TheBoyFromSalina Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Σιγα το εκλογικο θριλερ :razz: 30. Michael Jackson (117 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: sol power, robas, vagpap 29. Scorpions (117 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: robas, konnak, gria-kat, NonLinear, vagpap
sol_power Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 AISXOS...PRODOSIA.....OUUUU 666 OUUUU...Ma na einai o mixalakis mono sto 30 ??? e oxi.....ME APOGOITEUSATE OLOI SAS...SKOULIKIA....
dim_b Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι δεν έχουν ζήσει την καλή εποχή του, μάλλον είναι αρκετά ψηλά.
vsls Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δηλαδη εζησαν περισσοτερο τους Scorpions ? Δε θεωρω οτι η περιοδος της Motown κ των Jackson 5 ηταν καλυτερη απο τη δεκαετια του 80!
NonLinear Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Dikio kai aisxos den ksero ti epatha ksexasa ton MJ? Nomiza oti ton eixa psifisei!!! Megalo lathos megisto mias kai ton goustaro eidika ta prota tou album. Eimai blakas autoaporriptomai.. tespa pragmatika aporo pos ton ksexasa...
dim_b Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Από τα 28 ονόματα που απομένουν έχω ψηφίσει τα 15. Τα περισσότερα από αυτά περίμενα ότι θα ήταν πολύ ψηλά, αλλά γιά 2 δεν το περίμενα. Ειδικά το ένα πίστευα ότι θα είμαι ο μοναδικός που το έχει ψηφίσει.
sol_power Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Oraia afou oloi katalavate to lathos sas as kanoume ena edit loipon na prosthesoume psifous sto mixalaki kyrie giorgo parakalo...xaax:)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Και στο 30 καλα ειναι Καποιος μαλλον θα χαρει με τον επομενο... 28. Bruce Springsteen (119 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: dim_b, vagpap, konnak, catraider 27. Police (119 βαθμοι) Ψηφιστηκε απο: robas, konnak, gria-kat, dim_b, Stargazer7
dim_b Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 ΟΚ, αυτοί ήταν που δεν περίμενα Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι οι Police θα ήταν 270 θέσεις πιό πάνω από τον Sting. Φαίνεται δεν είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει ο Sting στη solo καριέρα του Καποιος μαλλον θα χαρει με τον επομενο... Αν είχε ψηφίσει και αυτός όμως, θα μπορούσε να ήταν και στο #1 (έχω δίκιο; )
sol_power Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 asxeto molis symplirosa 100 + kati minimata...xaaxxaxaxa:P eprepe na to anafero gia na autosyginitho
TheBoyFromSalina Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Αν είχε ψηφίσει και αυτός όμως' date=' θα μπορούσε να ήταν και στο #1 (έχω δίκιο; )[/quote'] Oχι, θα ηταν στο 14 Κι εγω προτιμω Police απο Sting σολο - οπως ειχε πει καποτε ο Καραολης: "O Sting μετα τους Police εγινε Ligos". Γελασαμε και σημερα, σε καλο να μας βγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.