Icecut Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν παιδιά έχω το wireless multimedia keyboard 1.1 kai to standard wireless optical mouse.Τα πήρα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ πρίν απο λίγεσ μέρες.Από την πρώτη κιόλας φορά που δοκίμασα να τα λειτουργήσω κολλάγανε τόσο το πληκτρολόγιο όσο και το mouse.Όταν λέω κολλάνε,πχ ενω πατάω μια φορα το π,μου το βγάζει 20 και για το ποντίκι,ενω κάνε κύκλους στην επιφάνεια εργασίας όταν κάνω ενα κλίκ κολλάει εκει και δε κουνιέται.Το θέμα είναι οτι το πήγα πίσω μου το αλλάξανε και μου κάνει και το καινούριο το ίδιο ακριβώς πράγμα.Είναι δυνατόν και το 2ο να είχε το ίδιο πρόβλημα?Μηπως είναι κάτι που δε κάνω σωστά εγω?Αν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει γιατι εχω εκνευριστεί.Ευχαριστω
kabouras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 afta ta asirmata mallon den einai akoma idietaira ekseligmena.. kai mena mou kanei provlimata logitech podiki pou eixe 60 evro!!! an einai dinaton.. ipothetw oti einai thema paremvolwn apo alles siskeves
Icecut Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Re gmt den exw alles syskeues,ti mporei na to ephreazei dhladh?Yparxei periptwsh na ftaiei kai to asyrmato thlefwno?Se th syxnothtes douleuoune?De mporw na katalavw...telos pantwn,an kapoios eixe to idio provlhma kai ekane kati kai ly8hke as pei tpt..
Tenshi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Κοίταξε κάτω απο το ποντίκι ή στην ασύρματη βάση αν υπάρχει κάποιος διακόπτης.Απ όσο ξέρω οι πιο πολλές ασύρματες συσκευές δουλεύουν σε 2 ή περισσότερες συχνότητες-μπάντες για να αποφεύγονται οι παρεμβολές με άλλες συσκευές (ή να περιορίζονται όσο αυτό είναι δυνατό)
Icecut Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Exei ena koumpaki connect,to exw dokimasei hdh apeires fores,twra kapws exei strwsei,mh to matiasw.Pantws gamw to kerato mou,an vrw eukairia 8a parw kanena fthno ensyrmato desktop set!
S2Katana Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Eγω ειχα τρελο προβλημα με παρεμβολες απο το ασυρματο τηλεφωνο!ΕΛΕΟΣ δηλαδη.Πηρα ποντικι logitech MX1000 και ησυχασα!
sugoruyo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 vasika to klassiko wireless/cordless ktl einai kati pou prepei na apofeugetai (xrisimopoiei RF -emena mou ekane paremvoles se radiofwno) kalytera bluetooth. akrivotero alla oti plirwneis perneis exw diapistwsei oti se merika pramata an pas gia ftino vgaineis na plirwneis kai ena akrivo ligo argotera kai na exeis kanei kai ta nevra sou kourelia
S2Katana Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Με τη μεγαλη διαφορα οτι 99% το συνειδητοποιεις μετα την αγορα του ''φτηνιαρικου'' ,αν βεβαια μπορουμε να πουμε πως τα 60 ευρω για το συγκεκριμενο set της M$ ειναι φτηνα...
Icecut Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 H plaka h megalh einai oti to phga sto plaisio gia 2h fora,to neo set pou mou dwkane kai ekei douleue mia xara!Epomenws to symperasma einai oti mallon kati prepei na kanei paremvoles sto set.Tespa,an de to spasw telika isws kai na th vrw thn akrh...
silv_fing Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Δόκίμασε να βάλεις άλλο ποντίκι και πλήκτρολόγιο και δες αν δουλεύει??? Μάλλον θα φταίει η μήτρικη. Πάντως σε μένα αυτό ήταν το πρόβλημα. Όταν δοκίμασα να το βάλω στο άλλο μου PC δούλευε κανονικά. Μήπως αναβοσβήνουν τα τρία λαμπάκια της συσκευής που συνδέεις στον υπολογιστή??? Εμένα πάντως έτσι έκανε.
xalara87 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 telika Icecut ti ekanes? emena tora teleutea mou xoun spasi ta neura idika otan ine na grapso kati.......na to dialiso!! bgenoun ta idia polles fores....ktlp sigoura den ftei i mitriki ipopsiazome oti ftei o dektis...... to kako ine oti to xo 2 mines kai torea emfanistike to problima ELEOS :::INE TO SET MICROSOFT WIRLESS OPTICAL DESCTOP 1000
kage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 dokimaste new mpataries...an peftei h bataria malakizontai.(συνηθως στα τελευταια τις μπαταριας το laser αναβοσβηνει. +ελπιζω να μην ειναι πολυ μακρυα ο πομπος απο τα υπολοιπα. δεν εχω παρομοια προβληματα αλλα με το ποντικι κ τις μπαταριες εχω προβλημα γιατι απ οτι καταλαβα μερικες μπαταριες ειναι πιο μεγαλες απο τις αλλες κ ειναι οκ,αν βαλω αλλες κουνιουνται κ δεν δουλευει μεχρι να βαλω κανα χαρτακι για να πιεζω τις μπαταριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.