Luxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 μερικες φορες οταν μεταφερω φωτογραφιες απο το κινητο στον υπολογιστη, οταν παω να τις ανοιξω με το acd see μου βγαζει σφαλμα και δεν τις ανοιγει. γιατι γινεται αυτο το πραγμα; οριστε και μια εικονα :
alerasta Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Τι απαγορευμένος χαρακτήρας είναι αυτός; (καλό ε?); Ερωτηματικό σε filename; Μη σου πω ότι δε θα μπορείς ούτε να τη σβήσεις...
Luxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 για να μην κανω καινουριο θεμα παραθετω εδω το προβλημα που εχω. δεν μπορω να δω το menu του προγραμματος. με ποιο συνδιασμο κουμπιων εμφανιζεται; και δευτερον, αν υπαρχει επιλογη για να μην διαβαζει καθολου τα βιντεο,τραγουδια,flash. δλδ οταν κανω scroll up/down να μην τα διαβαζει καθολου..
Luxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 ξεχαστηκαμε!! θα σας μαλωσω!! λοιπον πχ τωρα δεινχει το tab με τις εντολες.. απο που μπορω να το αλλαζω αυτο; γιατι οποτε θελει εμφανιζεται..! και η κλασικη ερωτηση.. πως μπορω να κανω το acd see να μην διαβαζει αλλα αρχεια εκτος απο τις εικονες.. πχ εχω σε ενα φακελο εικονες,flash,βιντεο και οταν ανοιγω μια εικονα και κανω scroll up/down για να δω και τις αλλες εικονες, δειχνει και τα βιντεο,flash με αποτελεσμα να αργει παρα πολυ!!
georgemarios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 για την κλασσικη ερωτηση..... view>filters > apply filtering criteria και ασε τσεκαρισμενο μονο το image files
danaos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Από τότε που το πέταξα βρήκα την υγειά μου... Το Elements 4.0 πολύ καλό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.