Προς το περιεχόμενο

The Mall Athens - 15 cinema, 25 εστιατόρια, 200 καταστήματα

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Όσοι έχετε όρεξη' date=' διαβάστε το, είναι πραγματικά διαφωτιστικό (και εξ όσων γνωρίζω, αντικειμενικό):

http://galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=68

Είναι όλη η αλήθεια, το γνωρίζω εκ των έσω (όσο πιο έσω γίνεται στη Λάμδα...).

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προκλητικό είναι αυτό που λές εσύ kirileman' date=' και γώ απαιτώ λίγο σεβασμό στους καπνίζοντες.Το έξω που λές είναι το Mall...Θα μπορούσαν άνετα να βάλουν και ένα υποτιπώδες σύστημα εξαερισμού στην οροφή και όλα θα ήταν μία χαρά.Μπροστά στα KFC και στα Starbucks γιατί μπορείς να καπνίσεις και οπουδήποτε αλλου όχι?Έλεος!!!Ειλικρινά είναι ένας σημαντικός λόγος να πάω με λιγότερη όρεξη στο Mall την επόμενη φορά...

Το σταματάω εδώ...Sorry για το οφ τόπικ![/quote']

Τώρα τι να πω; Το θράσος έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα μου πεις στην κωλοχώρα που ζούμε χτίζεται ολόκληρο Mall παρανόμως και δεν τρέχει τίποτα, θα κολλήσουμε στο τσιγάρο (και δεν έχω κάτι με σένα απλά η άποψή σου εκφράζει μια μεγαλύτερη μερίδα ατόμων); Άκου δικαιώματα των καπνιστών. Εγώ δηλ που ήμουν χθες σε νυχτερινό μαγαζί και ντουμάνιασα, τα ρούχα μου είναι ακόμα στο μπαλκόνι για να αεριστούν και τα πνευμόνια μου γύρευε τι έχουν ρουφήξει, χρωστάω τίποτα; Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί ρε γμτ, ας προσπαθήσουμε να τηρήσουμε μερικούς απο αυτούς. Το Mall είναι κλειστός δημόσιος χώρος και το τσιγάρο απαγορεύεται. Απο εκεί και πέρα, ας κόψει ο καθένας το λαιμό του, δεν με πειράζει καθόλου, αρκεί να μην έχει την απαίτηση να... πάρει και άλλους μαζί του (και αυτό είναι ότι πιο σκληρό μπορώ να γράψω για την περίσταση και νομίζω ότι οι καπνιστές το "έπιασαν")!

Δημοσ.
Απ' ότι έχω ακούσει είναι κλειστός χώρος (είναι σκεπαστό).

Οπότε καλά κάνει και απαγορεύεται το καπνισμα μέσα. Εγώ δηλαδή που δεν καπνίζω' date=' πρέπει να "καπνίσω" σώνει και ντε, επειδή κάποιος είναι θεριακλής;[/quote']

Πήγαινε πρώτα και μετά διαπίστωσε κατά πόσο κλειστό είναι και κατά πόσο παθητικός καπνιστής γίνεσαι...

Δημοσ.
Προκλητικό είναι αυτό που λές εσύ kirileman' date=' και γώ απαιτώ λίγο σεβασμό στους καπνίζοντες.Το έξω που λές είναι το Mall...Θα μπορούσαν άνετα να βάλουν και ένα υποτιπώδες σύστημα εξαερισμού στην οροφή και όλα θα ήταν μία χαρά.[b']Μπροστά στα KFC και στα Starbucks γιατί μπορείς να καπνίσεις και οπουδήποτε αλλου όχι?[/b]Έλεος!!!Ειλικρινά είναι ένας σημαντικός λόγος να πάω με λιγότερη όρεξη στο Mall την επόμενη φορά...

Το σταματάω εδώ...Sorry για το οφ τόπικ!

Kirilleman επειδή ούτε εγώ έχω κάτι μαζί σου, μπορείς να μου απαντήσεις στην bold πρόταση?

Δημοσ.
Kirilleman επειδή ούτε εγώ έχω κάτι μαζί σου, μπορείς να μου απαντήσεις στην bold πρόταση?

Ωραία. Ας δεχτώ ότι στους συγκεκριμένους χώρους υπάρχει ένας σούπερ ντούπερ μηχανισμός εξαερισμού/καθαρισμού. Μπορείς να μου πεις εσύ αν αρκεί αυτός ο μηχανισμός για ΟΛΟ το mall (για όλους τους ορόφους+υπόγεια+καταστήματα που όλα επικοινωνούν); Γιατί δεν υπάρχει εξαερισμός παντού, θα ρωτήσεις; Δεν με ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει, ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ. Η πιο σωστή αντιμετώπιση δεν είναι καν αυτή. Είναι η εξής: Απαγορεύεται να καπνίσεις; Δεν καπνίζεις! Και όχι "μα, μου", "εγώ θα καπνίσω γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος εξαερισμός του χώρου" κλπ.

ΥΓ. Οι καφετέριες νομίζω ότι είναι στον τελευταίο όροφο, και μάλιστα στη νότια πλευρά που είναι κλειστή μόνο με υαλοστάσια (έχει και βεράντα). Άντε να δεχτώ το τσιγάρο εκεί υπό προυποθέσεις (μην ξεχνάς όμως ότι το κτήριο ακόμα αποπερατώνεται). Πουθενά αλλού, όμως. Και το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ, το θέμα είναι η τήρηση των κανονισμών και νόμων, εκεί θέλω να καταλήξω.

Δημοσ.

Mα εγώ δεν είπα πως θα καπνίζω και ας απαγορεύεται...Δεν κατάλαβες τι είπα.Το σημείο που είναι οι καφετέριες όντως είναι στον τελευταίο όροφο αλλά το θέμα είναι πως δεν υπάρχει εξαερισμός.(Γιαυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί εκεί επιτρέπεται)Και πίστεψέ με πως εκεί είναι χειρότερα απο άποψη καπνού γιατί μαζεύονται όλοι οι καπνιστές μετά απο αρκετά ψώνια=χαρμάνιασμα και γίνεται της πουτ@ν@ς...

Απο εκεί και πέρα εγώ δεν είπα πως θα ήθελα να καπνίζω και μέσα στα μαγαζιά ή στα υπόγεια.Μπορούσανε χαλαρά να φτιάξουν σε κάθε όροφο ένα σημείου που θα ήταν για καπνιστές.Ακόμη και αυτό το σέβομαι.Όχι όμως σε ένα τεράστιο πολυχώρο να μην υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ για να καπνίζεις...Μιλάμε για χιλιάδες τετεραγωνικά σχεδόν ανοιχτού χώρου.Είναι σαν να μην έχει τουαλέτες για άτομα με ειδικές ανάγκες...(στο δίνω με λίγο χοντροκομμένο παράδειγμα για να καταλάβεις, δεν είναι το ίδιο προφανώς)

Δημοσ.
Πήγαινε πρώτα και μετά διαπίστωσε κατά πόσο κλειστό είναι και κατά πόσο παθητικός καπνιστής γίνεσαι...

Εγώ προσωπικά και στον δρόμο ή στην στάση λεωφορείου να είναι ένας καπνιστής δίπλα μου, ενοχλούμαι.

Εγώ δεν ενοχλώ ούτε καταπιέζω κανέναν να ανεχτεί την ύπαρξη μου. Γιάτι κάποιοι άλλοι θέλουν να έχουν το δικαίωμα να το κάνουν;

Δημοσ.

Προσωπικά εγώ όταν είμαι σε στάση ή γενικά δίπλα σε κόσμο (εξωτερικό χώρο) προσπαθώ όσο μπορώ να μην πηγαίνει πάνω σε κάποιον ο καπνός.Απο κεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι...

Δημοσ.

Δεν είπες αυτό, είπες τούτο:

Το μόνο που με χάλασε είναι πως δεν μπορείς να καπνίσεις...Είναι υπερβολικά σπαστικό!
.

Σχολιάζοντας αυτό σου λέω ότι προκαλείς και μου τη λες. Δηλαδή, ναι μεν αλλά. Η ουσία είναι ότι ο χώρος είναι κλειστός, και αφου και συ παραδέχεσαι ότι στα συγκεκριμένα σημεία ντουμανιάζει, δεν έπρεπε να απαιτείς και άλλους χώρους καπνίσματος. Αφου βλέπετε ότι δεν το σηκώνει ο χώρος. Όταν έχει ήλιο γίνεται θερμοκήπιο εκεί μέσα. Αν προσθέσουμε και την κάπνα, τη βάψαμε...

Δημοσ.

Δεν έχω σκοπό να σου την πώ.Απλά σου λέω την άποψή μου.Απο εκεί και πέρα προφανώς και είμαστε στις αντίθετες πλευρές ενός σκηνιού που κανείς δεν πρέπει να τραβάει...

Δεν αναφέρομαι άλλο στο θέμα...Ας μιλήσουμε για το Mall, και τα γαμάτα καταστήματα που έχει!!!

Thanx for your time and patience!!

Δημοσ.

Μα για το Mall μιλάμε, προσπαθώ να κρατήσω την κουβέντα εντός θέματος. Άλλο θέμα, βέβαια, το τσιγάρο που είναι ένα γενικότερο πρόβλημα.

Δημοσ.
Είναι ένα από τα πολλά σύνδρομα και συμπλέγματα που μας δέρνουν. Θεωρούμε μαγκιά να πληρώνουμε το φραπέ 3,5 ευρώ και τη μπύρα 6, για λόγους τους οποίους δεν έχω καταλάβει ακόμα. Το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι - στατιστικά - είμαστε άξιοι της μοίρας μας :-/

Εχεις δίκιο, τελικά εκεί εστιάζεται το πρόβλημα.. Γιατί ξαναλέω στην αγγλία την μπυρίτσα την πληρωνουν 3 ευρω, και αν την πάς παραπάνω ο κόσμος δεν θα κάνει επισόδια και ουτε θα μυξοκλάψει στους κολητούς του... Απλά δεν ξαναπάει, και το μαγαζί μαραζώνει... Ειναι πολύ απλό, αλλά τελικά σε μας εδω ισχύει το εξής: ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ...

Στο θεμα μας τωρα, πηγα την προηγουμενη βδομάδα και ειδα το Λουφα 2...

ΜΟΥΦΑ 2 επρεπε να λέγεται αλλα οκ.. ας όψεται που μπαίνω φαντάρος (στα σχεδόν 26 μου, lol) το Μαιο και μου παρακίνησε το ενδιαφέρον..

Εκλεισα εισιτιριο online, 8 ευρω ενω τηλεφωνικά ειναι 9 (καλα αυτο το ξέραμε βεβαια) και η αιθουσα που πηγα ηταν η 4.

Ωραίο το κάθισμα που ειναι μαλακό και γέρνει προς τα πίσω, αλλά εχει ενα πολυ μεγάλο κακό, οτι ουσιαστικά δεν μπορείς να στηρίξεις τα πόδια σου στην καρέκλα του μπροστινού, γιατι τον σπρωχνεις μπροστα... :D :D :D Αν ειχε ενα λεβγιεδάκι να το χειρίζεσαι εσυ θα ήταν καλύτερο, αλλά οκ, επειδη και εγω ειμαι ελληνας ακομα και να είχε θα έβρισκα κατι αλλο να γκρινιάξω.. για παράδειγμα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ??? :D :D :D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

guys gia na mhn anigo neo thema.. to village park den exei kamia aithousa pou na exei dolby digital ex? (simfona me to site den exei alla giati ego thimame pos 5 aithouses eixan kati kalitero apo ths alles? sto site oles idies ths exei)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...