dim_b Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 ...τι θα θέλατε να έχετε μαζί σας; :roll: Όλοι έχουμε κάποια αγαπημένα τραγούδια, αλλά μπορούμε να τα ακούμε συνέχεια χωρίς να τα βαριόμαστε; Από καιρό ήθελα να κάνω ένα topic γιά να μαζέψουμε τα τραγούδια που μας αρέσουν τόσο πολύ ώστε να μπορούμε να τα ακούμε συνέχεια, και με αφορμή την λίστα με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, συγκέντρωσα και μερικά από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Γιά να το κάνουμε πιό ενδιαφέρον, βάζουμε και τον παράγοντα ερημονήσι, ώστε να ξέρουμε ότι τα τραγούδια που θα διαλέξουμε δεν θα μπορούμε να τα αλλάξουμε αν κάποια στιγμή τα βαρεθούμε. Δεν είναι απαραίτητο να βάλουμε αυτά που θεωρούμε καλύτερα ή τα πιό αγαπημένα μας, αλλά αυτά που νομίζουμε ότι θα μπορούν να μας συντροφεύσουν γιά πάντα. Γιά να μην έχουμε τεράστιες λίστες (αλλά και γιά να δυσκολέψω την επιλογή ), βάζω σαν όριο τη διάρκεια ενός CD δηλαδή τα 80 λεπτά (αν βγει και 1-2 λεπτά παραπάνω δεν χάλασε ο κόσμος, αρκεί το recorder σας να υποστηρίζει overburn ). Θα επανέλθω αύριο με τα δικά μου τραγούδια. Στο μεταξύ αρχίστε να ξεσκονίζετε τις δισκοθήκες σας... ΥΓ. Καλό θα ήταν (αν δεν σας είναι δύσκολο) να βάλετε και κάποιο σύντομο αλλά χαρακτηριστικό sample από κάθε τραγούδι γιά όσους μπορεί να μην τα ξέρουν.
hugelacky Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Mαμάτο τόπικ dim! Θέλει αρκετή σκέψη όμως! Θα επανέλθω όταν ολοκληρώσω το cdάκι μου!
robas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Αν έχουμε mp3 player να κάνουε ένα cd με mp3? :razz:
vsls Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μηπως να καναμε DVD mp3? Βλεπω μας επιασε λιστομανια μετα τα παιχνιδια! Σιγουρα θα το φτιαξω το CDακι! Να βαλω ακομα εναν περιορισμο? Ενα κομματι απο καθε καλλιτεχνη ισως?!
dim_b Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Να βαλω ακομα εναν περιορισμο? Ενα κομματι απο καθε καλλιτεχνη ισως?! Δεν μου αρέσει αυτή η ιδέα. Ήδη έχω 2 τραγούδια από κάποιον που θέλω να τα βάλω οπωσδήποτε, και όταν ολοκληρωθεί το CD ίσως να προκείψουν διπλά και από 1-2 καλλιτέχνες ακόμα
vsls Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μα κ εγω οπως κοιταω τα "υποψηφια" κομματια εχω καποια διπλα απλα θα ηταν ακομα πιο μεγαλη η προκληση να επρεπε να διαλεξεις μονο ενα!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Πολυ καλη ερωτηση αλλα δυσκολη η απαντηση, ειδικα για μενα που τα βαριεμαι πολλα τραγουδια πολυ ευκολα. Μουρχονται καποια στο μυαλο αλλα ολοκληρωμενη απαντηση με βλεπω να δινω σε κανα δυο μερες.
dim_b Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Take your time. Εγώ το σκέφτομαι εδώ και μήνες και δεν έχω αποφασίσει ακόμα Γι'αυτό αποφάσισα να κάνω το topic μήπως και καταλήξω σε 10-15 τραγούδια.
dim_b Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Με αλφαβητική σειρά, ορίστε τα τραγούδια που διάλεξα γιά να πάρω μαζί μου όταν ναυαγήσω (click στο τραγούδι γιά ένα μικρό sample) David Bowie – Life On Mars? [3:50] Jackson Browne - Take It Easy [3:51] Counting Crows – Mr. Jones [4:32] Derek And The Dominos - Layla [7:05] Dire Straits - Sultans Of Swing [5:50] Bob Dylan - Like A Rolling Stone [6:13] Eagles - Hotel California [6:29] Elton John – Mona Lisas And Mad Hatters [4:58] Don McLean - American Pie [8:35] Metallica – Turn The Page [6:06] Van Morrison - Moondance [4:35] Bob Seger & The Silver Bullet Band - Against The Wind [5:32] Simon & Garfunkel – I Am A Rock [2:51] Paul Simon – Kodachrome [3:28] Bruce Springsteen - Thunder Road [4:48] Συνολική διάρκεια: 78:43 Αποφάσισα, όπως πρότεινε ο vsls, να διαλέξω μόνο ένα κομμάτι από κάθε καλλιτέχνη (ο Paul Simon και οι Simon & Garfunkel πιάνονται γιά διαφορετικοί, έτσι; ) και τελικά την πλήρωσε το "Born to Run" που μαζί με το "Thunder Road" είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια του Springsteen. Γιά κάποια άλλα αγαπημένα υπήρχε η επιλογή να τα βάλω σε άλλες εκτελέσεις (το "Take It Easy" από τον δημιουργό του αντί γιά τους Eagles και το "Turn The Page" από τους Metallica σε μιά εκτέλεση που μάλλον τελικά μου αρέσει περισσότερο από την αυθεντική του Bob Seger), ενώ μερικά ακόμα "διπλά" δεν θα χωρούσαν ούτως ή άλλως στο CD, όσο και αν θα ήθελα να τα συμπεριλάβω.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Να εβαζες το edit του American pie να δεις πως θα σου χωρουσαν Απο αυτα δεν εχω ακουσει το 2, το 8, το 14 κ το 15. Θα τα τσεκαρω ομως. Edit: Τελικα το εχω ακουσει το 2 απο τους Eagles. Για τους Counting crows δε θα μιλησω γιατι θα γινω κακος. Παντως μ'αρεσουν ολα τα υπολοιπα, ειδικα το 1 και το 12. Καλο ταξιδι!
dim_b Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Αν είχα βάλει το radio edit του American Pie θα είχα χάσει τη μισή ιστορία του rock Επίσης θα μπορούσα να είχα βάλει και το edit του Layla, αλλά έλα που αυτό που μου αρέει περισσότερο είναι το δεύτερο μισό του κομματιού (τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα να βάλω την έκδοση που υπάρχει στο soundtrack του GoodFellas και είναι μόνο αυτό ) Για τους Counting crows δε θα μιλησω γιατι θα γινω κακος. Να υποψιαστώ ότι δεν σου αρέσει το τραγούδι;
Sanctu82 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Olo ton disko ton Pain Of Salvation - Remedy Lane den ton variemai me tpt!
MariaTs. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Στο μεταξύ προμηθευτείτε και μπόλικες μπαταρίες... ερημονήσι είναι αυτό! Είδατε με τι χαρά απολαμβάνει την μουσική του ο ναυαγός που χρησιμοποιεί τις Toshiba;
tromeros dennis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 εγω θα επερνα το Ipod μου με 20GB γεματο αγαπημενη μου μουσικη =)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.