Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Artists: The Countdown

TheBoyFromSalina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στανιση?

Χμμμ, ναι μοιαζει λιγο :lol:

Eιναι αυτος που ψηφιστηκε απο 10 αλλους - ειναι δηλαδη το ονομα με τις περισσοτερες ψηφους.

6.Moby (210 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: littlelouievegos, konnak, Cristina, robas, sol power, vagpap, gria-kat, Edgar, Stargazer7, dim_b

moby.jpg

Εδω μας αφηνουν oι sol power, Edgar, Cristina.

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

bravo ο moby ζήτηση! Κοίτα να δεις ρε παιδί μου... συμπαθής μου είναι δεν λέω... οπότε μένουν 5 ξέρω ποιοι είναι αλλά δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα τη σειρά...

Δημοσ.

Χαίρετε και πάλι μετά από ένα ΣΚ internetικής απραξίας. Ένα update στη λίστα και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο Miles Davis θα φτάσει τόσο ψηλά, όχι πως είναι κακό κιόλας... Ίσα ίσα. Τα υπόλοιπα από το 15 και κάτω τα περίμενα (in no particular order), από τα οποία μόνο οι Beatles (12) δεν ήταν στη λίστα μου.... Μένουν 5 και έχω 4 δικές μου ψήφους ακόμα, αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος... (θέσεις 1,3,4,22)... Άντε να δούμε τη σειρά...

Come in here, dear boy have a cigar... You're gonna go far....

Δημοσ.

vagpap από τις 5 θέσεις που μένουν, έχω 5 ψήφους χεχε... Και μένα μου λείπει το νούμερο 1 και θέλω να δω που έφτασε τελικά... Το νούμερο 1 μας δηλαδή χεχε... Αν δεν είναι νούμερο 1 στην τελική κατάταξη και χάσουνε τη θέση για κανά πόντο από τους πρώτους δεν θα ξανακούσω αυτούς που ψήφισα και χάσανε την πρωτιά οι Floyd... ;p

Δημοσ.

Για να δούμε... Από εμένα μένει μόνο το 1 και 2... Μόνο να μην βγει το 2 μου πάνω από τους Floyd... Θα με διαγράψει δια παντώς ο NonLinear... :P

Δημοσ.

Μένουν οι Metallica και οι Pink Floyd (από αυτά που έχω ψηφίσει εγώ) και μάλλον οι Black Sabbath (κάποιος είπε ότι τους είχε ψηφίσει, αλλά δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη).

Γιά να δούμε, ποιοί θα είναι στο #1; Απ'ότι φαίνεται, όσοι ψηφίσαμε Pink Floyd τους έχουμε βάλει πολύ ψηλά και κάτι μου λέει ότι αυτοί θα είναι οι πρώτοι.

Δημοσ.

Ναι μένουν ακόμη από αυτά που έχω ψηφίσει οι Pink Floyd (#1), οι Black Sabbath (#6)και οι Metallica (#14). Βασικά και οι 3 φαντάζομαι θα είναι ψηλά σε βαθμολογίες και των υπολοίπων, οπότε δεν μπορώ να κρίνω με ποιά σειρά. Πιστεύω πάντως πως και οι Metallica έχουν πολλές πιθανότητες για πρωτιά... Βέβαια, αν γίνει αυτό δεν πρόκειται να ξανακούσω Metallica ή Black Sabbath ποτέ ξανά χαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...