Προς το περιεχόμενο

FF παιχνιδια για υπολογιστη;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικα , αν θελετε να παιξετε καλα τα ff στον pc προμηθευτειτε καρτα nvidia . μερικες radeon απ οτι ξερω δεν αναγνωριζονται για τα 8bit paletted textures (9800 pro , 9550 , 9250 εχω δοκιμασει ) για τις nvidia - riva υπαρχει αντιστοιχο patch , για radeon οχι . Ειδικα για το 7 το επαιζα με μια παλια 4200 ti σε 4x anti 4x aniso με 2,66 p4 και ετρεχε σφαιρα ( εχω δοκιμασει επισης gf 2 mx 400 το ετρεχε καλα ), γραφικα πολυ καλα , ευτυχως υπαρχει και το ultimα edition .

Δημοσ.

οντως σε εμενα μου βγαζει fail στο 8bit paletted textures.. τι επιπτωσεις θα εχει αυτο;

Δημοσ.

FF7, το πρώτο παιχνίδι που είχα δει σε playstation, ο λόγος που αγόρασα playstation (1) και για μένα ένα από τα 2-3 καλύτερα παιχνίδια ever σε οποιοδήποτε format και παίζω παιχνίδια από το '85. Το δε σενάριο είναι αξεπέραστο, πραγματικά αξεπέραστο, δεν υπάρχει ταινία που να έχει σενάριο που ούτε καν να το πλησιάζει (μόνο το Deus Ex!).

Πάρα πολύ καλό όμως και το FF8. Και έχει το θετικό ότι δεν μοιάζει καθόλου με το 7, οπότε είναι σαν άλλο παιχνίδι, δεν είναι πασαλείμματα και επαναλήψεις.

Τη μέρα που θα βγει το πρώτο FF στο ΧΒΟΧ360 θα πάω να αγοράσω την κονσόλα, δε γλυτώνει!

Όσο για τις ταινίες που είπε κάποιος...Το Spirits Within είναι απείρως καλύτερο από το Advent Children. Μόνο που το 2ο έχει καλύτερα CG (είναι και πιο πρόσφατο) ενώ έχει άμεση σχέση με το FF7. Το S.W. είναι απλώς βασισμένο πάνω στο σύμπαν του FF (θεωρίες Γαίας, soulstream, κρυμμένα chocobos κλπ). Το A.C. με απογοήτευσε γιατί ενώ ξεκινάει εκπληκτικά, αναλώνεται σε..ανελέητο ξύλο, κάτι μεταξύ Τίγρης και Δράκου, Τσάκυ Τσαν και άλλα χειρότερα. Ασφαλώς υπάρχουν οπαδοί της παραπάνω "ξυλοσχολής" αλλά το computer game FF7 δεν είχε καμία σχέση με αυτά τα πράγματα! Είναι εντελώς εκτός κλίματος το όλο σκηνικό με το ξύλο μέχρι θανάτου και τις...5λεπτες αιωρήσεις κατά τη διάρκεια των μονομαχιών.

Δημοσ.

δειτε ολα αυτα!! μαλλον το παιχνιδι για να τερματιστει πρεπει να θελει πολλες ωρες και πολυ ψαξιμο!!

http://www.gamewinners.com/DOSWIN/blfinalfantasy8.htm

ενας φιλος μου ειπε οτι ο seifer σε καποια στιγμη σκοτωνει τον odin. και σκεφτηκε τι θα γινοταν αν δεν ειχε παρει τον odin. το εχει δοκιμασει καποιος;

Δημοσ.

Ωραίος ο Luxx. Παρόμοια είναι και τα walkthroughs για το FF7, που δεν είναι και τόσο μεγάλο όσο το 8. Θυμάμαι είχα εκτυπώσει πραγματικά εκατοντάδες εκατοντάδων σελίδες με hints&tips για το FF7, ώστε να μπορέσω να το τελειώσω "με όλα τσίτα" (όλα τα materia μαξαρισμένα, τόσα εκατομμύρια gil, όλοι level 99 κλπ. Φανταστείτε είχα κάνει duplicate το Knights of the Round τουλάχιστον 4-5 φορές, εκοτοντάδες ώρες παιχνιδιού...

Και το 8 είναι μεγαλύτερο! (δεν το έχω τελειώσει δυστυχώς)

Ψάξτε τα όλα! coz.gif

Το αποκορύφωμα του βάθους του παιχνιδιού (στο 7) ήταν ότι κανένας δεν ήξερε αν μπορεί να αναστηθεί η ...... (δεν λέω όνομα, γι'αυτούς που δεν το έχουν παίξει!) και το έψαχναν για χρόνια. Ούτε μέσα από τη Squaresoft δεν ήξεραν ακριβώς τι γινόταν, μόνο οι head programmers το ήξεραν. Και τελικά γινόταν και μαθεύτηκε μετά από 2 χρόνια.

Δημοσ.

πορωση ειναι!! δυστυχως το ξεκινησα σε ακαταλληλη στιγμη.. ( μαθητης τριτης λυκειου.. ) btw χρησιμοποιησα το the end στον diablo και τον νικησα κατευθειαν.. τι ακριβως κανει αυτο το spell; επισης τι κανει το doom,darkside,mug,card; εχω και ενα ability το οποιο μετατρεπει τις καρτες σε αντικειμενα, αλλα δεν μπορω να το κανω..

Δημοσ.

Το αποκορύφωμα του βάθους του παιχνιδιού (στο 7) ήταν ότι κανένας δεν ήξερε αν μπορεί να αναστηθεί η ...... (δεν λέω όνομα' date=' γι'αυτούς που δεν το έχουν παίξει!) και το έψαχναν για χρόνια. Ούτε μέσα από τη Squaresoft δεν ήξεραν ακριβώς τι γινόταν, μόνο οι head programmers το ήξεραν. Και τελικά γινόταν και μαθεύτηκε μετά από 2 χρόνια.[/quote']

Mou to exoun pei polloi ayto alla den hksera an einai alhthia.

Dose link gia perissoteres plhrofories.

Δημοσ.

Νομίζω υπάρχουν κάποιοι τρόποι να γίνει η δουλειά, από gameshark codes μέχρι invisible buttons που τα πατάς και εμφανίζεται ξαφνικά (ναι, κάπου το είχα διαβάσει κι αυτό!)

Όμως τελικά κύριοι...μου φαίνεται με πιάσανε κορόιδο, βλέπετε όταν πριν καιρό διάβασα ένα φοβερό guide για το resurrection είχα τερματίσει ήδη το παιχνίδι και δεν κάθησα να το επαληθεύσω ούτε να ψάξω παραπέρα...και μετά από 5+ χρόνια που ζούσα μέσα σε μια ουτοπία και νόμιζα ότι γινόταν η δουλειά, πιάστηκα κώτσος! Μόλις ανακάλυψα ότι αυτός που είχε φτιάξει το guide, μας κορόιδευε κανονικά.

http://www.angelfire.com/games/TheEquinox/archive.htm

Ένα δεύτερο guide που ήταν σχετικά γνωστό (κάποιου Ben Lansing) αποδείχθηκε κι αυτό μούφα.

Κάπου αλλού βρήκα ένα άλλο guide που φαίνεται μάλλον υπερβολικό, υποτίθεται ότι η κοπελιά ανασταίνεται και κάνει rejoin και το party! Δεν χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε γιατί δεν απαιτεί να κάνετε παλαβά πράγματα.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Αν και πλέον δεν νομίζω ότι γίνεται...καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω κάποιες φορές ε?

Χίλια συγγνώμη για την παραπληροφόρηση.

music-smiley-012.gifviolent-smiley-021.gif

Δημοσ.

Epsaksa ligo sto net kai katalaba oti h aeris DEN anastenetai.... me thn vohtheia tou game shark mporeis na exeis to sprite ths sthn omada akoma kai afou pethainei ALLA ENWEITAI pws auto einai hacking mesa ston programmatismo tou paixnidiou

kai fysika den exei KANENA MA KANENA antixtypo sto story.

ARA kai den anastenetai.

Δημοσ.
Ούτε μέσα από τη Squaresoft δεν ήξεραν ακριβώς τι γινόταν, μόνο οι head programmers το ήξεραν.

Kala ama eixe paixtei kai tetoia synomosia tha milagame gia to PAIXNIDI toy aiona.

Tora aplos einai to paixnidi ths dekaetias.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...