ekkli Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 εχει κανεις ιδεα που μπορω να το βρω στην ελλαδα? το εχω βρει pixmania κ technixx αλλά ψαχνω μπας κ υπαρχει πουθενα πιο κοντα, μην κανω παραγγελια για 25 ευρα. επισης ψαχνω κ τροπο να το ψαξω στο μπαρμπα-σκρουτζ αλλά δεν εχω καποιο κωδικο ή περιγραφη που να δινει αποτελεσματα....
stefanos_79 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Φίλε μου κι εγώ ενδιαφέρομαι και όπου κι αν ρώτησα δεν είχαν ιδέα η μου έλεγαν να απευθυνθώ στo site της Creative
ekkli Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 στο σάιτ το βρηκαμε, στο ελλαντα δεν το βρισκουμε....
stefanos_79 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 φιλε μου βρήκα αυτο για τσεκαρέ το..http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=38488&ext=skroutz
ekkli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 φιλε μου βρήκα αυτο για τσεκαρέ το..[url']http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=38488&ext=skroutz[/url] μαλλον δεν ειδες καλα το πρωτο ποστ μου, εχω 2 λινκς, ενα απο το technixx κ ενα απο pixmania -μαλιστα ο τιτλος του θεματος ( CREATIVE Zen Micro ενσύρματο τηλεχεριστήριο ) ειναι copy-paste απο techixx το θεμα ειναι αν υπαρχουν ελλαδα, μην πληρωσουμε συνολικα καμια 40αρια ευρα για το χειριστηριο.
stefanos_79 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Θα περάσω μια βόλτα απο το μαγαζί στη Σαλονίκη και αν το έχουν διαθέσιμο θα το χτυπήσω...θα σε ενημερώσω
stefanos_79 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Επανέρχομαι μετά απο καιρό στο θέμα.Το πήρα το wired remote απο το technix.Αν δεν το παραλαβεις απο το μαγαζι με το κουριερ το πακετο σου βγαίνει 41 ευρώ όπως είπες φίλε μου ekkli.Τωρα μερικές εντυπωσεις..ειναι αρκετα μικροσκοπικο το μισό σεδον απο το zen.Τα πληκτρα δεν με ενθουσίασαν και τόσο αν και ανταποκρίνονται πληρως στις λειτουργιες τους.Το remote λειτουργει ακομα και όταν είναι κλειδωμένο το touchpad ενώ το κουμπι lock που έχει πάνω του κλειδώνει μόμο το ρεμοτε και όχι το touchpad του zen.To κουμπι mode είναι μόνο για την εναλλαγή ραδιο-μουσικη και αντιστροφα αν και θα ήθελα να έχει και κάποια επιλογή shufle repeat κατι που αποσιάζει και πρεπει να γίνει απο το zen.Γνώμη μου αν δεν το χρειάζεσαι και πολύ μην το παρεις πολλά λεφτά για το τίποτα. Υγ.εχει ωραιο klip
ekkli Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 μπραβο για την ενημερωση στεφανε κ χρονια πολλα. κατι που δεν εχω ρωτησει εξ αρχης, για ποιο ζεν μιλαμε? το 5άρι ή το 6άρι? εγω εχω αυτο με το 5άρι δισκο, αν φτηνηνει καποτε κ το παρω θα παιζει?
stefanos_79 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχει να κάνει με την χωρητικότητα το συγκεκριμενο remote κανει ακόμα και για το zen vision οπότε μην ανησυχεις.Και εγώ με τον 5αρι δίσκο έχω. ΥΓ.Καλή χρονιά!
stefanos_79 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Και λιγές φωτό απο το remote για να έχεις και μια εικόνα για το ζήτημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.