takisx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Κατέβασα 2 avi αλλά και ο media player και o divx player αρνείται να τα παίξει. Έχουν κατέβει ολόκληρα, τουλάχιστον ολοκληρώθηκαν από τον bitcomet. Υπάρχει καμιά λύση η απλώς πρόκειται για κατεστραμμένα αρχεία; Ευχαριστώ.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Το πιθανότερο είναι μην έχεις εγκατεστημένους τους codecs που χρειάζονται τα αρχεία.
takisx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 codecs; ξέρουμε κάτι πιο συγκεκριμένο;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Υπάρχουν πακέτα με codecs που μπορείς να κατεβάσεις,όπως υπάρχει και ένα πρόγραμμα που είχε μνημονευθεί σε προηγούμενα ποστ,που κατεβάζει αυτόματα κλπ. Θα σε συμβούλευα αν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, δλδ αν ελάχιστα βίντεο δεν τα βλέπεις,να μην εγκαταστήσεις άλλους codecs.
Monkey D. Luffy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 an thes akou tin symvouli mou K-Lite Mega Codec Pack google it kai ola ta provlimata sou tha lythoun. Paizei to 99% ton tainion akoma kai .OGM, .MKV
cybereddie Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 καλό ειναι να μην βάζεις πακάτα codec , απλά μόνο όσους codec χρειάζεσαι. Με το gspot ανοίγεις το αρχείο σου και βλέπεις εκει μέσα ποιόν codec σου λέει οτι χρειάζεσαι. Τον βρίσκεις από τον googl-ή και εισαι έτοιμος.
cybereddie Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 καλό ειναι να μην βάζεις πακέτα codec , απλά μόνο όσους codec χρειάζεσαι. Με το gspot ανοίγεις το αρχείο σου και βλέπεις εκει μέσα ποιόν codec σου λέει οτι χρειάζεσαι. Τον βρίσκεις από τον googl-ή και εισαι έτοιμος.
takisx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Το gspot το κατέβασα χθες. Δυστυχώς μου λέει ότι και τα δύο δεν είναι avi οπότε... Δεν κατέβασα άλλους codecs. Και μια απορία για τον dvix player -νομίζω 6- δεν υποστηρίζει υπότιτλους σε .srt; Χρειάζεται να ενσωματωθούν στο .avi; Ρωτάω γιατί μου φάνηκε καλύτερος από τον media player. Υπάρχει κανένας player που να υποστηρίζει bookmarks στα avi;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.