Προς το περιεχόμενο

Bluesky DV 855 35 Euro Είναι καλό;

sgouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας μάγκες

Ο Μαρινόπουλος έχει ένα DVD Bluesky DV855 μόνο 35 ευρώ

Δέν έχει οπτική έξοδο για ήχο (σκοπεύω να το συνδέσω με ενισχυτή για DTS) αλλά έχει coaxial οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα

Επίσης έχει scart αλλά πουθενά δεν αναφέρει αν βγάζει video σε RGB (η LCD μου δέχεται μόνο RGB και όχι component οπότε δεν θέλω να την πατήσω)

Μήπως έχει κανένας αγοράσει αυτό το μοντέλο να μου πεί την άποψή του;

Thanks

Δημοσ.

Καταρχην καλως ηλθες στο Insomnia

Τωρα δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις απο εικονα/ηχο και τι περιμενεις να σου δωσει το Bluesky, αλλα αφου εχεις LCD γιατι δεν δινεις 100 ευρω να παρεις κανενα Pioneer ή Philips? Τα players γενικα εχουν ξεφτιλιστει απο τιμες, αλλα αυτα τα τσαου-μιου των 30-40 ευρω ειναι για δευτερο-τριτο player σε 14" τηλεοραση...

Εγω παντως την εχω πατησει δυο φορες με τετοια, ενα Yamada που επαιξε τρεις ταινιες και μετα παπαλα (και τρεχα-γυρευε μετά αντικατασταση απο τον καθε Μαρινοπουλο) και ενα αλλο Silver ή κατι τετοιο που δεν επαιζε αναμορφικα DVD σε 16:9 mode με καμμια δυναμη (παροτι ελεγε οτι το υποστηριζε και ειχε και ρυθμιση στο menu).

Φιλικη συμβουλη: Μην μπλεξεις...

Δημοσ.

Ε δεν το πιστεύω!!!! Μου φαίνεται αδιανόητο να πηγαίνει κάποιος να αγοράζει μια LCD TV, να έχει ενισχυτή DTS και να σκέφτεται αργότερα να αξιοποιήσει αυτά που αγόρασε με ένα DVD της ξεφτίλας! Μα είναι δυνατόν να συμβαδίζουν αυτά;

Βρε καλέ μου άνθρωπε, τα 50? επιπλέον σου λείπουν; Με 100? παίρνεις ένα αξιοπρεπέστατο DVD σε όποια επώνυμη μάρκα προτιμάς και μάλιστα με όλα τα κομφόρ: Οπτικές εξόδους, progressive scan, DivX κτλ και εγγύηση που είσαι σίγουρος οτι αν κάτσει κάτι στραβά θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και δεν θα είναι μόνο στα χαρτιά.

Τα λέω αυτά, γιατί βλέπω πως το DVDάκι αυτό θα είναι το κυρίως player σου, ενώ αυτά προορίζοντε(; ) μόνο για 3ο και μετά player σε ένα σπίτι.

Δημοσ.

παιδια ειχα αγορασει ενα τετοιο dvd πριν απο 2 χρονια στα careffour , το εχα για δευτερο οπως ειπε ο παραπανω φιλος, δουλεψε ελαχιστα (μονο mp3 οχι ταινιες) και τωρα ουτε καν ανοιγει !!!!!!

φιλαρακι μια φιλικη προταση : ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ !!!!

προσωπικα ειμαι απο αυτους που την εχουν ..... πατησει !!!!!!!!

αλλα απο την αλλη με 35 ευρω δεν παιρνεις σχεδον τιποτα

η αποφαση δικη σου !!!!!!

Δημοσ.

Έτσι είναι φιλαράκι,όπως τα λένε οι προηγούμενοι από μένα.Κρίμα είναι να χαλάσεις την αίσθηση του home cinema σου με bluesky κτλ.Εγώ έχω ένα sony μηχάνημα γύρω στα 6 χρόνια και ένα Xoro Mpeg4 player 1 χρονου παλιό που το πήρα μόνο για να κοιτάω κανένα έργο σε nero digital.Αλλά όταν πρόκειται για DνD καμία σχέση το Sony με το Xoro.Πάνε πάρε ένα επώνυμο και δεν θα το μετανιώσεις.Και όσο για οπτική ή coaxial μην σε απασχολεί την ίδια ποιότητα έχουν

Δημοσ.

an kai egw exw ena bluesky to opoio to exw kanena xrono kai den exei pathei tipota parolo pou blepw sinexeia tainies kalytrera na pas na pareis kamia kali marka me 100euro kai pare kai ena bluesky na to pairneis stis diakopes mazi sou kai na les sta @@ an pathei tipota!!

Δημοσ.

Eimai katoxos enos apo ta prwta Bluesky DVD.

1)DVDs pou den ta paizei to Sony toy saloniou to Bluesky ta paizei aviasta.

2)To Sony kanei progressive scan,to Blueskky oxi.Diafora sto 2fast2furius den eida.

Egw 8a paw na parw ena apo ta C@®®efou® kai ena apo to Σκλ@venith me 39?

pou apo oti eida paizei kai DivX.To ena gia dwro kai to allo gia to xwrio.

@Sorath: Be more specific...

Δημοσ.

Αρκετες μη επώνυμες φίρμες DVD players ,έχουν εσωτερικά μέρη Philips ή Toshiba (από ότι έχω δει) ,αλλά παλαιότερης τεχνολογίας.

Ομως λόγω του ότι κατασκευάζονται σε διαφορα εργοστάσια , αυτα διαφέρουν από παρτίδα σε παρτίδα ακόμα και αν φαινομενικά είναι ίδιο μοντέλο ,μπορεί το ένα να είναι άψογο Philips και το άλλο "Τσιου μίου" και να διερωτάται κανείς, γιατί τέτοιες διαφορές (αφού δεν υπάρχει συνήθως υποστήριξη,παρά απλά αλλαγή )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...