polaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 O kathe orofos htan xeiroteros apo ton allon. Den exi katholou thea' date=' ta magazia eine ola giro giro kai sthn mesh yparxoun mono ta aspra plakakia kai o kosmos pou pataei o enas pano ston allon. Entelos psixro klima kai stous 5 orofous. Meta apo 6 orofous (2 to ipogeio parking + 4os orofos) eftasa sto meros me ta village cinemas kai ta estiatoria, kafeteries ktl. O kosmos pigene pano kato, ta estiatoria htan gemata ola kai mas edeinan to tilefono tous gia na kleisoume trapezh gia thn epomenh fora (AM DE). Anagastika piga sto meros me goodies kfc ktl.. Brhsko ena trapezh na katso kai den eixe karekles (...) rotao apo edo, rotao apo ekei, brisko mia kai kathome. To th den ekana gia na mhn mou thn paroun mias kai htan kai self service ekei. Phra kati na fao pou htan pagomeno kai anosto kai kathe pente lepta erxotan kai kapoios gia na me rotisi an mas periseyh mia karekla. Entometaksi alla 100 atoma perimenan na figi kaneis mpas kai katsoun na fane tipota. Me to pou teliosa to faghto (25 euro gia mia pitsa, mia coca cola mia merida kotopoulo kai mia merida mpiftekia) efiga amesos. Mexrh na bgo apo to parking ekana peripou mish ora giati merikh den ikseran pos eprepe na plirosoun apo prin gia to parking sta aytomata mixanhmata kai eprepe na ksanampoun mesa. apisteyth taleporia. Eixe parei kai ena aytokinhto fotia. Apo olous akouges ta xeirotera, oloi thelane na figoun kai na mhn ksanarthoun pote. [b']haris_ch02019,[/b] th eixe gini sthn arxh me to village center? Toulaxiston htan mia omorfh kopela pou douleye ekei kai phra to thlefono ths alios tha eixe paei xamenh h mera mou. Kατσε ρε συ... Εγω εχω παει απτις μέρες που το φτιάχνανε γιατι η εταιρια που δουλεύω εχει καταστήματα εκεί... Οταν το είδα ετοιμο,ειναι απλα ενα στολιδι. Σοβαρευτείτε! Ευρωπη εχετε βγει πουθενα? Λονδινο εχετε παει? Παρίσι? Το Mall τα συναγωνίζεται ΑΜΕΣΑ, απο κει και πέρα αν ο ελληνας ειναι ΓΥΦΤΟΣ και ΚΑΦΡΟΣ, δεν φταίει το εμπορικό, ουτε ο επιχειρηματίας. Φταίει ο βλάκας έλληνας και η αστυνομία που δεν εφαρμόζει μέτρα, πχ κολονάκια στα πεζοδρόμια. Δηλαδή σε χαλάει να εχεις 250 μαγαζιά ΟΛΑ μαζεμένα το ενα διπλα στο αλλο, να βρεχει εξω και εσυ να εισαι μέσα οσες ώρες θελεις χωρίς να βραχεις?? Για συγκεντρωθείτε λίγο... Το οτι εγω και εσυ δεν εχουμε λεφτα δεν σημαίνει οτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα, για δειτε λιγο τί αμάξια παρκάρουν εκεί και τα ξαναλέμε! Οσο για πάρκινγκ, ναι είναι ακριβό, αλλα ΕΧΕΙ. Στην αγγλια και στη Γαλλιά *ΔΕΝ* εχει! 2000 θέσεις έχει, αν εισαι μαγκας μην πάρεις το αμάξι να παρκάρεις μέσα. Παρκαρε σε μια θέση κοντα στο εμπορικο, πχ σε σταθμό κοντα και μπες στο τραίνο και πηγαινε. Αλλα ετσι ειμαστε, ολοι οι ελληνες θελουμε χαιλικια, να παρκάρουμε *ΜΕΣΑ* στο κατάστημα.... Ε εντάξει ρε παιδιά.. για ΟΛΑ πρέπει να γκρινιάξουμε τελικά. Επίσης το αν κάποιος δεν ηξερε οτι επρεπε να πληρωσει πριν βγει, δειχνει οτι ειναι ΒΛΑΚΑΣ. Και ειναι ΒΛΑΚΑΣ με κεφαλαία, γιατι τα ριμάδια τα μηχανηματα ειναι ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ που κατεβαίνεις για να βγεις στο πάρκινγκ!!! Ή τυφλος πρέπει να είναι, στην οποία περίπτωση ας μην οδηγεί καθόλου.....:D:D
yiannakas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Το για το κόσμο από το ζεφύρι το είπα γιατί μάλλον δε σου έχει τύχει να δεις ταινία με καμιά 10αριά τσιγγάνους. Μου έτυχε δυστυχώς στο lord of war όπου ούτε ένας από τους δέκα δεν το είχε βουλώσει σε όλη τη διάρκεια του έργου. Και μιλάμε να φωνάζουν. Ο μόνος λόγος που κρατήθηκα εγώ και οι υπόλοιποι στην αίθουσα είναι ότι ξέραμε ότι μετά θα μας περίμεναν και οι υπόλοποι απέξω. είσαι ρατσιστής! φασίστα! γιατί δεν αφήνεις τον άμοιρο τσιγγάνο να εκφράσει την γνώμη του για το έργο στον διπλανό του!! χαχαχα!!
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μάλλον πιο πολύ τον χάλασε που δεν ευχαριστήθηκε την ταινία παρά για το οτι αυτοί ήταν τσιγγάνοι!!!
polaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μάλλον πιο πολύ τον χάλασε που δεν ευχαριστήθηκε την ταινία παρά για το οτι αυτοί ήταν τσιγγάνοι!!! Xαχα, πάντως και εγω έχω τύχει με κάτι "αθιγκανους" στο VP Ρεντη και δεν εβγαλα ακρη σε όλο το έργο.. Μιλάνε όντως πολύ δυνατά, και δεν δειχνουν να πολυ νοιάζονται για το αν καποιος δυσανασχετεί ή όχι. Οσο για το Mall, όλο έλεγα να παω για σινεμα και τελικά δεν εχω καταφέρει ακόμα, για την μεγάλη αίθουσα βέβαια και μόνο.
Godfath3r Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Ναι ούτε εγώ κατάφερα τώρα που ήμουν Αθήνα.Πήγα όμως σε μερικά μαγαζιά και όντως η φάση του Mall είναι πολύ ωραία...Έξω άπειρο κρύο (και βροχή ενίοτε) και μέσα κυριλέ!!!Μόνο σε δύο ορόφους πήγα και πάλι όχι σε όλα...Εκεί που είναι τα starbucks και απο κάτω στα Frozen Waves για ρούχα...Το μόνο που με χάλασε είναι πως δεν μπορείς να καπνίσεις...Είναι υπερβολικά σπαστικό!
kirileman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Ναι ούτε εγώ κατάφερα τώρα που ήμουν Αθήνα.Πήγα όμως σε μερικά μαγαζιά και όντως η φάση του Mall είναι πολύ ωραία...Έξω άπειρο κρύο (και βροχή ενίοτε) και μέσα κυριλέ!!!Μόνο σε δύο ορόφους πήγα και πάλι όχι σε όλα...Εκεί που είναι τα starbucks και απο κάτω στα Frozen Waves για ρούχα...Το μόνο που με χάλασε είναι πως δεν μπορείς να καπνίσεις...Είναι υπερβολικά σπαστικό! Αυτό είναι το μόνο καλό. Για χειμώνα είναι οκ. Όσο για το τσιγάρο, είναι προκλητικό αυτό που λες. Λίγο σεβασμός στους μη καπνιστές δεν βλάπτει. Καπνίστε έξω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 [...'] Για χειμώνα είναι οκ. Όσο για το τσιγάρο, είναι προκλητικό αυτό που λες. Λίγο σεβασμός στους μη καπνιστές δεν βλάπτει. Καπνίστε έξω. Καλά, να μην το παρατραβάμε, σε ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο, που είναι τεράστιος και ανοιχτός χώρος, πειράζει το τσιγάρο; Στο εστιατόριο ναι, στο ασανσέρ επίσης, στο αυτοκίνητο επίσης αλλά όχι και σε ένα εμπορικό κέντρο μερικών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Ας μην είμαστε υπερβολικοί.
Godfath3r Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Προκλητικό είναι αυτό που λές εσύ kirileman, και γώ απαιτώ λίγο σεβασμό στους καπνίζοντες.Το έξω που λές είναι το Mall...Θα μπορούσαν άνετα να βάλουν και ένα υποτιπώδες σύστημα εξαερισμού στην οροφή και όλα θα ήταν μία χαρά.Μπροστά στα KFC και στα Starbucks γιατί μπορείς να καπνίσεις και οπουδήποτε αλλου όχι?Έλεος!!!Ειλικρινά είναι ένας σημαντικός λόγος να πάω με λιγότερη όρεξη στο Mall την επόμενη φορά... Το σταματάω εδώ...Sorry για το οφ τόπικ!
sa1901 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Καλά, να μην το παρατραβάμε, σε ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο, που είναι τεράστιος και ανοιχτός χώρος, πειράζει το τσιγάρο; Στο εστιατόριο ναι, στο ασανσέρ επίσης, στο αυτοκίνητο επίσης αλλά όχι και σε ένα εμπορικό κέντρο μερικών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Ας μην είμαστε υπερβολικοί. Απ' ότι έχω ακούσει είναι κλειστός χώρος (είναι σκεπαστό). Οπότε καλά κάνει και απαγορεύεται το καπνισμα μέσα. Εγώ δηλαδή που δεν καπνίζω, πρέπει να "καπνίσω" σώνει και ντε, επειδή κάποιος είναι θεριακλής;
djtas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά κοιτάξτε τι γίνεται λίγο στο εξωτερικό με το τσιγάρο.Πρόσφατα ήμουν ιταλία και εκεί απαγορεύεται το τσιγάρο σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.Και είδα ολους τους ιταλούς να το τηρούν πιστά.Ακόμα και στα δωμάτια ξενοδοχείων στα bar όπου βγαίνουν έξω για να καπνίσουν και εμείς δεν τηρούμε τίποτα.Γι αυτό να μη λέτε πράγματα στην Ελλάδα που δεν τηρούνται καν οι στοιχειώδεις νόμοι.
actorius Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά λίγο off topic, αλλά στην προηγούμενη σελίδα συζητήθηκε αρκετά το θέμα των τιμών στις καφετέριες. Υπάρχει στο Ν.Ηράκλειο, στην πλατεία δίπλα στο τραίνο, ενα μαγαζάκι που ο,τι σερβίρει κάνει 1 ευρώ. Έχει και ένα μεγάλο πίνακα ζωγραφισμένο στο χέρι έξω (ξέρετε, με κιμωλία που γράφουν τα μενου κλπ) που το γράφει καθαρότατα. Μένει η κοπέλα μου εκεί κοντά κ όποτε έχουμε περάσει απο αυτό το μαγαζί ζήτημα να έχει μέσα 10 άτομα, ενω δίπλα ακριβώς Palmie και συναφή είναι ασφυκτικά γεμάτα. Όταν πρότεινα σε παρέα 4 ατόμων να πάμε εκεί καθώς δε βρίσκαμε πουθενά αλλού να αράξουμε, όλοι χαλάστηκαν και είπαν οτι θα ένιωθαν λίγο 'γύφτοι' λόγω της περίστασης με τις τιμές.... Μήπως τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε; Το μαγαζάκι έκανε μια κίνηση να χτυπήσει τους ακριβούς ανταγωνιστές και εμείς το σνομπάρουμε γιατί μας φαίνεται γυφτιά να πληρώσουμε 5 ευρώ συνολικά αντι για 40...
apoikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Είναι ένα από τα πολλά σύνδρομα και συμπλέγματα που μας δέρνουν. Θεωρούμε μαγκιά να πληρώνουμε το φραπέ 3,5 ευρώ και τη μπύρα 6, για λόγους τους οποίους δεν έχω καταλάβει ακόμα. Το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι - στατιστικά - είμαστε άξιοι της μοίρας μας :-/
Anexann Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Εχθές πήγα για πρώτη φορά βόλτα στο The Mall για να ψωνίσω κάτι και όχι για να δω κάποια ταινία. Δευτέρα γύρω στο μεσημεράκι δεν είχε πολύ κόσμο και έκανα τα ψώνια μου πολύ άνετα. Επειδή έτυχε να θέλω να αγοράσω και κάποια DVD+R, από το να πηγαίνω στην Κηφισιά, χίλιες φορές στο The Mall αφού τώρα πια που έμαθα και τις οδούς ανακάλυψα ότι φτάνω με δυο μόνο ευθείες από το σπίτι μου (5'). Για τέτοιες unpopular ώρες προτείνεται... Πάντως όσον αφορά τα καταστήματα πληροφορικής διέκρινα μια γενική προχειρότητα σε καταστήματα όπως Multirama, Πλαίσιο (ειδικά αυτό). Έχω πάντως να επισημάνω ότι ένα mini-PC που είχαν on display εκεί με εξέπληξε μιας και ετοιμάζομαι να "στήσω" ένα δικό μου (AOpen XC Cube-M). Πολύ καλή προσπάθεια. Τέλος αυτό που δυστυχώς παρατήρησα είναι η αύξηση των τιμών εν όψει εκπτώσεων ειδικά στα αθλητικά παπούτσια τα οποία είχα βάλει στο μάτι. Όλα normal δηλαδή... :-?
apoikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Όσοι έχετε όρεξη, διαβάστε το, είναι πραγματικά διαφωτιστικό (και εξ όσων γνωρίζω, αντικειμενικό): http://galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=68
Exoskeletor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 friend polaki, den exeis kai adiko pantos me ayta pou les. gia shoping eine poly kalh fash (an kai nomizo ligo akriba)ola ta amgazia mazemena, zesth mesa se olo to the mall.. alla gia kafe de nomizo pos exei polla na pei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.