Προς το περιεχόμενο

The Mall Athens - 15 cinema, 25 εστιατόρια, 200 καταστήματα

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

anoikse xtes kai to the mall sto marousi. anikse kai to site tou:

http://www.themallathens.gr/index.htm

"...Το Village World at The Mall Athens, το πρώτο και μεγαλύτερο διεθνούς επιπέδου Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο της Αθήνας, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές επιλογές των Αθηναίων.

Με μελετημένο καταμερισμό, σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και πρότυπες βοηθητικές υπηρεσίες, το The Mall Athens εξασφαλίζει την άνετη, ευχάριστη και ασφαλή περιήγηση των επισκεπτών σε όλους τους χώρους του κέντρου, ώστε να επιλέγουν εύκολα και αποτελεσματικά αυτό που τους ενδιαφέρει.

200 επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, 25 εστιατόρια και καφέ, 15 πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες, και χώροι αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια αναπτύσσονται σε 5 επίπεδα και 3 υπόγειους χώρους συνολικής επιφάνειας 185.000 τ.μ..

Στο Μαρούσι, δίπλα στο Ολυμπιακό Στάδιο και με πρόσβαση από κάθε σημείο της Αττικής.

Διαθέτει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές οδικές αρτηρίες και μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως: Αττική Οδός, Λεωφόρος Κηφισίας, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ΜΕΤΡΟ, Λεωφορειακές Γραμμές του ΟΑΣΑ, ΗΣΑΠ και Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου. Το κέντρο διαθέτει περισσότερες από 2.000 θέσεις parking..."

Poios phge? th lei kalo? oi cinemades pos eine? apo hxo?

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Village World στο The Mall ανοίγει αύριο. Η αίθουσα που θέλω οπωσδήποτε να επισκευθώ είναι η 7 που μαζί με την αντίστοιχη στο νέο Village της Θεσσαλονίκης είναι οι μεγαλύτερες στην Ελλάδα με περισσότερες από 800 θέσεις και οθόνες 300+ τ.μ.

VWMC1.jpg

Δημοσ.

impressive. twra thelw na paw ki egw!

logika tha ginetai xamos ekei tlx twra pou prwtoanoikse.

kati akousa oti tha exei kai 1 aithousa pou tha paizoun tainies poiotitas.

sounds good

Δημοσ.

Διαθέτει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές οδικές αρτηρίες και μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως: Αττική Οδός, Λεωφόρος Κηφισίας, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ΜΕΤΡΟ, Λεωφορειακές Γραμμές του ΟΑΣΑ, ΗΣΑΠ και Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου. Το κέντρο διαθέτει περισσότερες από 2.000 θέσεις parking..."

offtopic, αλλά δεν κρατιέμαι:

Εγώ πάντως από χτες που άνοιξε έχω φάει απίστευτη ταλαιπωρία κάθε φορά που θέλω από το σπίτι μου να βγω στην Κηφισίας. Σήμερα μου πήρε 45 λεπτά αντί για 5 που θέλω κανονικά (και σκεφτείτε ότι δε μένω δίπλα στο Mall, μένω στο κέντρο του Μαρουσιού)... Ωραία τα κατάφερε ο κύριος Λάτσης: πάσαρε το εμπορικό του κέντρο ως "ολυμπιακό έργο" για να παρακάμψει τις αποφάσεις του ΣτΕ για διακοπή της κατασκευής του και τώρα είναι αδύνατον να διασχίσει κανείς τους μισούς δρόμους της περιοχής, του "δαχτυλιδιού" της Κηφισίας συμπεριλαμβανομένου... Η πρόσβαση στο σταθμό της Νερατζιώτισσας είναι πλέον αδύνατη, αφού οι επισκέπτες του Mall παρκάρουν στα πεζοδρόμια και οι πεζοί κατεβαίνουν στους δρόμους σέρνοντας καροτσάκια, και μέσα σ' όλα αυτά οι "σεκιουριτάδες" διευθετούν την κίνηση (και καλά). Με γεια μας λοιπόν το trendy, in, hot, largest entertainment park in the multiverse, το περιώνυμο "The Mall, Athens" (αλήθεια, μόνο στην Ελλάδα τσιμπάμε με κάτι τέτοιες αμερικανοβλαχιές· αν το έλεγαν "Εμπορικό Κέντρο" κανείς δε θα ασχολείτο μαζί του). Συγγνώμη παίδες, αλλά πραγματικά στεναχωριέμαι και τσαντίζομαι με τα λάθος πράγματα που βλέπω να γίνονται και τα σωστά πράγματα που αυτά που βλέπω να μη γίνονται. What's next? :?

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί μένω πολύ κοντά στο Village Park (που δεν έχει εύκολη πρόσβαση από μετρό, ΗΣΑΠ, προαστιακός και Αττική οδό) και ζω κάτι παρόμοιο καθημερινά.

Δυστυχώς δεν είναι μόνο ότι αντιγράφουμε τις αμερικανοβλαχιές, αλλά τις αντιγράφουμε και στραβά.

Δημοσ.

o Latsis den eixe enimerwthei akomi, oti den exei antikatastathei

stin Ellada i idi yparxousi kykloforia oximatwn, apo mia enaeria typou 5th element

giauto kai ''proxwrise'' i kataskeui tou MALL. Den iksere o anthrwpos,

sygxwreste ton... alliws exei mathei autos o kaimenoulis

Δημοσ.

Οντως γινεται πανικος στο Μαρουσι απο την κυκλοφορια, ας ελπισουμε να ειναι πιο χαλαρα σε λιγο καιρο, που θα μας φυγει η περιεργεια.. Παντως παροτι ειναι οντως τεραστιο, και ομορφο το Mall, εγω επαθα αγοραφοβια! Πολυς κοσμος ρε παιδια, πανικος! Δεν νομιζω τελικα οτι ειναι ωραιος τροπος να περνας την ωρα σου, καλυτερα μια βολτα στο κεντρο για ψωνια, η καπου αλλου.

Γιατι π.χ. να πας στο Multirama η στο Πλαισιο του Mall, και να μην προλαβεις καν να μιλησεις με τον πωλητη, να κανεις μια ωρα να παρκαρεις, και μια ακομα για να φυγεις.. Καλυτερα στο κεντρο, που μπορει να χαλασεις τον ιδιο χρονο, αλλα κανεις ενδιαμεσα και μια βολτα στο δρομο..

Νιωθω μαντρωμενος εκει!

Δημοσ.

Και αν γραψουμε για σινεμα, το Villag-ακι στο Μαρουσι θα ειναι παντα το αγαπημενο μου, νιωθω σαν το σπιτι μου, ενω το εμπορικο κεντρο θα ειναι παντα απροσωπο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...