Em_Zed Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ πιστεύω ότι όπου έχει γίνει κάτι τέτοιο - τα πιγκουϊνάκια να ξεπεράσουν τον κρεγκ - ίσως να οφείλεται στο ότι πρόκειται για μια παιδική κατά βάση ταινία η οποία προσελκύει πιο εύκολα το κοινό-παιδάκια. Και αν θέλετε να το πάμε και πιο μακριά, ας σκεφτούμε ότι τα παιδάκια ίσως τα πηγαίνουν οι γονείς τους σινεμά επομένως κόβουν και αυτοί εισιτήριο, άρα εκεί που θα κοβόταν 1 εισιτήριο τώρα κόβονται 2 ή και περισσότερα. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία επειδή μια ταινία ξεπερνάει εισπρακτικά μία άλλη. Επειδή είναι ο Βοnd vs the pinguins? Ε, και; Δηλαδή αν ήταν ένα δοκίμιο αφιέρωμα στην ζωή και το έργο του Λόρκα δεν θα πείραζε; Γιατί έχουν κολλήσει όλοι στους πιγκουίνους, δε μπορώ να καταλάβω...
green_beret Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ολο ακουω οτι τα πιγκουινακια περασαν τον Bond αλλα δεν εχω ακουσει ουτε μια κριτικη για την ταινια...
BLISS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ολο ακουω οτι τα πιγκουινακια περασαν τον Bond αλλα δεν εχω ακουσει ουτε μια κριτικη για την ταινια... an pas se prohgoumenes selides 8a breis
BLISS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ...τα πιγκουϊνάκια να ξεπεράσουν τον κρεγκ - ίσως να οφείλεται στο ότι... Blepeis oloi to 8ewroun mikrhs shmasias alla to sxoliazoun. Oxi mono htan paidikou endiaferontos ta pigkouinakia, alla 3eperasan ka8e prosdokia afou, oute tipota to idiaitero htan kai problh8hkan kai apenanti se ena giganta. Ws anamenotan o craig apodeixthke 3ulopodaros gigas. Auto htan pou sxoliasthke apo ta die8nh mme, me megalh dosh humor kai epikurwse thn ais8hsh oti to proswpo tou neou bond den tugxanei koinhs apodoxhs. Den eipe kanenas oti einai zwtikhs shmasias 8ema... Thn plaka mas kanoume kai ontws h sugkrish opws parousiasthke eixe plaka (bond vs pengs) ...επειδή μια ταινία ξεπερνάει εισπρακτικά μία άλλη. Γιατί έχουν κολλήσει όλοι στους πιγκουίνους Poious pigkouinous bre em zed, gia th la8os epilogh tou neou bond, htan to 8ema, apo thn prwth stigmh pou anakoinw8hke to onoma tou, mexri thn kazoura twn eishthriwn. Twra an texnientws ftasame na leme posa eishthria ekopsan sth Korea & Botsuana oi pigkouinoi gia na dwsoume a3ia sto neo bond, auto enisxuei to humoristiko stoixeio ths upo8eshs. Akoma kai autoi pou ekopsan eishthrio omws, moirasmenoi einai. Pare paradeigma apo auto to thread kai ti tou exoun sourei autoi pou eidan thn tainia. Fusika uparxoun kai uposthriktes kai h apopsh tous einai sebasth. Omws, skopos enos bibliou/tainias tetoiou eidous, einai na tautisei ton anagnwsth/8eath me ton hrwa. Na blepeis ton bond kai na pisteueis oti nai, autos einai ontws autos pou leei oti einai. Nai, mporei na shkwsei thn klhronomia twn prokatoxwn tou. Otan o hrwas den tugxanei koinhs apodoxhs, o skopos paei peripato. H tainia tou bond upoba8mizetai se allo ena action movie (estw polu kalo action movie!), alla oxi bond. Epomeno einai na ginontai meta humoristika sxolia gia tis eispra3eis, pengs, parrots etc
Akujin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 haha, το έχει πάρει σοβαρά ο BLISS το θέμα, όχι αστεία. και το έχει ψάξει κιόλας και το παρακολουθεί. κι εγώ υπήρξα πολέμιος της επιλογής Craig, μου βάλανε όμως την κυρία Green για να με θαμπώσουν και κάλμαρα, βέβαια δεν το έχω δει ακόμα, μόλις το δω μπορεί να με ξαναπιάσει η πολεμική διάθεση, μα τι λέω θα δω την Εύα, οπότε όχι, δεν ασχολούμαι με τον νέο Μποντ καθόλου, ας παίξει κι ο Τσάκωνας. respect σε πολεμοχαρείς+ειρηνοποιούς του νέου Μποντ, Em_Zed χαιρετισμούς mate, αν και με στεναχώρησες λιγουλάκι με την disapproval of yours concerning Miss Eva. κολοκυθόπιτα, το εξήγησες τι δεν σου άρεσε, πάσο, στο dreamers, την έχεις τσεκαρει? (περα απο το γυμνό, δεν το παω εκεί, αν και με πάει μόνο του! αλλά τεσπα, καταλαβαίνεις, έχει έναν αέρα εκεί γενικότερο, απολυτα και καταστροφικα ακαταμαχητο, εμενα μου ειχε μιλησει και με το παραπανω. Ανειγουει πολυ το ζαλισα και σκεψου ειμαι και σχεδόν οφτοπικ, cheerz, λογίδριο οβερ, δεν ξαναπινω Amstel τα ξημερώματα, χικ!)
BLISS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 haha, το έχει πάρει σοβαρά ο BLISS το θέμα, όχι αστεία. E oxi kai toso, frontizw na tonizw, th sobarothta ths diastashs pou prosdidw, an me parakolou8eis. Den einai na peis oti dhmiourghsa kai neo clone account, mono kai mono gia na antiparate8w gia ton Bond Parakolou8ousa pantws xtes thn Eva sto Kingdom of Heaven (director's cut) kai hto wraiotath kai kompsotath, ws sunh8ws
Em_Zed Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ...Nai, mporei na shkwsei thn klhronomia twn prokatoxwn tou... Καταλαβαίνω αυτό που λες, αν και τώρα έγινε πιο σαφές ότι η όποια πλάκα καταλήγει στην αρχική απόφαση για τον νέο μποντ, αλλά αν θέλουμε να είμαστε σωστοί πρέπει να πούμε ότι αυτός ο μποντ είναι προκάτοχος των υπολοίπων -από μουρ μέχρι μπρόσναν. Θεωρητικά μιλώντας πάντα και λαμβάνοντας υπόψη την ιστορική σειρά των βιβλίων. Θα μου πεις και με το δίκιο σου, ότι οταν βλέπεις μια ταινία δε σε ενδιαφέρει αν γράφτηκε πριν ή μετά... σωστό. Αλλά σκέψου λίγο: αν, λέω αν, έβλεπες αυτή την ταινία πρώτη, όπως έπρεπε κανονικά να γίνει, και την έβλεπες με αυτό τον μποντ, μπορείς να πεις με σιγουριά ότι θα έκανες τα ίδια σχόλια; Είναι κουβέντα δίχως τέλος, από την οποία θα κρατήσω αυτό που είπες. Ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό action movie. Τώρα το ότι προσπαθεί να σταθεί περισσότερο κοντά στο βιβλίο παρά στον κόσμο, για άλλους είναι αποδεκτό για άλλους όχι -όπως αποδεικνύει αυτό το θέμα. Και μην ξεχνάμε ότι σε 2, μάλλον 1 χρόνο, θα δούμε και το Bond22, και τότε θα μπορούμε να μιλάμε με περισσότερη σιγουριά. ...αν και με στεναχώρησες λιγουλάκι με την disapproval of yours concerning Miss Eva... lol! Cheerz και σε σένα m8, long time no see. Με συγχωρείς για την στεναχώρια που σου προξένησα, άθελά μου, αλλά με είχε πειράξει τόσο πολύ που δε μπορούσα να μη το αναφέρω. Το dreamers δεν το έχω δει ομολογουμένως και δεν αμφιβάλω ότι για το κλίμα και τον ρόλο -με ή χωρίς ρούχα- η δις Γκριν θα είναι αρκούντως ικανοποιητική.
BLISS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ...αν, λέω αν, έβλεπες αυτή την ταινία πρώτη, όπως έπρεπε κανονικά να γίνει, και την έβλεπες με αυτό τον μποντ, μπορείς να πεις με σιγουριά ότι θα έκανες τα ίδια σχόλια; Είναι κουβέντα δίχως τέλος, An den eixa metro sugkrishs, mporei na mou arese (ws allo ena kalo action movie omws). Mporei kai oxi... Apo th stigmh omws pou ta shmeia anaforas exoun dw8ei, krinw bash autwn. Autos htan panta enas megalos ponokefalos twn paragwgwn. Na broun ton an8rwpo pou de 8a htan shmeiologika/emfanisiaka anakolou8os twn progenesterwn. Gia allh mia fora oi 'eksugxronistes' den elaban sobara ta mhnumata, estw ki an ta elaban nwris... Temp glitch... EJECT! EJECT! P.E.T.A. SAVE CRAIG!
mentoras99 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το καλυτερο σχολιο που ακουσα εδω, ειναι οτι ο craig μοιαζει με αλβανο μεταναστη! Παει ο αερας ο κοσμοπολιτικος!
panagos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Προσωπικά πιστεύω πως είναι απο τις καλύτερες 007 που έχω δει. Οι τελευταίες είχαν αρχίσει να γίνονται κουραστικές με όλα τα απίστευτα που συνέβαιναν. Μπορεί ο Daniel Craig είναι ξανθός και γαλανομάτης (κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς-και ο Roger Moore ήταν έτσι όμως) και να κάνει γκριμάτσες αλλά όταν είδα την ταινία είπα επιτέλους ένας bond που ματώνει και δεν είναι πάντα ατσαλάκωτος. Με το συμπάθειο αλλά Steven Seagal είχε καντήσει.
BLISS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 ξανθός και γαλανομάτης (κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς-και ο Roger Moore ήταν έτσι όμως) Fusiognwmika omws oi duo einai o fanths me to retsinolado... Kamia sxesh... O Moore eixe ton 'kosmopolitiko aera' kai de nomizw oti 8a mporouse na ton xarakthrisei kaneis me ton pio panw e8nologiko prosdiorismo... Ton eixa petuxei tuxaia sta mesa twn '80s, (2 trapezia apostash se restaurant), kai par'oti htan mia casual kai idiwtikh stigmh giauton, eixe akoma ki ekei, to ufos tou agglou gentleman kai ton aera tou bond. Kamia sxesh...
john1987 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Βασικα ο Moore ηταν ο bond,που μου αρεσε πιο πολυ απο ολους...Ισως γιατι ειχα δει κ πιο πολλες (ισως κ πιο καλες) ταινιες με αυτον.Τον προτιμουσα απο ολους τους αλλους... Εμενα ο Craig μου φανηκε γαματος στην πρωτη αυτη ταινια,να δουμε κ στις επομενες τι θα γινει....Σιγουρα λειπουν τα κλασικα στοιχεια του Bond (αυτος ο "αερας" που λεει ο BLISS) ωστοσο,υπαρχει ρεαλισμος,και βεβαια ο Craig εχει δυνατο βλεμμα που μαγνητιζει.Και εδω που τα λεμε,πειθει πιο πολυ ως πρακτορας,απο τον Μουρ κ τον Μπροσναν... Προσωπικα δε με ενοιαζε να δω τον Bond μονο,αλλα να ειναι μια ωραια κ λιγο πιο σοβαρη ταινια δρασης.Γιατι με τον Μπροσναν ειχαν κανει τρελα καραγκιοζιλικια στην τελευταια ταινια.
panagos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Fusiognwmika omws oi duo einai o fanths me to retsinolado... Kamia sxesh...O Moore eixe ton 'kosmopolitiko aera' kai de nomizw oti 8a mporouse na ton xarakthrisei kaneis me ton pio panw e8nologiko prosdiorismo... Ton eixa petuxei tuxaia sta mesa twn '80s, (2 trapezia apostash se restaurant), kai par'oti htan mia casual kai idiwtikh stigmh giauton, eixe akoma ki ekei, to ufos tou agglou gentleman kai ton aera tou bond. Kamia sxesh... Συμφωνώ! Απλή αναφορά έκανα στο οτι και οι δυο είναι ξανθοί με μπλέ μάτια επειδή έχω διαβάσει οτι σε πολλούς δεν άρεσε που επέλεξαν έναν bond με τέτοια χαρακτηριστικά. Ο Craig μου άρεσε, σαν Βond σε πρώτη ταινία (εννοώ σαν νέος 007 στην ταινία, όχι σαν νέος ηθοποιός Bond). Ήταν λίγο άβγαλτος, έκανε λάθη που τα πλήρωνε ακριβά, αλλά στο τέλος μάθαινε απο αυτά. Έκανε και κάτι γκριμάτσες σουφρώνοντας τα χείλη του- γελούσε το μισό σινεμά με αυτό, αλλά αυτά όλα ήταν που στο τέλος έκαναν όλους να τον συμπαθήσουν (ή να τον μισήσουν). Εξαρτάται τί περιμένεις να δείς. Κάτι άλλο που θα προσέξατε είναι οτι είναι ο πρώτος 007 που είναι και λίγο.. σφίχτης. Μπορεί να τον βάλουν να κάνει τα απίστευτα ακροβατικά ή να κοπανάει 2-3 μαζί, αλλά τουλάχιστον έχει και κάτι να το δικαιολογήσει. Η ταινία σε γενικές γραμμές είναι καλή. Έχει καλό σενάριο, δυνατούς διαλόγους, υπόθεση και ανατροπές. Παίζει και η Eva Green πολύ άξια..
attosecond phaser Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 re KSEKOLISTE poloi miloun xoris na xoun dei kan thn tainia loipon prokeitai gia ena apo ta kalytera Bond movies kai h monadikh h opoia den einai entelos rhxh kai antikeimenika einai mia poly kalh tainia drashs ola ta alla einai ..... leptomeries oxi tipota allo, alla me atya pou lete mporei na apotharynetai ton kosmo na dei mia kalh tainia ti allo tha akousoume, tis proales akousa sto daily show oti ta pigouinakia exoun gay anafores kai gia ayto tha prepei na mhn provalontai, eleos
BLISS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 oti ta pigouinakia exoun gay anafores kai gia ayto tha prepei na mhn provalontai, eleos axaxxaxaxaaa kalo! na dw ti allo 8a skarfistoun oi Broccolαδες! P.E.T.A. SAVE CRAIG!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.