Προς το περιεχόμενο

6600GT AGP Fan Noise At Start up

jk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω καιρο που προσπαθω να εντοπισω εναν ηχο δυνατο που κανει μολις ανοιγω τον υπολογιστη, τελικα το εντοπισα και ειναι το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων κανει εναν δυνατο θορυβο μεχρι να μπει στα Windows μετα σταματαει, τι να κανω σε αυτη την περιπτωση?

windows XP

Pentium 64 HT

1.00GB Ram

2 Hard Drive 120GB και 200GB

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα πιστεύω είναι στο ότι έχει μαζευτεί πολύ σκόνη στο ανεμιστηράκι. Βγάλε την κάρτα και καθάρισε το ανεμιστηράκι απο τη σκόνη. Πιστεύω ο θόρυβος θα σταματήσει.

Αποκλείεται, η δική μου δεν έχει κλείσει μήνα ακόμη.

Προφανώς πριν να πάρει τον έλεγχο της κάρτας ο ForceWare, το BIOS της της λέει να τρέχει ο ανεμιστήρας σε full speed, άρα δεν το κόβω να μπορούμε να κάνουμε τίποτα εκτός απο BIOS flashing...

Στην αρχη δεν το εκανε ομως πριν εναν μηνα περιπου αρχισε να το κανει και την καρτα την εχω 3 με 4 μηνες περιπου,οτι μπορει να εχει σκονη το εψαξα και εγω και το βρηκα οτι μπορει να ειναι αυτο την καθαρισα λιγο οσο μπορουσα αλλα δεν ειδα βελτιωση :(

Συγκεκριμενα ενας φιλος εχει το ιδιο προβλημα με μια Gigabyte 6600GT. Στο site της Gigabyte βρηκε bios που το διορθωνει αλλα για την 6600 GT Pci Express.

Αρα οντως ειναι κατι που πιθανον μπορει να διοθωθει με editing του bios.

NVIDIA BIOS Editor

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=254

nVidia BIOS Modifier (v3.1)

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1118

paidia..to riva tuner me tous forceware drivers..mporei na katevasei tis strofes tou fan tis VGA sas yparxei enoli..

gia stanbuy .low 3d grafik & high 3d ..opote an de trexei games balte -60% kai i karta ginete athorivi..sta games afiste tin se max dil..100%

fans4uf.jpg

ΑΝΕΜΟS, το RivaTuner δεν έχει φορτώσει καν όταν τα συστήματα bootάρουν... Αφου ξεκινήσει το load των XP δεν υπάρχει πρόβλημα. Με τα προγράμματα του kallileo κατι μπορεί να γίνεται αλλα εγω δεν το ρισκάρω! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...