Προς το περιεχόμενο

usb 1.1 kai usb 2.0....Erwthsh

SirD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Erwthsh : Ti prepei na kanei kapoios, to pc tou opoiou exei usb 1.1 gia na apokthsei usb 2.0? (pera apo to na petaksei th mhtrikh kai na kanei anabathmish). Euxaristw ek twn proterwn....

Δημοσ.

Με 15? αγοράζεις μια καρτούλα PCI με 4 θύρες USB 2.0 συν μια επιπλέον που "κοιτά" μέσα στο κουτί. Έχω αγοράσει κι εγώ και με έχει διευκολύνει απίστευτα στο παλιό μου PC.

Δημοσ.

Epeidh exo agorasei thn antistoixh pci karta pci gia usb2 kathos to mob. den exei exo ena problhma. Oi thyres anagnorizontai kanonika os usb2 alla otan pao na peraso tis fotografies apo thn pshfiakh mou fotografikh h syndesh xanetai. Ti mporei na ftaiei??? Exo prospathisei kai me allagh drivers alla den eida diafora!

Δημοσ.
Epeidh exo agorasei thn antistoixh pci karta pci gia usb2 kathos to mob. den exei exo ena problhma. Oi thyres anagnorizontai kanonika os usb2 alla otan pao na peraso tis fotografies apo thn pshfiakh mou fotografikh h syndesh xanetai. Ti mporei na ftaiei??? Exo prospathisei kai me allagh drivers alla den eida diafora!

Όταν αναφέρεις πρόβλημα καλό είναι να λες και λεπτομέρειες (αφού θα σε ρωτήσουμε) πχ λειτουργικό

Δοκίμασες να την καρφώσεις σε άλλη θέση;

Δημοσ.

Αν η εγκατάσταση του λειτουργικού σου δεν έχει πρόβλημα, τότε φταίει η κάρτα.

Μπορείς να τη δοκιμάσεις και σε άλλο υπολογιστή για να βεβαιωθείς αν χάνεται η σύνδεση

Δημοσ.

Η κάρτα με chip της Via είχε πρόβλημα ασυμβατότητας με τον δικό μου υπολογιστή μέχρι που έβαλα κάρτα με chip της Nec και δουλεύει μέχρι τώρα κανονικά.

Δημοσ.

Πάντως και εγώ που αγόρασα κάποτε controller είχε τσιπάκι NEC και δεν είχα πρόβλημα.

Ήταν η CHRONOS από το Πλαίσιο

Δημοσ.
Giati sto site tou Plaisio anaferei oti to proion einai diathesimo meta apo paraggelia.

Το έχω δει, ΟΚ πάρε ένα τηλέφωνο και ζήτα τη συγκεκριμένη κάρτα

Δημοσ.

Παιδια και εγώ έχω προβλημα με μια καρτα Sunix με chip VIA απο πλαισιο.Το δοκιμασα σε όλες τις διαθεσιμες pci και παλι τα ίδια...μουφα!!!!!

Η mobo μου είναι μια Gigabyte με chip SiS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...