Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Artists: The Countdown

TheBoyFromSalina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ok κριμα βεβαια.

την επομενη φορα καντε το καπως πιο εμφανες' date=' αφου δεν το ειδα εγω που ειμαι ολη μερα εδω μεσα φαντασου!:razz:

[/quote']

Ήταν sticky γιά 20 μέρες. Τι άλλο να κάνουμε; :mrgreen:

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Exoskeletor προσωπικά προτείνω μετά το Dark Side of the Moon, να ακούσεις το Wish you were here και μετά το Division Bell. Όταν τελειώσεις πάρε και το The Wall, να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη και φυσικά το Animals. Τέλος, άκουσε από το Best of το Echoes και νομίζω ότι θα έχεις μια πολύ καλή άποψη για τους Floyd... Από συγκεκριμένα τραγούδια έχουμε και λέμε:

1. Shine on you crazy diamond

2. Echoes

3. Atom heart mother suite

4. Hey you

5. Comfortably numb

6. Wish you were

7. Money

8. Time

9. Breathe

10. One of these days

11. In the Flesh?

12. High Hopes

13. Marooned

14. Learning to fly

15. Astronomy Domine

16. Dogs

17. See emily play

18. A Saucerful of secrets

19. Obscured by clouds

20. Mudmen

Δημοσ.

... και αφού ακούσεις τα album που πρότειναν οι παραπάνω καλά, εαν σου αρέσουν και έχεις την διάθεση να πέσεις στα "βαριά" άκου και το 1ο τους (The Piper at the Gates of Dawn) σχεδόν εξ' ολοκλήρου δημιούργημα της καμμένης ιδιοφυίας που λέγεται Syd Barrett..... :roll:

Δημοσ.
akousa kai to deytero pou eixate proteinei. oreos o typos

Για ποιόν τύπο αναφέρεσαι...??

Είναι οι τύποι και όχι ο τύπος αν αναφέρεσαι στους Pink Floyd... ;-)

Δημοσ.
Hahhahaha...Ναι...

Εγώ πάντως εννοούσα άν θα κάνουμε καμμία παρουσίαση της λίστας μας μέσω ραδιοφώνου ή κάτι τέτοιο...Κάτι λέγαμε στην αρχή!!Λοιπόν τί προτείνετε?

Κατά τις 11' date=' λέω να παρουσιάσω τη λίστα με τους 50 αγαπημένους μου στο radio Μπλα Μπλα (αν ενδαφέρει κανέναν δηλαδή :lol: ).

Αν θέλετε να συζητήσουμε κιόλας, περάστε και από το IRC.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, πρέπει κάτι να κάνουμε με τα mic μας...

Ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο Δημήτρης ακουγόμαστε δυνατά... :(

Δημοσ.

Είχα όλη την καλή διάθεση να μιλήσω κιόλας (αν και βραχνιασμένος λόγω γρίπης), αλλά δυστυχώς το PC μου αρνείται να συνεργαστεί. Ή θα μιλάω ή θα ακούγεται μουσική. Και τα δύο μαζί δεν κατάφερα να τα κάνω να ακουστούν :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...