Προς το περιεχόμενο

o/c σε MX440?

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους!!Επειδή πρόκειται να πάρω καινούργια κάρτα γραφικών,θέλω να clockάρω λίγο την MX440 μου για να έχω λίγη εμπειρία.Από όσα έχω διαβάσει κατέβασα το RivaTuner και προσπάθησα να κάνω κάτι αλλά χάθηκα.Μπορεί να μου πει κάποιος ακριβώς τα βήματα που κάνουμε για να κάνουμε overclock?Και επειδή γενικά αυτό το πρόγραμμα είναι λίγο πολύπλοκο,μπορώ μήπως να κάνω overclock από τους drivers της κάρτας γραφικών (έχω τους 71.89)?Επίσης πώς μπορώ να δω την θερμοκρασία της κάρτας μου?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων και συγγνώμη για τις πολές ερωτήσεις :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε νομιζω οτι μπορεις με την καρτα αυτη να κανεις o/c με το προγραμμα της Nvidia.Την ιδια καρτα εχει η αδερφη μου και στο μενου δε μου βγαζει την επιλογη overclocking, αν και εχω εγκαταστησει τους τελευταιους drivers.

Φίλε μου σου είμαι πολύ υπόχρεος,μου έχεις απαντήσει τόσες φορές!!

Αφού δεν γίνεται με τους drivers τησ κάρτας μπορεί να μου πει κάποιος ακριβώς τα βήματα για να κάνω o/c με το RivaTuner,γιατί όπως είπα χάθηκα σ' αυτό το πρόγραμμα και φοβάμαι μην κάψω τίποτα.

gia na ginei mesa apo tous drivers tis kartas trexe to parakato reg file

sti sinexeia pigaine stis idiotites tis vga sou kai paixe me to clock frequency settings

edo exei 1 faq gia to riva tuner elpizo na sou einai xrisimo

http://www.guru3d.com/index.php?page=rivatunerfaq

coolbits_forceware.zip

seven77 ευχαριστώ.Τελικά το o/c είναι πολύ πιο εύκολο από τους drivers!Τώρα ξέρετε πού μπορώ να δω την θερμοκρασία της κάρτας?

i sigekrimeni karta logo palaiotitas kai twn xamilwn epidosewn/sixnotitwn tou chipset, den apaitouse se kamia periptosi sensora thermokrasiwn(akoma kai titanium ti4600 pou itan thirio tote den eixe endikseis thermokrasiwn -ektos gainword-).

twra gia na deis tin thermokrasia tis tha prepei na exeis ena panel gia thermokrasies kai afto perilamvanei sinithws sensores gia cpu, vga, ram, hdd

an den kanw lathws ena tetoi panelaki kostizei apo 30eura kai panw kai tha sou proteina aksiopistis eterias (px thermaltake), omws den tha elega oti einai kai oti kalitero na to agoraseis apo tin stigmi pou einai pio akrivo apo tin karta sou!!! :). filika

ΩΧ!!Αν δεν μπορώ να δω την θερμοκρασία της κάρτας τότε έχω μεγάλο ρίσκο γιατί το ανεμιστηράκι δεν λειτουργεί!Πάντως έκανα λίγο o/c.Το core clock απο 250 το πήγα 273 και το memory clock από 333 το πήγα 353.Μόνο που δεν έχω 3DMark για να κάνω test.Πάντως στο PES5 δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Παιδιά,το core clock το έφτασα 290 και το memory clock 373 και στο PES5 η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη,αλλά φοβάμαι να συνεχίσω γιατί δεν έχω κάνει test στο 3DMark.Πειράζει πολύ αυτό λέτε?Λέτε να συνεχίσω κι άλλο?Πάντως στο PES5 δεν μου εμφανίζει κανένα πρόβλημα.

ksereis ti skeftomai....na oti gia toso palia karta einai poli na meineis sta 290/373.....koitta vasika eimai enas anti-overclocker....genikotera einai ligo 'katastasi ''mama'' sta proida pou agorazo. fantazomai exeis did agxos gia to overclocking k se tsitono parapano...an oxi rikse ta ligo!apo tin alli giati denagorazeis mia pio kanouriga agp me ta 30 u-ria tou pael kai tipota psila akoma nomizo tha pareis anasa etsi.

filika

artifacts einai file mou lanthasmenes emfaniseis ton textures pou vlepeis sta games, gia paradeigma to pio klassiko einai to nero na fenetai lefko san xioni, ta fx twn oplwn, decals stous toixous ka, oso gia to pes5 den kserw ti artifacts mporei na sou vgalei, pantos esu oti parakseno deis amesws xamilwne sixnotites

HQ,ήδη έχω αποφασίσει να πάρω καινούργια κάρτα γραφικών και επειδή είναι λίγο παλιά αυτή η κάρτα λέω να πειραματιστώ λίγο στο overclock.Αυτό που με ανυσηχεί περισσότερο είναι ότι το ανεμιστηράκι δεν λειτουργεί κι έτσι μπορεί να καεί πιο γρήγορα.

Παιδιά,μπορείτε να μου πείτε,όταν ανεβάζω το clock frecuency του core και του memory,να ανεβάζω και τα δύο ταυτόχρονα μέχρι να βρω το όριο και των δύο ή πρώτα το ένα μέχρι να βρω το όριό του και μετά το άλλο?Plz βοηθήστε με!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...