να το διαβασει οποιος παρακολουθει το chart.

Ενα ευχαριστω για τα σχολια και τις διευκρινισεις σχετικα με Blind Guardian και Gathering. Eπιστρεφω με τις επομενες θεσεις.

Δημοσ.

56. Fleetwood Mac (82 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: TheBoyFromSalina, dim_b, gria-kat, Catraider

fleetwood_mac.jpg

Ροκ συγκροτημα με ιδιαζουσα πορεια, αφου ξεκινησε τη μουσικη του καριερα με εμφαση στο blues-rock αλλα περασε σε πιο εμπορικο ηχο μετα απο λιγα χρονια, αλλαζοντας σχεδον σαρωτικα τη συνθεση του διατηρωντας ομως το ιδιο ονομα.

Υπευθυνοι για ενα απο τα εμπορικοτερα album ολων των εποχων, το Rumours, οι Fleetwood Mac χρειαστηκε να ερθουν αντιμετωποι (οπως και οι ΑΒΒΑ) με τα διαζυγια των δυο ζευγαριων (John-Christine/Stevie-Lindsey) που αποτελουσαν τον πυρηνα τους. Παρ'ολα αυτα οι Fleetwood Mac ειναι τυπικα μαζι μεχρι σημερα - παρολο που καποια μελη αποχωρησαν και επεστρεψαν καποιες φορες.

Προσωπικα αγαπημενα κομματια: The chain, Tusk, Big love κ.α.

55. Lacuna Coil (85 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: Edgar, Cristina

lacuna_coil__04.jpg

54. Schiller (85 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: Cristina, Edgar

423,282,1,10948990840.jpg

Γερμανος παραγωγος ηλεκτρονικης μουσικης, γνωστοτερος απο τις συνεργασιες του με τον Peter Heppner των Wolfsheim.

Δημοσ.

Xαίρομαι που είναι σχετικά ψηλά οι Fleetwood Mac αν και δεν τους ψήφισα (δεν χώρεσαν) μ'αρέσουν αρκετά!!!!

SalinaBoy συνέχισε με τους επόμενους...

Δημοσ.
ΥΓ. Γιώργο, είναι εύκολο να βάλεις τους πόντους που μάζεψαν αυτοί που είναι κάτω από το 100; :roll:

Και εγώ θα το ήθελα αυτό. Ίσως όταν τελειώσεις την παρουσίαση να κάνεις το συγκεντρωτικό τοπ με τις βαθμολογίες δίπλα :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...