dim_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 WOW!!! 85 βαθμοί διαφορά από τους δεύτερους; Αυτό θα πει απόλυτη επικράτηση
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ναι, για καποια στιγμη ηταν δευτεροι, αλλα εφτασε η λιστα του Stargazer7 και η δικια σου και τους εκτοξευσε.
Godfath3r Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Αναμενόμε για τους Pink Floyd...Αλλά περίμενα στο ν2 τους Metallica... Tώρα που τελείωσε η λίστα τί κάνουμε????? :-P
dim_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Tώρα που τελείωσε η λίστα τί κάνουμε????? :-P Μπορούμε να ξεκινήσουμε άλλη λίστα
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Tώρα που τελείωσε η λίστα τί κάνουμε????? :-P Χοροπηδαμε. :razz:
robas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ας κάνουμε μια λίστα με το χειρότερο top100 καλλιτεχνών που έχουν περάσει!!!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Θα την αναλαβεις Οβελιξ? Αν και στις αρνητικες ψηφους δεν τα παω καλα.
Godfath3r Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Hahhahaha...Ναι... Εγώ πάντως εννοούσα άν θα κάνουμε καμμία παρουσίαση της λίστας μας μέσω ραδιοφώνου ή κάτι τέτοιο...Κάτι λέγαμε στην αρχή!!Λοιπόν τί προτείνετε?
Exoskeletor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 oi pink protoi?? koita na deis. poioi eine aytoi?
Edgar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ λέω να πάμε άλλη μια γύρα για να ψηφήσουν και οι άλλοι που δεν ψήφησαν Άντε μπας και βγάλουμε τελικά την Στανίση στο 1...
robas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ λέω να πάμε άλλη μια γύρα για να ψηφήσουν και οι άλλοι που δεν ψήφησαν Δε νομίζω ότι είναι σωστό αυτό γιατί πλέον όλοι ξέρουν τι έχει βγει και θα μπορούν να ρυθμίζουν τις ψήφους τους!!
vsls Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δεχομαι μιζες για διαμορφωση μελλοντικου αποτελεσματος. Οι ενδιαφερομενοι παρακαλουνται να με ενημερωσουν μεσω pm Τιμες Φιλικες - Αμεση Εξυπηρετιση
Geokon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδια ετσι απο περιεργια θελω να ρωτησω κατι! Μπορει τωρα μερικοι να με ξαναβαφτισετε και να με στολισετε κανονικοτατα αλλα τι να κανω αφου το εχω απορια.. Πως δι@0λ0 ψηφιζω??? :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.