Hik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 oson afora ton kosmo pali oses fores ego exo paei exo dei kai ton arnaoutoglou kia to georganta kai ti germanou...alla kai pali de me noiazei an tha paei kosmos apo to zefyri giati ego pao gia tin tainia....Exallou min xechname kai sto village park stou renti kathe karydias karydi kykloforei... Allo pao na do sinema kai allo pao na mpaniso kosmo.... An thelo kosmo ontos tha pao sto the mall pou tha exei ouk oligous pou tha strimoxnontai... ;-) Ster kai pali Ster...... Το για το κόσμο από το ζεφύρι το είπα γιατί μάλλον δε σου έχει τύχει να δεις ταινία με καμιά 10αριά τσιγγάνους. Μου έτυχε δυστυχώς στο lord of war όπου ούτε ένας από τους δέκα δεν το είχε βουλώσει σε όλη τη διάρκεια του έργου. Και μιλάμε να φωνάζουν. Ο μόνος λόγος που κρατήθηκα εγώ και οι υπόλοιποι στην αίθουσα είναι ότι ξέραμε ότι μετά θα μας περίμεναν και οι υπόλοποι απέξω.
Hik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 telika exei hooters re paidia? http://www.themallathens.gr/gr/level_4.htm Έχει, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο 4ος όροφος ήταν κλειστός. Ίσως να μην έχει ανοίξει ακόμα.
predator Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 τι ειναι αυτο το hooters? εχει να κανει με βυζια?:razz:
Anexann Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Αν θυμάμαι καλά είναι κάποιο είδος restaurant που έχει κάνει θραύση, από ό,τι ξέρω Ηνωμένες Πολιτείες και Αυστραλία. Τουλάχιστον εκεί το έχω ακούσει. Α, βρήκα και ένα link .
predator Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 και τι ειναι?restaurant που σερβιρουν το φαι πανω σε γκομενες?:razz:
random Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Αν ειναι να παίξω καρεκλιές με τον Al Bundy, έρχομαι κι εγώ Χούτερς :grin: "Hooters - because steak tastes better with a hardon." http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hooters "It May Seem That The Nudie Bar Is A Place Where Men Go To Watch Surgically Altered Hooters Sway Oddly To Bad Music. In Reality It Is A Place Where Men Go To Relax, Unwind And... Watch Surgically Altered Hooters Sway Oddly To Bad Music."
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 a den paw, den m'aresoun ta 'Surgically Altered Hooters' proteimw ta natural
predator Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 δηλαδη ειναι κατι σα στριπτιτζαδικο μονο που εχει και φαι?
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 oxi, einai san ta fridays apla oi servitores einai tetiou epipedou... stin ameriki eixa dokimasei kai to fagito itan mia xara
sol_power Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Το για το κόσμο από το ζεφύρι το είπα γιατί μάλλον δε σου έχει τύχει να δεις ταινία με καμιά 10αριά τσιγγάνους. Μου έτυχε δυστυχώς στο lord of war όπου ούτε ένας από τους δέκα δεν το είχε βουλώσει σε όλη τη διάρκεια του έργου. Και μιλάμε να φωνάζουν. Ο μόνος λόγος που κρατήθηκα εγώ και οι υπόλοιποι στην αίθουσα είναι ότι ξέραμε ότι μετά θα μας περίμεναν και οι υπόλοποι απέξω. Ontos exeis dikio file mou....douleue enas gnostos mou os supervisor sta ster kai mou eixe anaferei trela provlimata me tous tsiganous...kapnizoun mesa stin kleisti aithousa ktl ktl kai ante na tous symorfoseis...kai autoi deinopathousan...Opos kai me tin tainia ''Omiros'' mazeuontan mono alvanoi kai ta ekanan limpa ola.... Oson afora to hooters....oloi vrizoume tous amerikanous alla otan erxetai kamia ''amerikania'' stin Ellada gostaroume kai trexoume me tin proti...xaxa:-)
JohnL Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 http://www.themallathens.gr/gr/level_4.htm Έχει' date=' αλλά έχω την εντύπωση ότι ο 4ος όροφος ήταν κλειστός. Ίσως να μην έχει ανοίξει ακόμα.[/quote'] Ακριβώς. Το Hooters είναι μόλις βγείς από το ασανσέρ ακριβώς αριστερά, αλλά ήταν κλειστό την Κυριακή που πήγα εγώ. Πάντως πολλά καταστήματα δεν έχουν ανοίξει, και οι εργασίες όντως δεν έχουν ολοκληρωθεί με αποκορύφωμα την έξοδο από την αίθουσα 7 που νομίζεις ότι πας στο γκαράζ (άσπροι τοίχοι, τσιμέντα) και τελικά βγαίνεις στην κεντρική αίθουσα.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Πηγα σημερα και το μονο που μου εκανε κακη εντυπωση ηταν η σχετικη δυσκολια στην προσβαση και τα λιγοστα τραπεζια των Starbucks
Hik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Ontos exeis dikio file mou....douleue enas gnostos mou os supervisor sta ster kai mou eixe anaferei trela provlimata me tous tsiganous...kapnizoun mesa stin kleisti aithousa ktl ktl kai ante na tous symorfoseis...kai autoi deinopathousan...Opos kai me tin tainia ''Omiros'' mazeuontan mono alvanoi kai ta ekanan limpa ola.... Μου έχει τύχει στο ταμείο ολόκληρη οικογένεια μαζί (καμιά 20αριά άτομα μόνο) μόλις πάρουν τα εισητήρια τους ξαφνικά να αλλάξουν γνώμη όλοι. Μάταια η κοπελιά να προσπαθεί να τους πει οτι δεν μπορεί να γίνει τώρα αλλαγή και αυτοί να επιμένουν απειλώντας και προσπαθώντας να δημιουργήσουν σκηνή. Κόντεψε να βάλει τα κλάματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.