dim_b Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 ok κριμα βεβαια.την επομενη φορα καντε το καπως πιο εμφανες' date=' αφου δεν το ειδα εγω που ειμαι ολη μερα εδω μεσα φαντασου!:razz: [/quote'] Ήταν sticky γιά 20 μέρες. Τι άλλο να κάνουμε;
Cristina Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ήταν sticky γιά 20 μέρες. Τι άλλο να κάνουμε; Και πριν από αυτό ήταν sticky το «Insomnia Top 100 Artists Of All Time ».
Exoskeletor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 godfather eime 22. endiaferon fenete to palikar, tha meletithi. proteinete kiala
NonLinear Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Exoskeletor προσωπικά προτείνω μετά το Dark Side of the Moon, να ακούσεις το Wish you were here και μετά το Division Bell. Όταν τελειώσεις πάρε και το The Wall, να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη και φυσικά το Animals. Τέλος, άκουσε από το Best of το Echoes και νομίζω ότι θα έχεις μια πολύ καλή άποψη για τους Floyd... Από συγκεκριμένα τραγούδια έχουμε και λέμε: 1. Shine on you crazy diamond 2. Echoes 3. Atom heart mother suite 4. Hey you 5. Comfortably numb 6. Wish you were 7. Money 8. Time 9. Breathe 10. One of these days 11. In the Flesh? 12. High Hopes 13. Marooned 14. Learning to fly 15. Astronomy Domine 16. Dogs 17. See emily play 18. A Saucerful of secrets 19. Obscured by clouds 20. Mudmen
hugelacky Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 ... και αφού ακούσεις τα album που πρότειναν οι παραπάνω καλά, εαν σου αρέσουν και έχεις την διάθεση να πέσεις στα "βαριά" άκου και το 1ο τους (The Piper at the Gates of Dawn) σχεδόν εξ' ολοκλήρου δημιούργημα της καμμένης ιδιοφυίας που λέγεται Syd Barrett..... :roll:
vagpap Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Σωστά hugelucky... Μην το κάψουμε το παιδί αμέσως...
Exoskeletor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 akousa kai to deytero pou eixate proteinei. oreos o typos. den iksera pos iparxoun tetoia atoma, kai fobomoun mhn eine kana hard rock, tha akouiso kai ta alla
Mixalakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 akousa kai to deytero pou eixate proteinei. oreos o typos Για ποιόν τύπο αναφέρεσαι...?? Είναι οι τύποι και όχι ο τύπος αν αναφέρεσαι στους Pink Floyd... ;-)
dim_b Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Hahhahaha...Ναι... Εγώ πάντως εννοούσα άν θα κάνουμε καμμία παρουσίαση της λίστας μας μέσω ραδιοφώνου ή κάτι τέτοιο...Κάτι λέγαμε στην αρχή!!Λοιπόν τί προτείνετε? Κατά τις 11' date=' λέω να παρουσιάσω τη λίστα με τους 50 αγαπημένους μου στο radio Μπλα Μπλα (αν ενδαφέρει κανέναν δηλαδή ). Αν θέλετε να συζητήσουμε κιόλας, περάστε και από το IRC.
Cristina Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Με μικρόφωνο ή μόνο μουσική dim? Αυτό το έχεις ακούσει...;
Cristina Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Πλάκα πλάκα, πρέπει κάτι να κάνουμε με τα mic μας... Ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο Δημήτρης ακουγόμαστε δυνατά...
dim_b Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Είχα όλη την καλή διάθεση να μιλήσω κιόλας (αν και βραχνιασμένος λόγω γρίπης), αλλά δυστυχώς το PC μου αρνείται να συνεργαστεί. Ή θα μιλάω ή θα ακούγεται μουσική. Και τα δύο μαζί δεν κατάφερα να τα κάνω να ακουστούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.