psycho_dreams Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά αντιμετωπίζω και εγω πρόβλημα με τα win xp home τα οποία δεν τα χω γνήσια! Λοιπόν δείτε πως εχουν τα πράγματα: Αρχικά εχω στο pc win και linux(suse 9.3). Λοιπόν κατεβασα 1 crack το οποίο ενεργοποιεί τα win,εκανα την εγκαταστασι του κανονικά αλλά η αντιστροφη μετρηση ελειξε χθες! Με αποτελεσμα να κλειδώσουν τα win.Μου λέει να τα ενεργοποιήσω παταω ναι και μετα που εμφανίζει μια καρτέλα και μου λέει οτι ειναι ήδη ενεργοποιημένα οπότε παταω οk και με αποσυνδέει με αποτέλεσμα να μη μπορω να μπω! Επειδή όμως έχω και linux πατάω κατα την εναρξη του pc f8 για να μπω σε safe mode αλλά μου λέει απο που θέλω να μου κάνει boot διαλέγω και μου φορτώνει τα linux επειδή είναι default λειτουργικό! Μπορώ να κάνω τπτ για να ξεκλειδωσω τα win μεσα από τα linux?? Καμμιά ιδέα κανεις?Ελπίζω να υπαρχει τροπος να γλιτώσω το format.... Υ.Γ Sorry για το μεγεθος του post.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Ζητάς κάτι το οποίο είναι παράνομο (είτε το κάνεις μέσω windows, είτε μέσω linux). Σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ (τους οποίους ελπίζω να έχεις διαβάσει), το παρόν κλειδώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.