Προς το περιεχόμενο

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ Partition ?

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ,εχω στο συστημα μου ενα 74(windowsxp sp2) σατα και εναν 300ari σατα για αποθηκευτικο χορο ,αλλα θελω να κνω στον 300αρι παρτισιον πος ομως προσπαθησα με το partisionmagic αλλα δεν μπορεσα ,υπαρχει καπιος αλλος τροπος παιδια ? η κα νω κατι λαθος στο partitionmagic? και κατι αλλο που βλεπω τωρα διαπιστοσα οτι ο 300αρις ειναι μαστερ και 74αρις που εχω τα xp ειναι slave !! μηπως ειναι λαθος και αν ειναι αλλαζει και πως ?

ευχαριστω

βασιλης

Δημοσ.

Το σωστό είναι, ο δίσκος που έχει το λειτουργικό να τον έχουμε master.

Κάντον master και ξαναπροσπάθησε με το partition magic(καλού κακού κράτα back up)

Δημοσ.

i epilogh master slave ginete me jumper (ena mayro mikrouli plastiko) pou benei

se 1 apo tis thesoules me tis akides pou exei o diskos,me liga logia

prepei na anikseis to kouti,meta tha to breis afou sxedon oloi oi diskoi exoun sxediagramma. Epishs mporei na ginei an balis sosta ta kalodia diladi to master sto master kai to slave sto slave afhnontas to disko xoris jumper oste na ginei "cable select"

sou sinisto tin proth lysh omos,ine aploustath.Ousiastika ena jumperaki tha balis ston enan disko.O allos meta tha ine aytomata etimos..

Δημοσ.

αν διαβασα σωστα και οι 2 ειναι SATA και οι SATA δεν εχουν jumper, αρα μαλλον εχεις συνδεσει τον 300αρι στη κυρια συνδεση και τον 74αρι στη δευτερευουσα ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...