Προς το περιεχόμενο

Insomnia Top 100 Artists: The Countdown

TheBoyFromSalina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eγώ απλά αναφερόμουν στου αστείους (κατά την γνώμη μου) χαρακτηρισμούς...

Σιγουρα υπαρχουν κ ορισμενοι τετοιοι αλλα ο Elvis δικαιωματικα εχει κερδισει τον χαρακτηρισμο King! Οπως η Aretha Queen of Soul, ο James Brown The Godfather και πολλοι αλλοι. Αρκετοι απο αυτους τους χαρακτηρισμους εχουν ενα καποιο νοημα κ καποια αληθοφανη βαση υπαρχουν κ αλλοι που ειναι μονο για την πλακα η για το ψωνιο του καθενος αλλα αυτοι δεν κρατανε ποτε. Οπως εχω αναφερει κ αλλου για τον Bruce ο χαρακτηρισμος The Boss δε του αρεσε καθολου κυριως στην αρχη της καριερας του μετα απλα το αποδεχτηκε.

TheBoyFromSalina μαλλον οντως εκανες λαθος καθως ο Boss ειναι στη θεση 1 κ οχι 28 ξαναπροσεξε τη καταταξη! :mrgreen:

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

24. Nick Cave & the Bad Seeds (132 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: Catraider, vagpap, littlelouievegos, Stargazer7, konnak

badseedsl.jpg

Tο επομενο συγκροτημα εχει μονο 3 ψηφους, αλλα ολοι το εβαλαν αρκετα ψηλα στη λιστα τους.

23. Tool (136 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: Godfath3r, hugelacky, NonLinear

tool.jpg

22. Smiths (136 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: catraider, littlelouievegos, TheBoyFromSalina, konnak

parisstreets.jpg

Εγωμανια, καταπτωση, οργη και κυνικοτητα απο μια φωνη που ακροβατει πανω σε απροβλεπτες μελωδιες.

Ας προβλέψω κι εγώ την έκπληξη της δεκάδας

Moby ή Smashing Pumpkins

Εγω παντως περιμενα και τους 2 να πανε καλα. :wink:

21. Smashing Pumpkins (140 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: Godfath3r' date=' hugelacky, robas, Stargazer7, NonLinear, catraider

[img']http://img222.exs.cx/img222/744/band5008ua.gif[/img]

Δημοσ.

Ki εγώ χάρηκα με την θέση των Tool και αν είναι να πω και άλλα 2 group που θα ήθελα να δω ψηλότερα στην κατάταξη αυτά είναι οι soad αλλά κυρίως αυτοί που τα ξεκίνησαν όλα, οι RATM. :wink:

Για να δούμε και την συνέχεια...

Δημοσ.

egw apogoiteftika pou den vlepw tous linkin park.

De kserw poso tous goustarete i oxi , alla grapsane wraia tragoudia kai to 1o tous album ( hybrid theory ) einai apo ta kalytera kai pio "demena" pou exw akousei.

Δημοσ.

Θα περιμένω να δώ και τα άλλα γκρούπ που θα είναι πιό ψηλά απο Tool για να αξιολογίσω την θέση...

Όσο για Smashing Pumpkins τους περίμενα πιό ψηλά!!!!Φοβερό γκρούπ που μπορεί στο τέλος να μην κυκλοφόρησε τόσο καλούς δίσκους, το κατάλαβε και το διάλυσε...Κάτι είχε ακουστεί πως ο Gorgan είχε δηλώσει πως θα ήθελε reunion...

Δημοσ.
Oi Tool einai makran kaliteroi apo SOAD kai RATMA kata ti gnomi mou opote goustaro pou briskontai ekei pera. Mia xara thesoula... xexe...
Μαλλον δεν κατάλαβες καλά. Οταν έγραψα ψηλότερα στην κατάταξη εννούσα ψηλότερα από εκεί που είναι τώρα, όχι ψηλότερα από Tool.

Και οι συγκρίσεις Tool με Soad & RATM είναι εντελώς ακυρες λόγο μουσικής κατεύθυνσης του κάθε group.

Αλλά για να τονίσω άλλη μια φορά αυτό που έγραψα παραπάνω, ότι δλδ oι RATM τα ξεκίνησαν όλα ας θημίσω ότι στον 1ο δίσκο των RATM to 1992 έκανε φωνητικά σε ένα κομμάτι ο Κeenan των Tool. Και τότε δεν υπήρχαν οι Tool σαν συγρότημα καν!

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο νόμισα ότι είχε βγεί ένα χρόνο μετά αλλά τελικά είναι του 92. Αλλά και πάλι ο ήχος του φέρνει αρκετά σε RATM 1ου δίσκου, ο Maynard ήταν μοϊκάνα τότε και γενικότερα οι επιρροές από RATM ήταν παραπάνω από φανερές! :wink:

Δεν μειώνω την αξία των Tool σε καμία περίπτωση έτσι? Στο #3 τους έχω στην λίστα μου, αλλά οι RΑΤΜ πάνε στο #2 κατ'αρχήν για το respect και έπειτα για πάρα πολλούς λόγους τους αν είναι τους αναλύουμε σε άλλο topic! :wink:

Δημοσ.

20. Sonic Youth (141 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: littlelouievegos, hugelacky, Godfath3r, catraider

info2.jpg

19. REM (147 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: Stargazer7, catraider, gria-kat, dim_b, konnak, robas

rem_95_01.jpg

18. Rolling Stones (154 βαθμοι)

Ψηφιστηκε απο: vagpap, konnak, NonLinear, dim_b

Stones_hds.jpg

Δημοσ.

Πολύ καλά πάει...Τώρα για Sonic Youth τί να πώ?Μάλλον ο Hugelacky και ο littlelouievegos που τους βάλανε σε ψηλότερη θέση στην λίστα τους ξέρουν κάτι παραπάνω να μας πούν...Η αρχή του Grunge meets Post meets Paranoia πάντως, ακούει στο όνομα Sonic Youth!!!

Δημοσ.

Kala ama to pame etsi kathe sigkrisi einai akiri otan milame gia diaforetikes mousikes kateuthinseis. Apla eksefrasa mia prosopiki apopsi gia to ti aresei sta autia mou kai tpt perissotero. Nomizo oti tous Tool tous eixa arketa psila sti lista mou stin proti dekada i kati tetoio. Apo Sonic Youth den ksero polla, exo merika songs tous alla oxi arketa gia na tous krino. Pantos i kopelia sti mesi fainetai poli kali...

Δημοσ.

eeee mia mikri anakoinosi pou ego tora eida.EPANENOSI TON PUMPKINS diafimise o billakos se agliki efimerida stin opoia eixe olokliri selida kai to anakinone!akou na deis mourla pou kouvalaei o vasilakos!se proto prosopo egrafe: ksanaenono tous smashing pumpkins.....oli auti i istoria mia mera meta tin kikloforia tou teleuteou prosopikou album tou to kalokairaki.ego tora to matha tora sas to leo ...kalio arga para pote. vevea den kseroume to line up akoma.ade tha lipithimiso apo tin agonia vasilako teleione!

Δημοσ.

Sonic Youth... :)

Τι να πει κανεις πραγματικα για αυτα τα τρελλοκομεια/διαννοιες απο την NY; Ηταν ειναι και θα ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα και ξεχωριστα γκρουπ του πλανητη με τρομερη αποψη,τολμη και πρωτοτυπια. Ειναι απο αυτους που δεν επηρεαζονται αλλα επηρεαζουν..Ειναι απο τα γκρουπ που λες οτι βγαινουν μια στο εκατομμυριο και η θα τους λατρεψεις η θα τους μισησεις.. Για μενα Θεοι!!!

Πεστους οπως θες αναλογα με το album τους.. No wave, post punk,avant garde,alternative,experimental... Εγω θα το ελεγα THE ART OF ROCK!! :)

Μαζι με τους Depeche μου σημαδεψαν την ζωη

Αυτο μπορει να ακουστει χοντρο που θα πω, αλλα οποιος δεν εχει ακουσει Sonic Youth εχει χασει πολλα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...