telegamesvg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Eμεινε μονο μια εβδομαδα μεχρι την στιγμη που θα ξεκινησει η διαθεση του πολυαναμενομενου XBOX 360 στην Ευρωπη και φυσικα στην χωρα μας Με αφορμή λοιπόν και την χθεσινη (πολυ φτωχή, αλλα απο το τιποτα !!) εκδηλωση για την επικειμενη ελευση του xboχ 360,θα ήθελα να θεσω τα εξης ερώτηματα ... 1) Μετα απο οσα εχου δει τα ματακια σας και ακουσαν τα αυτια σας, ειστε πλέον αποφασιμένοι να αγορασετε το XBOX 360 την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του ? Αν ναι με ποια παιχνιδια ?? 2)Αν οχι ...γιατι παρακαλω ???
overclocker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Οχι, θα περιμένω να κυκλοφορίσει και το PS3, να δουμε ποιο θα έχει καλύτερη υποστήριξη, να δούμε τα παιχνίδια που θα έχουν, να πέσουν οι τιμές και να ξεκλειδώσουν!
panther_512 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Οχι, θα περιμένω να κυκλοφορίσει και το PS3, να δουμε ποιο θα έχει καλύτερη υποστήριξη, να δούμε τα παιχνίδια που θα έχουν, να πέσουν οι τιμές και να ξεκλειδώσουν! Συμφωνώ κι επαυξάνω. Το XBOX360 δεν κατάφερε ακόμα να με ενθουσιάσει. Τα παιχνίδια αν κι έχουν ωραία γραφικά δεν θα μου προσφέρουν τις εμπειρίες που θέλω να ζήσω σε ένα παιχνίδι. Μόνο το Revo με ενθουσίασε, χωρίς να έχω δεί ούτε μία screenshot από παιχνίδι. Θα περιμένω να κυκλοφορήσουν και οι 3 κονσόλες. Επίσης, είναι γνωστό ότι η πρώτη φουρνιά σε κονσόλες πάντα έχει τεχνικά προβλήματα.
xrest Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 egw tha to parw k as min me exei enthousiasei mia.apla thelw mia nea konsola mexri na parw to ps3 epitelous.tote tha pwlithei mallon to 360
telegamesvg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μεχρι στιγμης απ'οτι φαινεται το Xbox 360 δεν τυχαινει και της θερμοτερης υποδοχης απο τους Έλληνες gamers .....!!
chill Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Συμφωνώ και επαυξάνω με overclocker. Αν δεν σπάσει μια κονσόλα δεν έχει νόημα αγοράς, διότι με 60-70 ευρώ/παιχνίδι πόσα παιχνίδια να παίξει κανείς. Πάντως αν η αγορά δεν το υποδεχτεί θετικά..............το σπάσιμο ποντάρω πως θα έρθει σύντομα.
deus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 εγω θα το πάρω απο multirama μίλησα ήδη στο τηλέφωνο με το κατάστημα και μου επιβεβαίωσε ότι θα το έχει παρασκευή. 1 λόγος για το xbox360 απλά το κορυφαίο NBA2K6 το ΝΒΑ2Κ ήταν ο λόγος που αγόρασα το Dreamcast μαζί με το soulCalibur βέβαια. Τώρα το NBA 2K6 και το Oblivion ειναι αρκετά για να το αγοράσεις στα 400?
stehellas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 re paidia thn pempth pou mas perase to poulage kanonika o mega kotsovolos sto the mall kathos kai sto carrefour !!!
MariaTs. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Συμβουλή από μια μεγαλύτερη σας και παθούσα: Μην τρέξετε να κάνετε την αγορά της οποιαδήποτε νέας κονσόλας. Οι τιμές πώλησεις θα είναι διπλάσιες σε σχέση με αυτές που θα είναι μερικούς μήνες μετά! Κάνατε τόσο καιρό υπομονή κάντε λίγο ακόμη... :wink: :grin: Εγώ την πάτησα με την αγορά του ps2. Το πλήρωσα στην διπλάσια τιμή με αυτή που διατίθεται σήμερα. Και φυσικά, το μετάνοιωσα... Πιάστηκα κορόιδο! :?
gherudos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 egw to ps2 to agorasa thn 1h mera kukloforias tou me 580? den me peirakse katholou omws dioti eimai fan tou selofan :)
avenger Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ο Παπασωτηρίου το έχει ως "προσωρινά εξαντλημένο" και αναφέρει νέα παραλαβή στις 15/12/2005.. http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1470255&prid=724608 Τόσες πολλές δηλ είναι οι προπαραγγελίες?
telegamesvg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 re paidia thn pempth pou mas perase to poulage kanonika o mega kotsovolos sto the mall kathos kai sto carrefour !!! Καλοοοοο....!!! χεχεχε
telegamesvg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δεν θα ανοιξει κανενα μαγαζι τα μεσανυχτα της Πεμπτης ???
NeTeD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Τα κουτιά στα μαγαζιά του The Mall, στον Κωτσόβωλο και στον Παπασωτηρίου ήταν άδεια, ήμουν κι εγώ εκεί Τα κιόσκια επίσης με τα 360 δεν ήταν playable, δείχναν μόνο ένα replay. (μάλλον ήταν τα κιόσκια που είχαν στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην έκθεση) 2 μέρες ακόμα
polaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Συμβουλή από μια μεγαλύτερη σας και παθούσα: Μην τρέξετε να κάνετε την αγορά της οποιαδήποτε νέας κονσόλας. Οι τιμές πώλησεις θα είναι διπλάσιες σε σχέση με αυτές που θα είναι μερικούς μήνες μετά! Κάνατε τόσο καιρό υπομονή κάντε λίγο ακόμη... :wink: :grin: Εγώ την πάτησα με την αγορά του ps2. Το πλήρωσα στην διπλάσια τιμή με αυτή που διατίθεται σήμερα. Και φυσικά' date=' το μετάνοιωσα... Πιάστηκα κορόιδο! :?[/quote'] E καλά... και αν ψάξεις να βρεις τώρα ενα Playstation 1 θα το βρεις στα 50 ευρω, όταν βγήκε έκανε 300,000 δρχ.... Σημασία έχει ότι εσύ έπαιζες 3 χρόνια πριν από αυτόν που θα το πάρει τώρα στη μισή τιμή (που στην πραγματικοτητα είναι το 1/3 της τιμής αν δεν κάνω λάθος!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.