Μέλας Κύων Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 μέσα από "Ο Υπολογιστής μου"-> δεξι κλικ(Ιδιοτητες)-> καρτέλα "Για προχωρημένους"-> εκκίνηση και αποκατάσταση πατώ "ρυθμίσεις" και από μενού "εκκίνηση συστήματος" πατώντας "επεξεργασία" με βγάζει στο αρχείο ΒΟΟΤ. Η καταχώρηση έχει ως εξής: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP /fastdetect /bootlog Γνωρίζει κάποιος... πως μπορώ να ορίσω επιπλέον μέσα από αυτό το αρχείο το ακριβές σημείο του δίσκου που έχω εγκατεστημένο το SuSE 9.3 ώστε να εμφανίζεται σε κάθε εκκίνηση του υπολογιστή το μενού επιλογής Λ.Σ. windows & Linux; (μέσα από περιβάλλον DOS εννοω..) Σημειωτέον ότι το SusE το έχω σε 2ο σκληρό
or1onas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 An den kanw la8os, me ton boot loader twn windows de mporeis na kaneis load linux os. 8a prepei na egatasthseis linux boot loader (px.grub - den eimai sigouros an paizei k o lilo), o opoios yposthrizei k windows os.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.