Προς το περιεχόμενο

o/c σε MX440?

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή αν ανεβάζω και τα δύο ταυτόχρονα ανά πέντε κάθε φορά μέχρι να μου βγάλει artifacts είναι λάθος?Επίσης,το τεστ του 3DMark τι δείχνει ακριβώς?Είναι πολύ σημαντικό να κάνω τεστ με το 3DMark όταν κάνω o/c?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα κατέβασε το 3dmark 2001, δείχνει πολύ εύκολα artifacts. Τα artifacts δημιουργούνται από υπερχρονισμένη video ram . Μην σε απασχολεί τόσο το engine chip όσο η Vram .

Sorry,αλλά μπορείς να μου πεις τι είναι το καθένα από αυτά γιατί δεν κατάλαβα τπτ :roll:.

Δηλαδή αν ανεβάζω και τα δύο ταυτόχρονα ανά πέντε κάθε φορά μέχρι να μου βγάλει artifacts είναι λάθος?
Μπορείς να μου απαντήσεις και σ' αυτό,γιατί οταν ανεβάζω μόνο το core clock πάει πάνω από 315 ενώ όταν ανεβάζω και core και memory το core πάει μέχρι 310-315.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά τελικά το έφτασα μέχρι 370 core περίπου και 383 memory.Όμως,ενώ στο 3DMark01 δεν μου βγάζει καθόλου artifacts,όταν παίζω World of Warcraft μου βγάζει artifacts (βασικά διάφορα μέρη του παιχνιδιού,πχ το γραδίδι,σχηματίζει τρίγωνα και αναβοσβήνει-αυτό νομίζω ότι είναι το artifract,αν κάνω λάθος ας με διορθόσει κάποιος-)!Τώρα πώς μπορώ να βρω το όριο του core και του memory?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...