TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Στανιση? Χμμμ, ναι μοιαζει λιγο Eιναι αυτος που ψηφιστηκε απο 10 αλλους - ειναι δηλαδη το ονομα με τις περισσοτερες ψηφους. 6.Moby (210 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: littlelouievegos, konnak, Cristina, robas, sol power, vagpap, gria-kat, Edgar, Stargazer7, dim_b Εδω μας αφηνουν oι sol power, Edgar, Cristina.
NonLinear Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 bravo ο moby ζήτηση! Κοίτα να δεις ρε παιδί μου... συμπαθής μου είναι δεν λέω... οπότε μένουν 5 ξέρω ποιοι είναι αλλά δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα τη σειρά...
vagpap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Χαίρετε και πάλι μετά από ένα ΣΚ internetικής απραξίας. Ένα update στη λίστα και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο Miles Davis θα φτάσει τόσο ψηλά, όχι πως είναι κακό κιόλας... Ίσα ίσα. Τα υπόλοιπα από το 15 και κάτω τα περίμενα (in no particular order), από τα οποία μόνο οι Beatles (12) δεν ήταν στη λίστα μου.... Μένουν 5 και έχω 4 δικές μου ψήφους ακόμα, αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος... (θέσεις 1,3,4,22)... Άντε να δούμε τη σειρά... Come in here, dear boy have a cigar... You're gonna go far....
NonLinear Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 vagpap από τις 5 θέσεις που μένουν, έχω 5 ψήφους χεχε... Και μένα μου λείπει το νούμερο 1 και θέλω να δω που έφτασε τελικά... Το νούμερο 1 μας δηλαδή χεχε... Αν δεν είναι νούμερο 1 στην τελική κατάταξη και χάσουνε τη θέση για κανά πόντο από τους πρώτους δεν θα ξανακούσω αυτούς που ψήφισα και χάσανε την πρωτιά οι Floyd... ;p
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 5. Cure (222 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: littlelouievegos, catraider, vagpap, dim_b, robas, gria-kat, konnak, Godfath3r, NonLinear
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 4. U2 (232 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: vagpap, konnak, NonLinear, dim_b, gria-kat, Godfath3r, littlelouievegos, Stargazer7
hugelacky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Come in here, dear boy have a cigar... You're gonna go far....You’re never gonna die, you’re gonna make it if you try... they’re gonna love you. :grin: :grin: :grin: Για να δούμε.... :grin:
vagpap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Για να δούμε... Από εμένα μένει μόνο το 1 και 2... Μόνο να μην βγει το 2 μου πάνω από τους Floyd... Θα με διαγράψει δια παντώς ο NonLinear...
dim_b Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μένουν οι Metallica και οι Pink Floyd (από αυτά που έχω ψηφίσει εγώ) και μάλλον οι Black Sabbath (κάποιος είπε ότι τους είχε ψηφίσει, αλλά δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη). Γιά να δούμε, ποιοί θα είναι στο #1; Απ'ότι φαίνεται, όσοι ψηφίσαμε Pink Floyd τους έχουμε βάλει πολύ ψηλά και κάτι μου λέει ότι αυτοί θα είναι οι πρώτοι.
NonLinear Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ναι μένουν ακόμη από αυτά που έχω ψηφίσει οι Pink Floyd (#1), οι Black Sabbath (#6)και οι Metallica (#14). Βασικά και οι 3 φαντάζομαι θα είναι ψηλά σε βαθμολογίες και των υπολοίπων, οπότε δεν μπορώ να κρίνω με ποιά σειρά. Πιστεύω πάντως πως και οι Metallica έχουν πολλές πιθανότητες για πρωτιά... Βέβαια, αν γίνει αυτό δεν πρόκειται να ξανακούσω Metallica ή Black Sabbath ποτέ ξανά χαχα
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 3. Metallica (242 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: Godfath3r, dim_b, NonLinear, robas, gria-kat, Stargazer7, hugelacky
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 2. Black Sabbath (249 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: vagpap, NonLinear, gria-kat, konnak, robas, Stargazer7, Godfath3r
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 1. Pink Floyd (334 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: NonLinear, vagpap, konnak, dim_b, gria-kat, Stargazer7, Godfath3r, robas, hugelacky Αντε και του χρονου :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.