jk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Εχω καιρο που προσπαθω να εντοπισω εναν ηχο δυνατο που κανει μολις ανοιγω τον υπολογιστη, τελικα το εντοπισα και ειναι το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων κανει εναν δυνατο θορυβο μεχρι να μπει στα Windows μετα σταματαει, τι να κανω σε αυτη την περιπτωση? windows XP Pentium 64 HT 1.00GB Ram 2 Hard Drive 120GB και 200GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Και η 6800 μου το κάνει, δεν νομζίω να μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πάλι καλά που σταματάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask23 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Το πρόβλημα πιστεύω είναι στο ότι έχει μαζευτεί πολύ σκόνη στο ανεμιστηράκι. Βγάλε την κάρτα και καθάρισε το ανεμιστηράκι απο τη σκόνη. Πιστεύω ο θόρυβος θα σταματήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Αποκλείεται, η δική μου δεν έχει κλείσει μήνα ακόμη. Προφανώς πριν να πάρει τον έλεγχο της κάρτας ο ForceWare, το BIOS της της λέει να τρέχει ο ανεμιστήρας σε full speed, άρα δεν το κόβω να μπορούμε να κάνουμε τίποτα εκτός απο BIOS flashing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Στην αρχη δεν το εκανε ομως πριν εναν μηνα περιπου αρχισε να το κανει και την καρτα την εχω 3 με 4 μηνες περιπου,οτι μπορει να εχει σκονη το εψαξα και εγω και το βρηκα οτι μπορει να ειναι αυτο την καθαρισα λιγο οσο μπορουσα αλλα δεν ειδα βελτιωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallileo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Συγκεκριμενα ενας φιλος εχει το ιδιο προβλημα με μια Gigabyte 6600GT. Στο site της Gigabyte βρηκε bios που το διορθωνει αλλα για την 6600 GT Pci Express. Αρα οντως ειναι κατι που πιθανον μπορει να διοθωθει με editing του bios. NVIDIA BIOS Editor http://downloads.guru3d.com/download.php?det=254 nVidia BIOS Modifier (v3.1) http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1118 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 paidia..to riva tuner me tous forceware drivers..mporei na katevasei tis strofes tou fan tis VGA sas yparxei enoli.. gia stanbuy .low 3d grafik & high 3d ..opote an de trexei games balte -60% kai i karta ginete athorivi..sta games afiste tin se max dil..100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 ΑΝΕΜΟS, το RivaTuner δεν έχει φορτώσει καν όταν τα συστήματα bootάρουν... Αφου ξεκινήσει το load των XP δεν υπάρχει πρόβλημα. Με τα προγράμματα του kallileo κατι μπορεί να γίνεται αλλα εγω δεν το ρισκάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Anemos pws ginetai akrivws auto me tis strofes tou fan mesw tou rivatuner giati me endiaferei??? Euxaristw!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.