Προς το περιεχόμενο

FF παιχνιδια για υπολογιστη;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντα Τσοκόμπο το έλεγα! Αν θυμάμαι καλά στα bonus του FF: The Spirits Within υπάρχει ολόκληρη αναφορά στα διάφορα chocobos που εμφανίζονται σε διάφορα περίεργα σημεία στην ταινία (π.χ. πάνω σ'ένα χαρτοφύλακα που δεν φαίνεται καλά κλπ). Αν έχει κάποιος το DVD μπορεί να ρίξει μια ματιά και να μας λύσει την απορία.

Γιατί τώρα με κάνεις να αμφιβάλλω!

Όσο για το golden chocobo, μου φαίνεται ήθελε κάτι ειδικά σπόρια για να σου "κάτσει". Κάτι θυμάμαι και για το καζίνο, τη φάση με τις κούρσες, αλλά πού να θυμάμαι ακριβώς τώρα! Νομίζω όμως ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάρεις golden chocobo γιατί μόνο με αυτό μπορούσες να πας στο νησάκι που ήταν το καλύτερο summon materia ever, οι Ιππότες :)

Τελικά είμαστε όλοι κολλημένοι με το 7 ή ιδέα μου είναι???

Δημοσ.
..Νομίζω όμως ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάρεις golden chocobo γιατί μόνο με αυτό μπορούσες να πας στο νησάκι που ήταν το καλύτερο summon materia ever' date=' οι Ιππότες :)

Τελικά είμαστε όλοι κολλημένοι με το 7 ή ιδέα μου είναι???[/quote']

egw to pira me to aeroplio.

nai mallon :)

Δημοσ.

Πω ρε σε τι διλήμματα μας βάζεις Σάββατο πρωί! Για δείτε εδώ:

http://www.cavesofnarshe.com/forums/ipb/index.php?showtopic=3743

Χαμός! Και να σκεφτείτε ότι το internet βρίθει από απόψεις σχετικά με την προφορά του Τσοκόμπου! Τι άλλο θα λένε οι άνθρωποι...

Είναι και η ρημάδα η προφορά των Ιαπώνων, εδώ στο Advent Children είχαμε το κλασικό πρόβλημα που δεν μπορούν να προφέρουν το λάμδα και δωστου "Κράουντ" και "Κράουντ"!

(edit: με το αερόπλοιο! πως δεν το είχα σκεφτεί τότε κι έτρεχα σαν το Βέγγο να βρω το χρυσό κοτόπουλο)

Δημοσ.

παιδια στο 8 τον odin ποτε πρεπει να τον παρω, ωστε να μην τον σκοτωσει ο seifer;

το 7 το αρχισα εχθες, αλλα τα γραφικα με κανουν να συνεχισω το 8.. ισως οταν το τερματισω να ξαναγυρισω στο 7. κριμα που τα X1 και Χ2 δεν βγηκαν για pc..!!

Δημοσ.

πως μπορω να επιλεξω ποιο Limit break να χρησιμοποιει ο καθενας; το the end και το doom δουλεουν παντα;

pls απαντηστε..!

Δημοσ.

εχω το ability για το "find hidden draw/save points", πως ακριβως λειτουργει; γιατι ενω το εχω, παλι μονος μου βρισκω τα κρυμμενα draw points..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...