NonLinear Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Geokon paei agori mou teleiose! Gia Pink Floyd ti na po sigxaritiria goustaro, bravo kai ta sxetika i apoliti epikratisi... pame gera dinata... a opoios den tous kserei (!!!) i apla thelei na mathei perissotera gi autous mporei na dei sto http://www.pinkfloyd.gr , episis mporei na dei sto http://www.brain-damage.co.uk. Kata ta alla ena exo na po, bgikan dikaia protoi giati einai to kalitero sigkrotima olwn twn epoxwn xaxaxaxa....
Edgar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Καλά... ας ψήφιζε το μισό forum να ήταν νούμερο 1 η Καλομοίρα, και έλα πες μου εσυ μετά... :roll:
Exoskeletor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 proteinete mou kapoio kalo komati ton pink na akouso
Cristina Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Πάει κι αυτό... Σε ευχαριστούμε πάααααααρα πολύ Γιώργο για τον κόπο και τη ευθύνη! Χωρίς εσένα, όλο αυτό δεν θα είχε γίνει... Άψογη επιμέλεια και παρουσίαση! proteinete mou kapoio kalo komati ton pink na akouso Marooned One Of These Days Mother Comfortably Numb Hey You Shine On You Crazy Diamond Από τα πιο αγαπημένα...
Godfath3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Πάει κι αυτό... Σε ευχαριστούμε πάααααααρα πολύ Γιώργο για τον κόπο και τη ευθύνη! Χωρίς εσένα' date=' όλο αυτό δεν θα είχε γίνει... Άψογη επιμέλεια και παρουσίαση! [/quote'] Αυτό ακριβώς...Μπράβο και ευχαριστούμε!!!
Godfath3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Nαι καλά ήτανε...Λοιπόν θα αρχίσουμε να βάζουμε τις λίστες μας?
hugelacky Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Άλλο ένα μπράβο και από μένα, nice job Sal! :wink: Toυς Floyd αν και δεν τους είχα πολύ ψηλά πιστεύω ότι αξίζουν χαλαρότατα την 1η θέση για την αντικειμενικά καλύτερη μπάντα όλων των εποχών!!! Άντε και του χρόνου, ωραία ήταν... :wink: ps. Exoskeletor πλάκα κάνεις έτσι???
predator Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδια για εξηγειστε τι πρεπει να κανουμε σε αυτο το topic γιατι το πρωτο Post εκτος απο το θεμα με την ισοψηφια δεν εξηγει τιποτα. τι λιστες πρεπει να στειλουμε? δεν αρκει να γραψω εδω τα αγαπημενα μου συγκροτηματα?
Godfath3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Eίχε γίνει ένα τόπικ στο οποίο λέγαμε να κάνουμε λίστες με τα αγαπημένα μας συγκροτήματα...Αυτό το τόπικ (Insomnia Top 100 Artists: The Countdown) φτιάχτηκε μόνο για να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα μετά απο την καταμέτρηση που έγινε απο όλες τις λίστες που στάλθηκαν στον BoyFromSalina μέχρι την παρασκευή 25 Νοεμβρίου... Προφανώς άργησες...Σύντομα (next year) λέμε να ξανακάνουμε την ίδια ιστόρια γιατί όπως και εσύ αρκετά άτομα δεν πρόλαβαν ή δεν πήραν καν χαμπάρι τί γινόταν...
vagpap Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 BoyFromSalinα, thanks για τον κόπο σου!!! proteinete mou kapoio kalo komati ton pink na akouso Πάρε το Dark Side Of The Moon και άκουσέ το ολόκληρο χωρίς διακοπή! Από εκεί και πέρα η συλλογή Echoes πιστεύω δίνει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της πορείας του ήχου που ακολούθησαν διαμέσου του χρόνου... Άντε και του χρόνου!!! (τη γλύτωσα τη δια παντώς διαγραφή από το fanclub... αν και οι Black Sabbath ήταν #2 στη λίστα μου).
predator Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Eίχε γίνει ένα τόπικ στο οποίο λέγαμε να κάνουμε λίστες με τα αγαπημένα μας συγκροτήματα...Αυτό το τόπικ (Insomnia Top 100 Artists: The Countdown) φτιάχτηκε μόνο για να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα μετά απο την καταμέτρηση που έγινε απο όλες τις λίστες που στάλθηκαν στον BoyFromSalina μέχρι την παρασκευή 25 Νοεμβρίου... Προφανώς άργησες...Σύντομα (next year) λέμε να ξανακάνουμε την ίδια ιστόρια γιατί όπως και εσύ αρκετά άτομα δεν πρόλαβαν ή δεν πήραν καν χαμπάρι τί γινόταν... ok κριμα βεβαια. την επομενη φορα καντε το καπως πιο εμφανες, αφου δεν το ειδα εγω που ειμαι ολη μερα εδω μεσα φαντασου!:razz: επισης η βαθμολογια πως προκυπτει, οταν λεμε "βαθμους" εννοουμε ψηφους?
Godfath3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ο πρώτος της λίστας μου έπερνε 50 βαθμούς, ο δεύτερος 49...ο τελευταίος 1 βαθμό. Έτσι έγινε η καταμέτρηση απο τον BoyFromSalina και παρουσιάστηκε στο τόπικ...
Exoskeletor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 se ligo tha akouso kai ego ayto to dark side of the moon na do ti esti pink floyd EDIT: poli kampana kai kako exei
Godfath3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 se ligo tha akouso kai ego ayto to dark side of the moon na do ti esti pink floydEDIT: poli kampana kai kako exei Σοβαρά τώρα δεν είχες ακούσει Pink Floyd?Αν είσαι πάνω απο 17 χρονών είσαι απαράδεκτος... :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.