Cristina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Το είπα πιο πάνω ρε... μην ψάχνεις Ναι βρε... Μετά το είδα... Πώς μπόρεσα να λησμονήσω το #1 μας;;; Ασυγχώρητη!
NonLinear Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 BoyfromSalina άμα θες στείλε την αν και πλέον δεν έχει σημασία. Do as u wish!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Στην εστειλα οπως και να'χει. 10. Queen (179 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: NonLinear, vagpap, konnak, Stargazer7, dim_b Με εναν ποντο μονο διαφορα απο τους Iron Maiden. Ακολουθει η εκπληξη που λεγαμε...
Godfath3r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Radiohead τους περίμενα πιό ψηλά!!!!!Βέβαια αν τους είχαν ψηφίσει και αυτοί που τους ξεχάσανε θα πήγαιναν πιό πάνω...Έχω μεγάλη περιέργεια για τους υπόλοιπους της λίστας!!!!Άντε να δούμε που θα πάει ο πρώτος μου...Ο τέταρτος πάντως στην δική μου λίστα είναι στο νούμερο 15!!(Radiohead) και ο δεύτερος (Τοοl) είναι σην θέση 23!!! Εdit:Σήμερα θα παρουσιαστούν όλοι?Εγώ λές να φτάσουμε μέχρι το 5!!!!Τι λέτε?
littlelouievegos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Και λίγα λες!!! :grin: Μαζί με Nirvana' date=' RATM, Tool & SOAD είναι my all time favorites! Για να δούμε, αυτοί που βρίσκονται στο #1 στην λίστα μου πόσο πάνω θα φτάσουν.....??? χμμμ... :smile: Καλά εγώ τους είχα στο #4, εσύ πόσο πιο πάνω τους έβαλες??? :-P Στο #4 και εγω δυστυχως.. #2 επρεπε να τους ειχα.. 13. Depeche Mode (174 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: littlelouievegos' date=' vagpap, TheBoyFromSalina, robas, gria-kat, Edgar, sol power, konnak [img']http://www.nrk.no/img/472031.jpeg[/img] Φαινεται οτι οι καλλιτεχνες που αρνουνται να κατηγοριοποιηθουν εχουν μεγαλυτερη αποδοχη. 8 ψηφοι για τους Depeche Mode - οχι ομως και οι περισσοτερες που δοθηκαν σε εναν καλλιτεχνη. Καπου εδω τελειωνει για μενα το αγχος... Depeche ζουμε να σας ακουμε... Τα σχολια περιττευουν νομιζω... DEPECHE = ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Ευχαριστω για τα 16 υπεροχα χρονια που σας ακουω...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 9. Miles Davis (186 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: NonLinear, konnak, littlelouievegos, Edgar, vagpap
Godfath3r Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Ε,εντάξει δεν εξεπλάγειν...Καλή φάση...Τρομερός καλλιτέχνης!!!Απορώ γιατί δεν τον ψήφισα!!! ΒοyFromSalina πόσους ακόμη θα δώσεις για σήμερα?
littlelouievegos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 9. Miles Davis (186 βαθμοι)Ψηφιστηκε απο: NonLinear' date=' konnak, littlelouievegos, Edgar, vagpap [img']http://www.caminoblanco.com.mx/04/imagenes/Miles-Davis-Eyes-1986.jpg[/img] Mμμ.. Αν προκειται για τετοια ονοματα να ειναι παραπανω χαλαλι... :razz:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Ειδομεν... 8. Nirvana (195 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: hugelacky, Godfath3r, NonLinear, konnak, Stargazer7, vagpap
Mixalakis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Depeche ζουμε να σας ακουμε... Τα σχολια περριτευουν νομιζω... DEPECHE = ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Ευχαριστω για τα 16 υπεροχα χρονια που σας ακουω... Δικός μου είσαι εσύ... Welcome to the club!!!
littlelouievegos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δικός μου είσαι εσύ... Welcome to the club!!! Ειμαι ηδη στο Hysterica Αλλα αμα ειναι για Depeche μπαινω και σε αλλο χαλαρα
hugelacky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Για να δούμε, αυτοί που βρίσκονται στο #1 στην λίστα μου πόσο πάνω θα φτάσουν.....??? χμμμ... :smile: στο #8, καλά είναι αλλά και παραπάνω δεν θα με χάλαγε :razz: :wink:
NonLinear Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 O Miles Davis είναι no5 στην κατάταξή μου και χαίρομαι πολύ που ήταν τόσο ψηλά. Τώρα που είδα τη λίστα μου (thx salinaboy) απλά είδα ποιοί λείπουν και μάλλον έχω καταλάβει τι ακολουθεί. Το άγχος κορυφώνεται μιας και αναμένω με αγωνία να δω που θα είναι οι Floyd. Εύχομαι να είναι πρώτοι ή εστω στις 3 πρώτες θέσεις. Κατά τα άλλα από τη λίστα μου λείπουν μαζί με τους Floyd, 5 ονόματα αν δεν κάνω λάθος...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 7. Deep Purple (209 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: gria-kat, vagpap, konnak, dim_b, robas, NonLinear, Stargazer7
NonLinear Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 exo arxisei na pisteuo oti to atomo pou psifise ta 11 apo ta 12 prota eimai ego... opote i aporia einai poio einai auto pou den psifisa kai brisketai stis protes 6 theseis xmmmmmmmmm i stanisi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.