LumosMaxima Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 poromene Με το συμπάθειο αλλά λες βλακείς.Είναι δυνατόν να μην σου θυμίζει James Bond η υπόθεση της ταινίας όταν αποτελεί το πρωτότυπο του δημιουργού.Έλεος.Αν δεν σ'άρεσε κάτι άλλο ναι αλλά όχι και αυτό...Ήμαρτον
getty Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 +1 LL_NEO Ωραία ταινία δράσης αλλά καμμία σχέση με τον James Βond όπως τον έχουμε συνηθίσει. Με τέτοια φάτσα ο τύπος είναι μόνο για να σκοτώνει, δεν έχει αυτή την άνεση, αριστοκρατία ελαφρότητα που χαρακτηρίζει τον James Bond. Μπορεί να είναι πιό ρεαλιστικό αλλά διαφορετικό απ΄ότι μας έχει συνηθίσει η ιστορία. Ο Daniel Craig μου φάνηκε πολύ "λίγος" για να φέρει τέτοια αλλαγή στον τρόπο παιξίματος/στυλ και σε ότι είχαμε συνηθίσει ως James Bond μέχρι σήμερα. Δυστυχώς έχει συμβόλαιο για 2-3 ταινίες bond ακόμη! Το επόμενο; http://www.us.imdb.com/title/tt0830515/ @poromenos η γυναίκα τελικά δεν ήταν τόσο προδότρα, στο τέλος αν πρόσεξες την Μ λέει το έκανε για να μην τους σκοτώσουν... βέβαια αψυχολόγητη η ενέργειά της να πετάξει το κλειδί του ασανσέρ...
BLISS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δυστυχώς έχει συμβόλαιο για 2-3 ταινίες bond ακόμη!... 00 = Vivere Pericolosamente... ...shit happens... ...u never know... :twisted:
klog Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 +1 LL_NEO Ωραία ταινία δράσης αλλά καμμία σχέση με τον James Βond όπως τον έχουμε συνηθίσει. Με τέτοια φάτσα ο τύπος είναι μόνο για να σκοτώνει, δεν έχει αυτή την άνεση, αριστοκρατία ελαφρότητα που χαρακτηρίζει τον James Bond. Μπορεί να είναι πιό ρεαλιστικό αλλά διαφορετικό απ΄ότι μας έχει συνηθίσει η ιστορία. Ο Daniel Craig μου φάνηκε πολύ "λίγος" για να φέρει τέτοια αλλαγή στον τρόπο παιξίματος/στυλ και σε ότι είχαμε συνηθίσει ως James Bond μέχρι σήμερα. Δυστυχώς έχει συμβόλαιο για 2-3 ταινίες bond ακόμη! Πάντως δε ήταν και τόσο χάλια όσο μας είχαν ζαλίσει τόσο καιρό. Ίσα ίσα που θα έλεγα πως ίσως έιναι και ο ποιό αθλητικός απ' όλους και αυτός που έτρεξε ποιο πολύ. Νόμίζω πως ήταν σαφώς ποιο ρεαλιστικός και ανθρώπινος απο ποτέ.Μην ξεχνάμε πως ουσιαστικά είναι ο πρόλογος μιας ιστορίας που μετέπειτα έχτισε τον θρύλο του Bond. Χωρίς να έιμαι κριτικός κινηματογράφου πιστέυω πως ήταν μια χαρά. Υ.Γ Άκου κεί αδέρφι απο το Λάνγκλει........
Icecut Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μόλις γύρισα και έγώ απο την ταινία,και μπορώ να πώ ότι απο τη σειρά των 007 ήτανε η 3 χειρότερη που εχω δεί!Ο τύπος είναι εντελώς χοντροκομμένος και ουδεμία σχέση έχει με Bond,σαν ταινία δράσης καλή αλλα για αυτό που χαρακτηρίζει τον τίτλο της σχεδόν απογοήτευση!Για τις δε γυναίκες,τι να πείς...χωρίς σχόλια!
poromenos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 poromene Με το συμπάθειο αλλά λες βλακείς.Είναι δυνατόν να μην σου θυμίζει James Bond η υπόθεση της ταινίας όταν αποτελεί το πρωτότυπο του δημιουργού.Έλεος.Αν δεν σ'άρεσε κάτι άλλο ναι αλλά όχι και αυτό...Ήμαρτον File thn prosopikh mou apopsh panw sthn tainia eksefrasa,dn eimai kritikos kinimatografou,eipa pws mou fanike apo tin dikia mou plevra an exeis diaforetikh apopsh na thn ekfrazeis ligo pio ipia kai na thn stirizeis me perisotera epixirimata
LumosMaxima Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 re file den to eipa gia na malwsoyme kiolas.aplws den kollaei ayto poy les...ayto h8ela na pw
steve62742 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 paidia mipos exete vrei tpt ipotitlous?katevazo tin ekdosi telesync pucca...ama vrite tipota pite to kai edo
tromb1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ θα ήθελα υπότιτλους.... Έχω βρει τους Αγγλικούς, αλλά Ελληνικούς ακόμα.... Είναι δύο μέρη περί το 1,5 GB η παραπάνω version !
PlaStiK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Εμένα μου άρεσε μόνο η σκηνή της καταδίωξης στην αρχή που σκαρφαλώνουν σε γερανούς και διάφορα άλλα απίστευτα (μου θύμισε το yamakasi), κατα τ'άλλα το βρήκα μάλλον βαρετό έργο, κρατάει μισή ώρα παραπάνω απ'ότι του αξίζει. Ο κακός τραπεζίτης είναι ίδιος ο Mika Hakkinen στο μελαχροινό του, καλά που ήταν κι αυτός και λέγαμε formula1 jokes καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας με την παρέα μου.
antreas18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Polu kalh tainia.Ontos diaforetikos tupos James Bond autos,se allous arese se allous oxi.Ton bazw 3o me proto ton koneri kai 2o ton brosnan.Polu kales skines drasis,xwris treles upervoles kai arketa kalo senario.To mono pou de mou arese itan i epilogi ton gunaikwn.Sta + tis tainias to gegonos oti o daniel craig de prospathise na antigrapsei kanenan apo tous proigoumenous "bond",prosthetontas sti tainia ena diko tou tono o opoios armoze apolita sto xaraktira tou 007.
JiKL Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ηταν καλη ταινιουλα, μου αρεσε αρκετα και σε κανενα σημειο δεν βαρεθηκα τοσο ωστε να δω το ρολοι μου παρα μονο οταν τελιωσε ...(και ειχα παει και βραδυνη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.