^^JuNiOr^^ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 αλοχα, έχω μια ταινία σε *.avi και τους υπότιτλους της σε *.srt . θα μετατρέψω την ταινία σε dvd μέσω του Win Avi converter αλλα πώς θα περάσω τους υπότιτλους μέσα στο dvd έτσι ώστε να δω την ταινία μου σε ενα απλο dvd player στην tv??
Monkey D. Luffy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 eixa kanei akrivos to idio pou les kai esy, diladi .avi kai .srt To programma pou eixa xrisimopoihsei tote htan to VirtualDubMod 1.5.10 All Inclusive Apla kalo tha htan prota na deis me to G-Spot akrivos tis rythmiseis pou exei to avi arxeio sou etsi oste na valeis akrivos kai tis idies sto VirtualDubMod gia na vgei to arxeio sou to idio se analysi
cybereddie Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 για να το κάνεις με το winavi χρειάζεσαι το vobsub, απλά το βάζεις να τρέχει και εκείνο δίνει αυτόματα τους υπότιτλους στο winavi , αρκεί να ειναι ο υπότιτλος και το avi στον ιδιο φάκελο και με το ιδιο όνομα. Π.χ. cybereddie.avi και cybereddie.srt
WizeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 The Film Machine φίλε μου... όλα τα κάνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.