nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Καλά, δεν διαφωνώ, αλλά είναι μια αρχή κι αυτή.
damn3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 ti na to kaneis to XI xanei olo to noima tou..pragmatika 3 wres epeksa...mono FF den to theoro... Exei ton Cid pou sou dinei apostoles sto Bastok Metalworks.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 den ksero...ego to therisa perisotero antigrafi FF para original FF fisika tha mou peis...esi eisai vlamenos kai kolimenos me to 7 alla ok
Dark_son20 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 den nomizo oti to provlima tou XI einai o Sid ps: molis ekana install ksana to xii paw gia liosimo ps2: aporia pou tin exw xronia...telika to chocobo pos proferete?
damn3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 i aporia i diki mou einai pws epernes to golden chocobo sto ff7.
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ πάντα Τσοκόμπο το έλεγα! Αν θυμάμαι καλά στα bonus του FF: The Spirits Within υπάρχει ολόκληρη αναφορά στα διάφορα chocobos που εμφανίζονται σε διάφορα περίεργα σημεία στην ταινία (π.χ. πάνω σ'ένα χαρτοφύλακα που δεν φαίνεται καλά κλπ). Αν έχει κάποιος το DVD μπορεί να ρίξει μια ματιά και να μας λύσει την απορία. Γιατί τώρα με κάνεις να αμφιβάλλω! Όσο για το golden chocobo, μου φαίνεται ήθελε κάτι ειδικά σπόρια για να σου "κάτσει". Κάτι θυμάμαι και για το καζίνο, τη φάση με τις κούρσες, αλλά πού να θυμάμαι ακριβώς τώρα! Νομίζω όμως ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάρεις golden chocobo γιατί μόνο με αυτό μπορούσες να πας στο νησάκι που ήταν το καλύτερο summon materia ever, οι Ιππότες Τελικά είμαστε όλοι κολλημένοι με το 7 ή ιδέα μου είναι???
Dark_son20 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 loipon pws to exw akousei τσοκομπού σοσόμπο τσοκόμπο τσοκομπό to golden tote sto ps1 me to filaraki mou nomizo to eixame parei (paizame sineterika ) alla milame gia otan eixe protovgei...
damn3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 ..Νομίζω όμως ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάρεις golden chocobo γιατί μόνο με αυτό μπορούσες να πας στο νησάκι που ήταν το καλύτερο summon materia ever' date=' οι Ιππότες Τελικά είμαστε όλοι κολλημένοι με το 7 ή ιδέα μου είναι???[/quote'] egw to pira me to aeroplio. nai mallon
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Πω ρε σε τι διλήμματα μας βάζεις Σάββατο πρωί! Για δείτε εδώ: http://www.cavesofnarshe.com/forums/ipb/index.php?showtopic=3743 Χαμός! Και να σκεφτείτε ότι το internet βρίθει από απόψεις σχετικά με την προφορά του Τσοκόμπου! Τι άλλο θα λένε οι άνθρωποι... Είναι και η ρημάδα η προφορά των Ιαπώνων, εδώ στο Advent Children είχαμε το κλασικό πρόβλημα που δεν μπορούν να προφέρουν το λάμδα και δωστου "Κράουντ" και "Κράουντ"! (edit: με το αερόπλοιο! πως δεν το είχα σκεφτεί τότε κι έτρεχα σαν το Βέγγο να βρω το χρυσό κοτόπουλο)
damn3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 http://www.advfilms.co.uk/CatalogFilms_Volumes.asp?Cat=18&Title=Final%20Fantasy:%20Unlimited
Luxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 παιδια στο 8 τον odin ποτε πρεπει να τον παρω, ωστε να μην τον σκοτωσει ο seifer; το 7 το αρχισα εχθες, αλλα τα γραφικα με κανουν να συνεχισω το 8.. ισως οταν το τερματισω να ξαναγυρισω στο 7. κριμα που τα X1 και Χ2 δεν βγηκαν για pc..!!
omnimal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 kai sto 8 yparxei o Cid . . . . . . . . και στο 7 και στο 10 . . . . οπως και biggs and wedge
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 πως μπορω να επιλεξω ποιο Limit break να χρησιμοποιει ο καθενας; το the end και το doom δουλεουν παντα; pls απαντηστε..!
Luxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 εχω το ability για το "find hidden draw/save points", πως ακριβως λειτουργει; γιατι ενω το εχω, παλι μονος μου βρισκω τα κρυμμενα draw points..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.