Προς το περιεχόμενο

FF παιχνιδια για υπολογιστη;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, αυτό το τελευταίο είναι όντως αλήθεια. Θυμάμαι, όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι, που διάβαζα τα σχόλια ενός υπαλλήλου που είχε δουλέψει στο μεταφραστικό κομμάτι του παιχνιδιού (από τα γιαπωνέζικα στα αγγλικά). Μέχρι και τη μέρα που τέλειωσε το project και έφυγε από το τμήμα κανένας εκεί δεν ήταν σίγουρος για το θέμα με την Aeris. Φαίνεται υπήρχε σαν ιδέα απο τα "κεφάλια" της Squaresoft και τελικά δεν υλοποιήθηκε λόγω έλλειψης χρόνου.

Είναι όμως απίστευτο το γεγονός ότι 8 χρόνια μετά καθόμαστε ακόμα και το συζητάμε, αυτό δείχνει ότι όντως ήταν το παιχνίδι της δεκαετίας...και βάλε! :)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορεί μεν να είναι από τα πιό διάσημα παιχνίδια της σειράς και έχει βγεί εδώ και πολύ καιρό αλλά παίζει μερικοί να μην το έχουν παίξει ακόμα(Νέοι και παλιοί gamers), ΒΑΛΤΕ Spoiler Warning!!!Ο θάνατος χαρακτήρα που ανφέρθηκε (Ειδικά η εικόνα!) μπορεί να χαλάσει το παιχνίδι σε πολλούς... :)

Το παιχνίδι όντως ήταν πολύ καλό αλλά είχε και το hype του (αποτέλεσμα και οι πάμπολες θεωρίες περί ανάστασης... ;) ), επιτέλους είχε έρθει ένα γιαπωνέζικο Rpg στην Δύση το οποίο είχε απο πίσω του μεγάλη διαφήμιση και ήταν και ποιοτικό (10/10 δεν άξιζε όμως)....χάρη στην επιτυχία του γνωρίσαμε πάμπολλα rpg που υπο άλλες συνθήκες δεν θα ερχόντουσαν Αμερική/Ευρώπη

Δημοσ.

Kala plaka mas kaneis?

Exoun perasei 8 xronia apo thn kykloforia tou game kai to internet exei plymmyrisei apo tetoies foto.

Edo exoume pei oti h aeris paithenei 500 fores se ayto to thread kai exoume dosei link gia to an mporei na ksanazontanepsei ktl

Dhladh an ebaza Spoiler Warning!!! O allos den tha eblepe thn fotografia?

Δημοσ.

Καλα ντε μην βαράς! :)

Η εικόνα θα μπορούσε να δωθεί σε link και απο πάνω το warning

Σίγουρα υπάρχουν άτομα που δεν έχουν παίξει το παιχνίδι ειδικά κάποιοι που αρχίζουν τώρα να ασχολούνται και δεν καταλαβαίνουν οτι εννοείται ότι το σενάριο θα είναι γνωστό...Απλώς πιστεύω ότι το πιο σωστό θα ήταν να υπήρχαν και spoiler warning όσο και παλιό είναι ένα παιχνίδι!Μια γνώμη έιναι αυτή!

Δημοσ.

για το FF7 το Ultima Edition, οταν βαζω το xp patch μου ζηταει να βαλω το cd. εκανα απεγκατασταση το xp patch και μπαινει χωρις να ζηταει cd. πειραζει; επισης τι θα γινει οταν φτασω στο τελος του πρωτου cd; θα πρεπει να κανω κατι ή τα εχουν φτιαξει ολα;

Δημοσ.

FF7 to kalitero rpg pou exo paiksei (isos mazi me to FF6). Afou vrei kapoios to kleidi gia to fragmeno sector stin Midgar mporei na girisei stin ekklisia pou o Cloud gnorise tin Aeris kai tha tha dei tin eikona tis na anamovosvinei gia liga defterolepta kai afto einai olo.I alitheia einai pos oi programmatistes tis square ithelan na ensomatosoun to senario tis anastasis tis Aeris os special feature sto paixnidi (kati san tis maxes me ta 2 weapon) omos i diefthinsi tis square tous piese gia na kikloforisei to paixnidi oso to dinaton grigorotera. Gia 'mena kalitera tosos ntoros gia to paixnidi tosa xronia meta... Den ksero an simfoneite mazi mou alla pistevo pos o pragmatikos protagonistis sto paixnidi itan o SEPHIROTH sigoura apo tis pio thrilikes morfes se vinteopaixnidi. Pantos ta metepeita FF den eixan kalo senario (me eksairesi to 9 isos). As elpisoume pos to 12 tha epistrepsei sto stil tou 7. Krima pou tha vgei mono gia PS2 giati mou kaeike!!!!!!!!

Δημοσ.

Το σενάριο του VIII, που είχα παίξει λίγο πάντως και δεν έφτασα ούτε μέχρι το 1/5, μου φαινόταν αρκετά καλό. Και φίλος που τον εμπιστεύομαι 100% (είναι παλιός gamer όπως εγώ) μου είχε πει ότι συνολικά του άρεσε περισσότερο από το 7 (πολύ δύσκολο να ισχύει αυτό!). Αυτό που έλειπε από το σενάριο του VIII όσο το έπαιξα ήταν το δέσιμο που είχε το VII. Αυτή η εκπληκτική μαγεία των χαρακτήρων και της υπόθεσης που από την πρώτη στιγμή σε κράταγε στο παιχνίδι. Και όσο ξεδιπλωνόταν η υπόθεση, τόσο άρχιζαν οι...αγρυπνίες τα βράδια.

Εγώ πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος που οι τελευταίες εκδόσεις βγήκαν μόνο σε PS2 (με εξαίρεση το mmorpg για pc) γιατί υπάρχει κόσμος που θέλει να το δει και σε pc. Κάτι είχα ακούσει ότι ένας εκ των head developers των FF μεταπήδησε στο αντίπαλο στρατόπεδο του ΧΒΟΧ360 οπότε περιμένω πως και πως τις εξελίξεις (Playstation δεν παίρνω που να μου το χαρίσετε)

ΥΓ.: Να συμφωνήσω για τον Sephiroth 100%! Τέτοιοι χαρακτήρες σε παιχνίδια είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Θυμάμαι ακόμα τη συγκίνηση που ένιωσα όταν σε κάποιο flashback ο Cloud ήταν στο ίδιο party με τον Sephiroth...

Δημοσ.
... Κάτι είχα ακούσει ότι ένας εκ των head developers των FF μεταπήδησε στο αντίπαλο στρατόπεδο του ΧΒΟΧ360 οπότε περιμένω πως και πως τις εξελίξεις (Playstation δεν παίρνω που να μου το χαρίσετε) ...

proton den einai enas & deuteron einai mesa o dhmiourgos twn ff.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hironobu_Sakaguchi

http://www.mistwalker.info/

final fantasy pantws den blepw gia xbox

Δημοσ.

Καλά, δεν θυμόμουν ακριβώς, έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τα FF εδώ και χρόνια.

Μακάρι να βγει κάτι για ΧΒΟΧ αλλά και να μη βγει μπορεί έτσι να καταστραφούν τα σχέδια για μελλοντικά FF στο PS3 (ή έστω για καλά FF).

Υποχθόνια σκέψη αλλά μην ξεχνάτε ότι κάπως έτσι πήραμε και το Euro, καταστρέψαμε όλους τους αντιπάλους μας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...