Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Artists: The Countdown

TheBoyFromSalina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Στανίση δεν πιάνει μια.... Κώστας Καφάσης και τα μυαλά στο blender!!!!!! :)

Απογοητεύτηκα από τη θέση των Rush και του θείου Frank Zappa... Next time... :???:

Δημοσ.

Kαλημερα καταρχας. :)

Ας παμε πιο πανω σ'αυτο το ρημαδιασμενο chart.

58. The Gathering (82 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: Edgar, hugelacky, Cristina

Gat15.jpg

Oλλανδικο συμφωνικομεταλ συγκροτημα, λεει το amg. Θα συμφωνησω - μπορω να κανω κι αλλιως?

57. Blind Guardian (82 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: robas, gria-kat, Stargazer7

BLind-Guardian2.jpg

Metal παιζουν κι αυτοι. Αν θελουν οι ψηφοφοροι, ριχνουν και μια διαφωτιση.

Δημοσ.

152-127

=148 Simply red

=148 RMB

=148 Draconian

=148 Celine Dion

4808011123.09.THUMBZZZ.jpg

148 Band of Holy Joy

147 Rory Gallagher

6.jpg

=143 Velvet underground

=143 Shigeru Umebayashi

503.gif

=143 Pogues

143 Black eyed peas

=135 Orbital

=135 Lou Reed

imm_ico_lou_redd.gif

=135 Go Betweens

=135 Elvis Presley

elvis_presley50.jpg

=135 Belinda Carlisle

B00003Q4AR.02.THUMBZZZ.jpg

=135 Bee Gees

leyenda_beegees.jpg

=135 Anouk

135 Alan Parsons Project

134 Danny Elfman

133 Robert Miles

132 Paradise Lost

=128 Prefab Sprout

=128 Perry Blake

pot.76236.jpg

=128 Elton John

elton_john_9.jpg

128 Adamo

CFELP1334.jpg

127 Blackfield

Δημοσ.
58. The Gathering (82 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: Edgar' date=' hugelacky, Cristina

[img']http://www.centurymedia.net/bands/band_images/Gat15.jpg[/img]

Oλλανδικο συμφωνικομεταλ συγκροτημα, λεει το amg. Θα συμφωνησω - μπορω να κανω κι αλλιως?

Kαμία σχέση by the way... ατμοσφαιρικό & spacy ναι, συμφωνικό όχι. Και έχουν πάψει να είναι metal από το 1998 (στα 3 τελευταία album δλδ). Ο τελευταίος δίσκος (Souvenirs) είναι πολύ κοντά σε trip-hop μορφές. Αυτά! :wink:
Δημοσ.
Ο Βασιλιας στο 135? :shock:
Μάλλον αδυνατείς να το καταλάβεις... :lol:

Δεν ψηφίζουμε τον καλύτερο ή τον σημαντικότερο καλλιτλεχνη... Ψηφίζουμε τον αγαπημένο.

Γιατί πρέπει ντε και καλά να μου αρέσει ο Beethoven και όχι οι TATU;

Με συγχωρείς αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό... Μπορεί να γίνομαι γραφική με την επιμονή μου' date=' αλλά δεν το χωρά ο νους μου ότι πρέπει να μου αρέσουν «καθώς πρέπει» ονόματα επειδή είναι σημαντικά για την Μουσική Ιστορία και όχι η Κατερίνα Στανίση που την γουστάρω όταν έχω ντέρτια και καημούς (λέμε τώρα... :P).

Εεεεεεε... Δεν καταλαβαίνω! :mrgreen:

..........
Δημοσ.

Ξερω με ποια κριτηρια εγινε η λιστα αλλα να ειναι τοσο "λιγοτερο αγαπημενος" ο Βασιλιας απο τους υπολοιπους μου κανει μεγαλη αισθηση...

Δημοσ.
Ποιος ψηφησε John Coltrane, Oscar Peterson κ κυριως The Who? :D

John Coltrane here ;)

Παντως απογοητευτηκα με την μικρη συμμετοχη. Εδω ψηφισα εγω που δεν ειμαι και ενεργο μελος του forum της μουσικης. Επισης δεν εχω δει ακομα Manchester και αλλους χαρακτηριστικους ηχους... Αυτο ειναι η πολυ καλο ή πολυ κακο... :P Ελπιζω να ειναι ψηλοτερα

Δημοσ.
Ξερω με ποια κριτηρια εγινε η λιστα αλλα να ειναι τοσο "λιγοτερο αγαπημενος" ο Βασιλιας απο τους υπολοιπους μου κανει μεγαλη αισθηση...

Καταλαβαινω που το πας αλλα θετοντας ενα τετοιο ερωτημα καταληγεις στο ατοπο. Ειναι πολλοι παραγοντες.. Ηλικια, γουστο, προφιλ καλλιτεχνη, ιδεολογια που λανσαρει ή ενστερνιζεται και το κυριοτερο ο ηχος του παρα το γεγονος οτι μπορει να ανηκει σε μια κατηγορια γενικοτερη μουσικης που σου αρεσει. Ο Prisley ας πουμε εμενα με αφηνε παντα παγερα αδιαφορο.. (και ας μου λενε οτι του μοιαζω φυσιογνωμικα :P). Ουτε εγω τον ψηφισα οπως δεν εβαλα στην 50αδα ουτε Beatles,ουτε Pink FLoyd ουτε Eloy, ουτε Stones και αρκετους ακομα.

Δημοσ.
Ο Βασιλιας στο 135? :shock:

Ααααα!!! Τώρα θα τα βάλω μαζί σου. :lol:

Τον Βασιλιά (από πότε έχει αυτόν τον τίτλο ο Alan Parsons; )...

Εγώ τον ψήφισα και όπως καταλαβαίνεις, ΜΟΝΗ ΜΟΥ (τον ψήφισε άλλος; :X) δεν μπορούσα να τον στείλω στην 100άδα.

Γι αυτό λοιπόν ένα έχω να σου πω...

ΑΣ ΨΗΦΙΖΕΣ! :D

Και όσο για το πόσο δύσκολη ήταν η κατάταξη, το ξέρουμε όλοι μας καλά.

Τελευταία στιγμή την έστειλα κι εγώ, αφού είχα αλλάξει 2936728457 φορές τις αρχικές θέσεις και ονόματα και αφού είχα πει πως δεν θα στείλω επειδή αδυνατώ να τους βάλω σε μια σειρά.

Νομίζω πως η παρακάτω απάντηση θα πρέπει να σε καλύψει:

Καταλαβαινω που το πας αλλα θετοντας ενα τετοιο ερωτημα καταληγεις στο ατοπο. Ειναι πολλοι παραγοντες.. Ηλικια, γουστο, προφιλ καλλιτεχνη, ιδεολογια που λανσαρει ή ενστερνιζεται και το κυριοτερο ο ηχος του παρα το γεγονος οτι μπορει να ανηκει σε μια κατηγορια γενικοτερη μουσικης που σου αρεσει. Ο Prisley ας πουμε εμενα με αφηνε παντα παγερα αδιαφορο.. (και ας μου λενε οτι του μοιαζω φυσιογνωμικα :P). Ουτε εγω τον ψηφισα οπως δεν εβαλα στην 50αδα ουτε Beatles,ουτε Pink FLoyd ουτε Eloy, ουτε Stones και αρκετους ακομα.

Αααααν και πάλι δε νιώθεις ικανοποιημένος και δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, κάνε ένα άλλο topic να στο εξηγήσουμε εκτενέστερα, εκεί. :mrgreen:

Υ.Γ.: Κάτι τελευταίο (γι αυτό το post... :P). Κανείς μας δεν χρωστάει εξηγήσεις για τους αγαπημένους τ ο υ καλλιτέχνες. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...