djtas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 giati to allo to koufo.... an kai exei k kala 200 katastimata ayta logika tha prepei na einai anoixta simfwna me tis alles alisides stin europi. ela mou omos pou edw einai ellada.afto pou den katalavainoun einai pws o ellinas theleo to s.k. na paei na psonisei kati k aytoi exoun ola ta magazia kleista. eleos!! pote tha paw re file ti deytera triti pou eimai psofios k to mono pou vlepw einai oxi pws tha diaskedasw allla pws tha koimithw....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 giati to allo to koufo.... an kai exei k kala 200 katastimata ayta logika tha prepei na einai anoixta simfwna me tis alles alisides stin europi. ela mou omos pou edw einai ellada.afto pou den katalavainoun einai pws o ellinas theleo to s.k. na paei na psonisei kati k aytoi exoun ola ta magazia kleista. eleos!! pote tha paw re file ti deytera triti pou eimai psofios k to mono pou vlepw einai oxi pws tha diaskedasw allla pws tha koimithw.... Katse twra mhn ta isopedwsoume ola! Einai anoihta ola to savvato mehri stis 8 to vrady, enw thn Kyriaki ola ektos apo ta emporika! Yparhoun kai kapoioi kanonismoi xereis sthn Ellada me skopo na prostatepsoun (oso mporoun) tous mikrous epiheirimaties! An to The Mall emene anoihto synehws tha eprepe na kanoun to idio kai oi ypoloipoi katasthmatarhes, pragma asymforo! Ta parapona loipon ston Emporiko Syllogo kai oxi sto Mall! Twra to oti den yphrhan theseis sta kafe klp einai apolytws logiko mias kai htan h prwth mera leitourgias kai perasan apo kei 200.000 atoma! Gia to parking epishs yparhoun 2000 kai panw theseis (twra an o Ellhnas goustarei na to parkarei sto hantaki, kala na pathei...) Telos ta Village ta goustarw giati pairnw thlefwnaki mia mera prin, kleinw tis theseis akrivws sth seira kai th thesh pou goustarw kai den ehw anagi kanenan kafro pou xehynetai mesa sthn aithousa san afhniasmeno alogo gia na katsei opou goustarei (opws ginotan paliotera pou den yphrhan arithmimenes theseis). Syn to oti den kanoun diakopi kai den perimeneis mia wra to kathe ligouri pou paei sto dialima na hlapakiasei kai meta steketai mprosta sou 10 lepta mehri na xanavoleutei! Ta village mas emathan epishs pws prepei na einai h swsth eikona kai o hxos se mia aithousa, giati mehri tote eihan oloi ap'exw tabeles dolby digital klp kai mesa doulevan synithos ta 2 mprostina hxeia mono...
dim_b Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Επειδή κάποιος είχε ρωτήσει τιμές γιά τα Village και είχα πει ότι λογικά θα είναι 7.50?, έκανα λάθος. Το εισιτήριο κοστίζει 8? και στην αίθουσα MAX 9?. Επίσης το πάρκινγκ κοστίζει 2? την ώρα.
Exoskeletor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 dim sto eipa oti tha ekane parapano. pantos ego oti eipa den to eipa gia na doso stous allous na katalaboun oti ola eise xalia sto mall. safos kai se ligo kairo den tha yparxei problhma me parkin, sigoura the mporeis na breis karekla na katsis alla ayto pou sigoura den tha alaksei eine to pos tha eine panta etsi toso psixro oso eine.
georgeadams Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Telos ta Village ta goustarw giati [...] Και στο τέλος της ταινίας σε βγάζουν από την πίσω πόρτα στο σκοτεινό σοκάκι (ουστ από δω, σου πήραμε ήδη ότι λεφτά ήταν να σου πάρουμε με εισητήρια και ποπ-κορν και τώρα άδειαζε μας τη γωνιά για να μπουν τα επόμενα πορτοφόλια - συγνώμη θεατές ήθελα να πω)...
Exoskeletor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 georgeadams, an den eixan piso porta tha paraponiosoun pos eine taleporia na bgeis meta giati prpei na peraseis apo toso kosmo pou perimenei na mpei. ase pou ftaneis poio grhgora sto aytokinhto sou.. mhn ta briskoume kai ola lathos.
Hik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Πήγα τη Κυριακή στις 12.15 το βράδυ για το Χάρι Πότερ, στην αίθουσα VMAX 7. Καμιά 50αριά άτομα είμασταν μέσα μόνο, περίμενα πολλά περισσότερα για 1η μέρα. Η αίθουσα είναι πραγματικά μεγάλη και αμφιβάλλω αν θα μπορέσει να γεμίζει. Επιτέλους ωραία καθίσματα με βολική πλάτη που κινείται λίγο προς τα πίσω (μεγαλύτερα από των άλλων village) και ποιο μεγάλος χώρος ανάμεσα στις σειρές (αντίστοιχος των ster). Η αίθουσα χωρίζεται σε δυο μέρη όπως φαίνεται και στη photo (αν και η photo πρέπει να είναι από την αίθουσα στη Θεσσαλονίκη) με πολύ μεγάλο διάδρομο στη μέση. Τα καθίσματα στο πίσω μέρος είναι αρκετά μακριά από την οθόνη και δε θα τα προτιμούσα. Μάλιστα οι 3-4 τελευταίες σειρές είναι πίσω από τα πίσω ηχεία και κάτω από την αίθουσα προβολής και αναρωτιέμαι τι θα ακούνε εκει ακριβώς. Από το διάζωμα και κάτω είναι καλύτερα αν και εμένα πάλι μου φαινόταν μακριά οθόνη (έχω συνηθίσει και μου αρέσει η πραγματικά μεγάλη οθόνη, ster ίλιον αίθουσα 1 στη μέση - σειρές E,F). Η οθόνη είναι πολύ μεγάλη αλλά και η αίθουσα είναι τεράστια, οπότε καταλήγει στο η οθόνη να είναι μικρή για την αίθουσα ;-) Το πραγματικό μέγεθος της οθόνης φαίνεται μόνο την στιγμή που φεύγεις από την κάτω έξοδο και πας κοντά. Ο ήχος ήταν καλός αλλά όχι top. Στην αρχή του έργου ήταν αρκετά σιγά, μετά μου φάνηκε ότι τον δυνάμωσαν λίγο. Ήταν βέβαια και πρώτη μέρα και ήταν λίγο ανοργάνωτοι. Αργήσαμε να μπούμε στην αίθουσα κανά 15λεπτο, και ξεχάσανε και την πόρτα του διαζώματος ανοιχτή (από εκεί μπαίνεις) με αποτέλεσμα να μπαίνει φως. Μετά βέβαια κάποιος τη θυμήθηκε. Επίσης μου φάνηκε αρκετά αρνητικό το γεγονός ότι η αίθουσα έχει κολώνες σε χρώμα άσπρο (δεν είναι όλη κόκκινη όπως στη photo) με αποτέλεσμα να μην έχει η οθόνη σωστό μαύρο, μιας και φωτιζόταν όλη η αίθουσα. Απαράδεκτο για σχεδιασμό cinema επιπέδου village. Ακόμα και το φωτιζόμενο πράσινο exit της μπροστά δεξιάς πόρτας φωτίζει την οθόνη στο κάτω δεξιά μέρος! Επίσης μου φάνηκε περίεργο που ακουγόταν αρκετά ο ήχος της μηχανής προβολής στα ήσυχα κομμάτια του έργου. Το the mall πάντως έπρεπε να ανοίξει τουλάχιστον ένα μήνα μετά. Μιλάμε βγαίνεις από την έξοδο της αίθουσας 7 και περνάς από μπάζα, τοίχοι άβαφτοι, ψευδοροφές λείπουν, κρέμονται καλώδια, λες και μπήκες σε γιαπί. Επίσης όσοι είναι πάνω από 1.95 παρακαλούνται να σκύψουν γιατί βρίσκουν στην ψευδοροφή! Συμπερασματικά την περίμενα αρκετά καλύτερη. Ίσως επειδή περίμενα "την μεγαλύτερη και καλύτερη αίθουσα της Ευρώπης" όπως διαφημίζουνε. Εγώ μάλλον θα συνεχίσω να πηγαίνω στο Στερ Ίλιον, αίθουσα 1. Τεράστια οθόνη για την αίθουσα, καλός και δυνατός ήχος με dolby digital ex, άνετο parking, κλείσιμο θέσης χωρίς πληρωμή, 5.5 ευρώ δευτέρα-τετάρτη με κάρτα movie club. Το μόνο αρνητικό είναι τον καλό κόσμο από ζεφύρι που μαζεύει. Αλλά συνήθως σε προβολές μεταμεσονύχτιες το γλυτώνεις και αυτό. Edit: Το εισιτήριο όντως κοστίζει ?9. Για το parking η πρώτη ώρα είναι ?0.5. Μετά δεν θυμάμαι πως πάει ακριβώς η χρέωση. Εγώ για 5 ώρες και κάτι λεπτά πλήρωσα ?2.
sol_power Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Kai ego tha symfoniso mazi sou..NOmizo pos ta ster ilion einai safos anotera apo poiotiko epipedo...OI aithouses tou megales ,anetes,oso prepei ''skoteines'' ,teleios ixos kai to kalytero pos mporeis na kleiseis tilefonikos theseis xoris na xrisimopoiiseis pistotikes ktl ktl opos sta village...oson afora ton kosmo pali oses fores ego exo paei exo dei kai ton arnaoutoglou kia to georganta kai ti germanou...alla kai pali de me noiazei an tha paei kosmos apo to zefyri giati ego pao gia tin tainia.... Exallou min xechname kai sto village park stou renti kathe karydias karydi kykloforei... Allo pao na do sinema kai allo pao na mpaniso kosmo.... An thelo kosmo ontos tha pao sto the mall pou tha exei ouk oligous pou tha strimoxnontai... ;-) Ster kai pali Ster......
john1987 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ρε παιδια,στα οdeon cosmopolis στο μαρουσι εχει παει κανεις? ειναι καλυτερο απο τα village στο μαρουσι και στο mall?
Anexann Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δεν έχω πάει αλλά κάποιες γνωστές μου πήγαν μια φορά και δεν έχουν ξαναπατήσει. Πες το συνήθεια, πες το αντίσταση σε κάτι καινούργιο... δεν τους άρεσε καθόλου, ειδικά κάποια μέρα -από ό,τι μου είπαν που έχει φτηνό εισητήριο/προσφορά- γίνεται πανικός. Μάλλον το Village Center θα παραμείνει σταθερή αξία μου φαίνεται... To μόνο θετικό στο Village World είναι το ότι είναι πολύ κοντά σε συγκοινωνίες.
epote Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Και στο τέλος της ταινίας σε βγάζουν από την πίσω πόρτα στο σκοτεινό σοκάκι (ουστ από δω, σου πήραμε ήδη ότι λεφτά ήταν να σου πάρουμε με εισητήρια και ποπ-κορν και τώρα άδειαζε μας τη γωνιά για να μπουν τα επόμενα πορτοφόλια - συγνώμη θεατές ήθελα να πω)... nai eno o "soinikiakos" kinimatografos se bgazei me limouzina kai dio gomenes na sou kanoun masaz ase mas re george - naoum - fysika ta lefta theloun, oloi ayto theloun, kai ESY sth douleia sou ta lefta theleis, den to kaneis gia th psixi tis manas sou
dim_b Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ρε παιδια' date='στα οdeon cosmopolis στο μαρουσι εχει παει κανεις?ειναι καλυτερο απο τα village στο μαρουσι και στο mall?[/quote']Οι αίθουσες είναι συμπαθητικές, αλλά σε σύγκριση με το Village Park ή το Ster στο Ίλιον νομίζω ότι είναι κατώτερες. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται κάποιοι και χαραμίζουν τις καλύτερες θέσεις της αίθουσας γιά να φτιάξουν έναν τεράστιο διάδρομο στη μέση της αίθουσας (το ίδιο ισχύει και γιά το Ster στην Αχαρνών). Γιά τον χώρο, εκτός των αιθουσών, δε μπορώ να πω γιατί όταν είχα πάει τα μόνα που υπήρχαν ήταν μιά καφετέρια και ένα σουβλατζίδικο. Απ'οτι έμαθα, έχουν ανοίξει και άλλα καταστήματα τώρα και δεν είναι τόσο άδειο. nai eno o "soinikiakos" kinimatografos se bgazei me limouzina kai dio gomenes na sou kanoun masaz ase mas re george - naoum - fysika ta lefta theloun' date=' oloi ayto theloun, kai ESY sth douleia sou ta lefta theleis, den to kaneis gia th psixi tis manas sou[/quote']Ακόμα θυμάμαι την έκπληξη που είχα νοιώσει όταν με είχαν βγάλει από την πίσω πόρτα του Ιντεάλ, που όχι μόνο σε έβγαζε στο σκοτεινό σοκάκι, αλλά γιά να βγεις εκεί περνούσες από διάφορες στοές και σκοτεινούς διαδρόμους. Και αυτό ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '90, δηλαδή αρκετά χρόνια πριν έρθουν τα Village στην Ελλάδα.
sol_power Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ara to ster ysterei se polla apo oti vlepo...dioti vgaineis apo ekei apo opou mpikes kai xoris aisthima pos se dioxnoun klotsidon.....pali kala.....giati ola auta diavazo kai skiaxtika kala kano kai den patao sta village loipon...
Dikemou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 ara to ster ysterei se polla apo oti vlepo...dioti vgaineis apo ekei apo opou mpikes kai xoris aisthima pos se dioxnoun klotsidon.....pali kala.....giati ola auta diavazo kai skiaxtika kala kano kai den patao sta village loipon... Και βέβαια καλά κάνεις... άλλωστε δεν πατάει και ο Αρναούτογλου... πφφφφ... :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.