Προς το περιεχόμενο

The Mall Athens - 15 cinema, 25 εστιατόρια, 200 καταστήματα

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα με τις γιορτές γίνεται χαμός! Πέρναγα προχθές νωρίς το πρωί και το κυκλοφοριακό πρόβλημα επεκτείνεται πολλές φορές, χωρίς υπερβολές, από το ΥΓΕΙΑ και πάνω (προς Κηφισιά). Αν κατεβαίνεις μάλιστα από ΒΠ προς Αθήνα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Έχω ξαναπεί πως αν δεν αγοράσεις κάτι ογκώδες και πας μόνο για βόλτα, window shopping κτλ μακράν το καλύτερο μέσο είναι το τρένο.

Δημοσ.

Ακουσα πως οι μοτοσυκλέτες απαγορευονται στο πάρκινγκ (!) επειδή δεν έχω πάει, απ'έξω έχει χώρο για μοτοσυκλέτες, όπως στο συντριβάνι στο village μαρούσι πχ ή θα πρέπει να τις αφήσουμε 5χλμ μακριά?

Δημοσ.

Ta Hooters Flebarh anoigoun giati rothsa enan fylaka kai mou eipe oti tote tha anoixoun.

Kai mia erothsh peri parking sto The Mall. Epeidh thn Tetarth phga gia proth fora erxomenos apo Athinon Lamias mphka sthn Attikh odo kai bghka sthn exodo 11 pou odhgei sthn Leoforo Khfhsias. H exodos se bgazei sthn Khfhsias kai gia na pas sto parking xreiazetai na stripseis dexia sthn Khfisias meta apo kana 2 tetragona kai na bgeis se ena ypaithrio parking me xomatodromo kato apo ton stathmo Neratziotissas. Yparxei kanenas pio eykolos dromos apo ayton pou ekana giati einai ligo psilomperdema???

Δημοσ.

Καλή φάση το Hooters...Μου είπε και μένα ένας φίλος μου πως θα ανοίξει...Το έμαθε απο την δουλειά του.(Δουλεύει σε ένα απο τα καταστήματα του Mall)

Δημοσ.

Kala giati exete pathoi oloi plaka me to hooters? an katalaba kala eine ena estiatorio opos ola ta alla apla tha exei omrfes ginekes. so what?

Μάλλον ημίγυμνες, τις έχει (αν κρίνω από την φωτό που έβαλε κάποιος παραπάνω). ;-)

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους. Ευτυχισμένο το 2006.

Πέρσυ... την τελευταία Παρασκευή του χρόνου έκανα και εγώ την πρώτη μου επίσκεψη στο The Mall, δυστυχώς με αυτοκίνητο. Λέω δυστυχώς γιατί όπως φαντάζεται κανείς γίνονταν το έλα να δεις και οι ουρές στο parking με έκαναν μάρτυρα αυτοκινήτων να κάνουν όπισθεν σε μονόδρομο για να φύγουν! Οι υπάλληλοι που ήταν στην είσοδο ούτε που ανησυχούσαν με το δεδομένο ότι "σε 10' θα ανοίξει"...

Σας εμπορικό για τα ελληνικά δεδομένα ομολογώ πως δεν ήταν άσχημο αν και δεν το γύρισα όλο αφού πήγα για cinema. Η πρόσβαση πάντως εξακολουθεί να είναι το μελανό σημείο της υπόθεσης και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα, όσοι είστε κοντά σε προαστιακό/ΗΣΑΠ να τα προτιμήσετε. Η είσοδος του The Mall από την αποβάθρα των τραίνων είναι max 60m. Βέβαια πρόσβαση για ανάπηρους δεν είδα από την αποβάθρα. Αν υπάρχει συγχωρέστε με, δεν την πρόσεξα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...