Προς το περιεχόμενο

Κingstone έστηλα veritech μου γύρησαν

aGka8l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:? Γεια χαρά , στις 1/06/05 εστηλα μια μνημη kingstone 128mb / 266 για αντικατάσταση , δεν το εκανα επειδη ηταν αμεση αναγκη για την μνημη αλλα επειδή είλπιζα πως θα μου γύριζαν 256/400 σημερα λοιπον μετα απο τοσο καιρο ήρθε η μνημη και οχι μονο 256/400 ειναι αλλα ειναι 128 /266 με την διαφορα οτι δεν ειναι kingstone αλλα veritech , τετοια μαρκα εγώ δεν έχω ξανακούσει , απο τι ξέρω η μνημη πηγε στην οκταβιτ , γινεται αυτο ρε παιδια να μου στήλουν άλλη μαρκα?Στο αφεντικο του μαγαζιού π το ειπα μου κανεί σιγά το πραγμα μου ηθελες να σου βρουν και κινγστον 128/266?Απο τι μου πε και αυτή εχει λαιφ ταιμ εγγυηση αλλα απο τι βλέπω πάνω της δεν λέει τπτ!τι γινεται ρε παιδια? :?

Δημοσ.

1.Να υποθεσω πως ειχε χαλασει η μνημη?

2.Συνηθως αν προκειται για προιον που ειχες παρει πολυ παλια υποτιθεται οτι σου στελνουν κατι αντιστοιχης τιμης με εκεινη που ειχε το προιον σου οταν το αγορασες, δλδ εδωσες πχ 40 ευρω για 128, τωρα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα σου εστελναν no name 256.Βεβαια καθε φορα που δεν υπαρχει ακριβως το προιον που εδωσες για αντικατασταση(βασει εγγυησης) και στο αντικαθιστουν με αλλο ασχετου τιμης-μαρκας-χαρακτηριστικων οφειλει ο καταστηματαρχης στον οποιο το αφησες για αντικατασταση να σε ενημερωσει προτου προβει σε αυτην καθως δεν ειναι ακριβως ιδιο με το προιον που εδωσες γαι αντικατασταση.

3.Απο τη στιγμη που αποδεκτηκες το αντικατεστημενο βασει εγγυησης προιον λογιζεται σαν να εισαι καθολα συμφωνος με αυτη και αρα λυπαμαι αλλα θα μεινεις με το χαλι Veritech...

Δημοσ.

Ego pali leo pos sou axize mias kai tin girises gia na pareis piso mia 256....

Y.Γ. Topikistis einai aftos pou nomizei pos i poli tou einai to kentro tou kosmou kai thavoun olous osous einai apo allo meros alla tous theloun gia gamprous gia tis kores tous!

Δημοσ.
e ti na kanw?meta apo 5.5 mines pali kala pou ir8e.Ti na pw den xserw

Δλδ εκανε 5μιση μηνες να σου ερθει απο τη στιγμη που το εδωσες για αντικατασταση?Απο καποιο online shop με εδρα την Αλασκα το παρηγγειλες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...