Προς το περιεχόμενο

Nero 5.5 kai perierga kollhmata

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπον εβαλα σε δυο υπολογιστες το τελευταιο Nero (μεχρι στιγμης 5.5.1.8 ) και παροτι ειναι πολυ καλο οι υπολογιστες δε πανε καλα.<BR>Και οι δυο παρουσιαζουν κολλημα μετα απο restart ακριβως οταν φορτωνονται τα εικονιδια του taskbar (πχ επιλογη γλωσσας, InCD, sound mixer κτλ)<BR>Το περιεργο ειναι οταν ξεκινησει ο υπολ. παει καλα, οταν ομως δωσεις restart ειται manual ειτε μεσω προγραμματος (πχ απο νεα εγκατασταση) κολλαει σχεδον παντα και θελει hot restart.<BR>Ολα αυτα σε Win Me. Το hardware και στις δυο περιπτωσεις ειναι εντελως διαφορετικο και μαλλον δε παιζει και τοσο ρολο.<BR>Η προηγουμενη εκδοση παντως 5.0.x δουλευε αψογα.<BR>Αναφερετε αν εχετε παρομοιο προβλημα.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Tasos:<BR><B>Λοιπον εβαλα σε δυο υπολογιστες το τελευταιο Nero (μεχρι στιγμης 5.5.1.8 ) και παροτι ειναι πολυ καλο οι υπολογιστες δε πανε καλα.<BR>Και οι δυο παρουσιαζουν κολλημα μετα απο restart ακριβως οταν φορτωνονται τα εικονιδια του taskbar (πχ επιλογη γλωσσας, InCD, sound mixer κτλ)<BR>Το περιεργο ειναι οταν ξεκινησει ο υπολ. παει καλα, οταν ομως δωσεις restart ειται manual ειτε μεσω προγραμματος (πχ απο νεα εγκατασταση) κολλαει σχεδον παντα και θελει hot restart.<BR>Ολα αυτα σε Win Me. Το hardware και στις δυο περιπτωσεις ειναι εντελως διαφορετικο και μαλλον δε παιζει και τοσο ρολο.<BR>Η προηγουμενη εκδοση παντως 5.0.x δουλευε αψογα.<BR>Αναφερετε αν εχετε παρομοιο προβλημα.</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Se emena pantos pou ekana update sto hdh yparxon 5.5.0.3 mou doulepse mia xara kai den antimetwpizw provlhmata..Se win98se.. Dokimase na to kaneis entelos uninstall, svhse manually oti den svhstei apo to addremove kai psakse kai sto registry mhpos paremeine tipota kai meta kane ksana install.. Tsekare epishs mhpws exeis kai kana allo programma antigrafhs CD, idios gia to Easy CD Creator pou dhmiourgei problhmata..An kai vasika to NERO fhmizetai gia to oti den ephreazetai apo alla cd recording programs..

Δημοσ.

To nero ehei provlima me kapoio vxd pou egathista kai gi'afto afta ta kolimata. Dokimase na pas sto directory System/IOSUBSYS / kai na vreis afto to arheio (legetai nero95.vxd h kapws etsi) kai na to pas kapou allou.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαγκες το ψαχνω αλλα ειναι μανικι η ιστορια.<BR>Ειδικα στο PC που ειχα το Easy cd Creator εκει ειχε το λιγοτερο προβλημα.<BR>Αν και το Nero 5.5 φαινεται να συνεργαζεται χωρις προβλημα με το EZCDC.<BR>Το τελευταιο αν και υποδεεστερο σε δυνατοτητες δε μου εχει δημιουργησει προβλημα ως τωρα.<BR>Ειδικα οταν φορτωσα και το InCD τοτε γινοταν χαμος.<BR>Ισως φταινε τα millenium, ισως και το tweakui της microsoft που το εχουν και τα δυο pc.<BR>Τιποτε αλλο δε μπορω να σκεφτω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Einai polu spastiko auto to KOLLHMA!!!!<BR>----------------------------------------<P>Epeidh exo kai ego to idio problima kai otan phga na kano install to new nero kai afou to eixa katebasei os demo(oxi update) mou ebgale problima! Den brhke kati ..den thimamai tora.Kai anagkastika na to xrhsimopoihso os update.Ebala dhladh to prohgoumeno kai meta to ekana update.<P>Oraia afou sas dihghthika ola auta pes mou tora file princo pou na metafero to arxeio auto to nero95.vxd?? Na to bgalo apla apo ton fakelo pou brisketai????/<BR>Pou na to pao?<P><<GrOOvyRider>><BR> <A HREF="http://www.GrOOvyZone.net" TARGET=_blank>www.GrOOvyZone.net</A>

Επισκέπτης
Δημοσ.

Paidia ena allo sxetika problima me to nero -den to theoro problima alla isos meionekthma- einai oti otan energopoieis to burn proof tote de mporeis na kaneis simulation sto grapsimo. Dhladh prepei na xalaseis CD me to zori!!!<P><<GrOOvyRider>><BR> <A HREF="http://www.GrOOvyZone.net" TARGET=_blank>www.GrOOvyZone.net</A>

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οσοι γνωστοι μου το εβαλαν μετα απο λιγο το εβγαλαν !<BR>Κολλαγε συνεχεια, ειδικα στα millenium.<BR>Στα 2000 δεν εχω ακουσει για προβλημα.<BR>Εγω παντως δουλευω τωρα το easy cd creator 5 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.<BR>Μου φαινεται οτι ξαναπηρε τα πανω της η adaptec.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by GrOOvyRider:<BR><B>Einai polu spastiko auto to KOLLHMA!!!!</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Απλος να μην ειναι εκει<BR>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...