De@th L0rd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Alla prwth fora vlepw "GT" se radeon einai sigoura swsto to link tou Hardshop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 De@th L0rd,εγώ που έχω Intel Pentium 4 2.53GHz, να πάρω την 6600GT της MSI ή της Asus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 exo enan amd athlon 2800+ mexri tin tetarti logika tha tin exo tha sas po entiposeis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G_Zisis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 εγώ που έχω Intel Pentium 4 2.53GHz, να πάρω την 6600GT της MSI ή της Asus? De@th L0rd,μπορείς να μου απαντήσεις?Εγώ πάντως σε ένα review που είχα σύγκριση Asus vs MSI,η Asus είχε αρκετά καλύτερες επιδόσεις από την MSI.snik,ποια παράγειλες τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 De@th L0rd,μπορείς να μου απαντήσεις?Εγώ πάντως σε ένα review που είχα σύγκριση Asus vs MSI,η Asus είχε αρκετά καλύτερες επιδόσεις από την MSI.snik,ποια παράγειλες τελικά? telika pira tis msi giati sto e-shop den eixane tis asus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.